Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Ο Π Α Σ Κόρινθος κόβει την βασιλόπιτα του παρουσία προσωπικοτήτων και χορηγών

Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Καλάμια 

Ο κ. Γ@Μ@Ω πρόεδρος--προπονητής--φίλαθλοι  του  Π Α Σ Κόρινθος σας καλεί 

                                                           
Σχολιάζει ο Νικηφόρος


Την ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος την παρακολούθησα σε τρία παιχνίδια :

Με την ομάδα του Α Ο Λουτράκι στο Θώδειο Στάδιο που η διαιτησία του έδωσε τον ένα βαθμό Συγκεκριμένα ο επόπτης  Μόντζελης Δ ακύρωσε κανονικό τέρμα  του Α Ο Λ. Αλλά αυτό που έχει σημασία οι φίλαθλοι του που τον ακολούθησαν  τον ιστορικό ήταν ελάχιστοι και αυτοί βουβοί..
Με την ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου που ο βοηθός Πέτρος Ψυχογιός του έδωσε την νίκη με 0-1 Και εδώ σχεδόν μηδενική παρουσία των φίλων του Π Α Σ
Και ερχόμαστε στην ήττα του Π Α Σ Κόρινθος από τον Ισθμιακό με 2-1 που εδώ δεν είχαμε καμία βοήθεια
Από αυτούς τους τρεις αγώνες που παρακολούθησα τον άλλοτε κραταιό Π Α Σ Κόρινθος νομίζω ότι είναι από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας Και οι οκτώ νίκες τις ακολουθούν διαμαρτυρίες Τώρα να έχει ο πρωτοπόρος Ατρόμητος Χιλιομοδίου 51 βαθμούς και ο Π Α Σ Κόρινθος 26 ( διαφορά 25 βαθμούς ) οι αριθμοί επιβεβαιώνουν τα γραπτά μου.
Αδημονώ να μάθω τις προσωπικότητες που θα παραβρεθούν στην κοπή της Βασιλόπιτας. της ομάδας  του Π Α Σ Κόρινθος που την κατάντησε ο κ. Γ@Μ@Ω να την λυπούνται οι πάντες.
Τώρα για τους χορηγούς όπως είναι ο συκοφάντης μου λαοπρόβλητος Γιώργος Μουρούτσος. τους ερωτώ γνωρίζουν που ξοδεύονται τα χρήματα τους;
Κλείνοντας αυτή την επαφή μας γνωρίζω στον κ. Γ@Μ@Ω ότι τα σωματεία πρέπει να τηρούν οικονομικούς απολογισμούς Τον βεβαιώνω ότι προσωπικά θα ψάξω και θα τους βρω Αν δεν υπάρχουν τον λόγο τον έχουν άλλοι.