Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Ας παραδειγματιστούμε από τον Α Ο Λουτράκι.


Α Ο Λουτράκι:Πίστεψαν στην υποδομή και τώρα θερίζουν τους καρπούς των 
 

Παρακολούθησα τον αγώνα  του Ισθμιακού με την ομάδα του Α Ο Λουτράκι για το Κύπελλο Κορινθίας ένας θεσμός που εξατμίζεται στην κυριολεξία. 
Αυτό που με στεναχωρεί είναι η απουσία του κόσμου από σωστούς αγώνες αλλά και η αλλαγή νοοτροπίας από κάποιες ομάδες που κατά το παρελθόν ήταν υποδείγματα.
Από την μια καμάρωνα τα νέα παιδιά του Ισθμιακού και από την άλλη με έβγαζαν έξω από τα ρούχα που ορισμένοι προσπαθούσαν να αποδείξουν ότι το άσπρο λόγω μαγκιάς μπορεί να γίνει μαύρο. Καλό θα είναι ή να προσαρμοστούν ή να πάνε κάπου αλλού που τους ανέχονται 
Όταν στην αρχή του πρωταθλήματος έκανε απανωτές   ήττες η ομάδα του Α Ο Λουτράκι έγραψα ότι στο δεύτερο γύρο δεν θα αντιμετωπίζεται, Και δικαιώθηκα Να βλέπεις τον Μίμη τον Χρυσαφίδη ( που όταν το παρακολουθώ να παίζει να αναρωτιέμαι γιατί Θεέ μου να χάνονται αυτά τα γνήσια ταλέντα ) και τον Μαυρέλη (που και γι αυτόν ισχύουν τα ίδια ) να συνεργάζονται με "αμούστακα"κατά τρόπο ιδανικό. Το νούμερο 2 βγάζει μάτια Και αυτό που εντυπωσιάζει είναι ότι δέχονται αδιαμαρτύρητα φάλτσα σφυρίγματα του Ψυχογιού 
Πρέπει η παρέα που σήμερα διοικεί τον Α Ο Λ  να ανοίξει τον στενό κύκλο και να "ενισχυθεί " με ανθρώπους που θα μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά και όχι για να ακουστεί το όνομα τους  Και γράφω για το άνοιγμα το διοικητικό γιατί πιστεύω ότι αυτοί οι παίκτες που έχει η ομάδα του Λουτρακίου θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και η τρίτη εθνική κατηγορία δεν πρέπει να αποτελούν για τις ομάδες τις Κορινθίας ασανσέρ  Και αυτό θα μπορέσει να αντιμετωπιστεί  μόνο με μια διοίκηση οικονομικά εύρωστη Γιατί ποδοσφαιρικά θα είναι δυνατή.