Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Σχολιάζω τους ορισμούς διαιτητών της πρώτης εθνικής κατηγορίας



Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανένας από τους παράγοντες δεν επαναστατεί και δεν δηλώνει ότι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας  μας δουλεύει 
Πρόεδρε Δημήτρη Μελισσανίδη ενώ κάνεις επίθεση στον Κάκο για μια κρίση του  που όμως έχει
γίνει και σιωπάς όταν ορίζουν διαιτητές από το Ισραήλ που είναι παγκοσμίως άγνωστοι να διαιτεύσουν τον αγώνα Π Α Ο Κ --Α Ε Κ  Και όταν θα γίνει η σφαγή τότε είναι απαράδεκτο να κλαίμε επάνω στο χυμένο γάλα.

Και ερχόμαστε στον αγώνα Λαμίας --Ολυμπιακού. Διαιτητής ο Τσαγκαράκης  νομίζω ότι δεν θα μπορέσει να σηκώσει στους ΄ ώμους του το βάρος του αγώνα αυτού. Τον έχω δει σε πολλούς αγώνες όταν σφύριζε στο Κορινθιακό πρωτάθλημα. 

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτοί που ορίζουν τον Κομίνη ακόμα να διαιτητεύει αγώνες πιο είναι το σκεπτικό τους Σ αυτόν τον διαιτητή που δυσφήμισε το άθλημα έπρεπε να του είχε απαγορευθεί να περάσει έξω από γήπεδα που παίζετε ποδόσφαιρο. και όχι να ορίζεται να διαιτητεύσει τον αγώνα μεταξύ του Βόλου και της Ξάνθης

Ο Θεσσαλονικιός Διαιτητής Ζαχαριάδης που θα διαιτητεύσει τον αγώνα Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού προσωπικά δεν τον θεωρώ ικανό να διαιτητεύσει σχολικούς αγώνες.