Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Πρόεδρε Τσουμάνη:οι δειλοί πηγαίνουν σπίτι τους


Πρόεδρε των Κορινθίων προπονητών  γιατί προσκυνάτε τους δυνατούς και τσαλαπατάτε τους αδυνάτους;
Μπορείτε να φέρετε τον τίτλο του προέδρου δηλαδή του   ηγέτη με την τακτική σας αυτή;                                                                             
                                                      Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος  Τσουμάνης πρόεδρος Κορινθίων προπονητών
Ανακοίνωση των Κορινθίων προπονητών




Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας καταδίκασε τα δημοσιεύματα στο FB του Συναδέλφου Νίκου Πηλιουρα κατά Διαιτητών παρ' όλο που ο παραπάνω συνάδελφος κατέβασε την υβριστική αυτή ανάρτηση και με νέα του ζητούσε συγγνώμη...Όμως Δυστυχώς πρέπει να καταδικάσουμε τα ειρωνικά σχόλια του Διαιτητή Λευτέρη Καλαρα για τους προπονητές καθώς και τα λάικ των συναδέλφων του Διαιτητών. Επίσης και τα σχόλια του ποδοσφαιριστή Καρατζαογλου της 06 για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και γενικά για τους προπονητές...Για όλα τα παραπάνω λυπούμαστε ειλικρινά, η θέση του προπονητή στο ποδόσφαιρο είναι η σπουδαιότερη και χωρίς εμάς τους δασκάλους δεν υπάρχει ποδόσφαιρο και ποδοσφαιριστές..παρακαλούμε όλα τα μέρη του ποδοσφαίρου να ηρεμήσουν και ο καθένας να αρκεστεί στο ρόλο του και όχι να επιδείδετε σε απρεπείς δηλώσεις και απαράδεκτα σχόλια..... Για το Δ.Σ των προπονητών..

.Ο πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας
Τσουμάνης Γιώργος.                    Αντώνης Ηλίας

Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Νομίζω ότι δεν έχετε το ανάστημα κ. πρόεδρε να ηγείστε τους δασκάλους του ποδοσφαίρου του νομού μας όταν ο αρματωμένος με όλα τα αξιώματα Δημήτρης Μπιτσιος κατά το παρελθόν αμφισβήτησε τον ανδρισμό των διαιτητών και οι παράγοντες του ποδοσφαίρου τον ψήφισαν και ο άρχων της Μεγάλης Πόρτας Λουδοβίκος 14 τον έκανε Βου αντιπρόεδρο Σ αυτό που έγραψε ο συνάδελφος σας Νίκος Πήλιουρας δεν έχει κανένα ανήθικο χαρακτηρισμό και όμως τον κατασπαράξατε με αποτέλεσμα να χάσει την θέση του προπονητή Αυτά που υποστήριξε ο προπονητής Πήλιουρα για τον αποτυχημένο κεντρικό Διαιτητή Μιχάλη Καρσιώτη τα είπε  και ο Γενικός Αρχηγός Ανδρέου κατά την διάρκεια του αγώνα Σαρωνικού και Θύελλας Κ Διμηνιού  που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Και μετά ο ίδιος έβγαλε την ανακοίνωση του Δ Σ του Σαρωνικού ενώ δεν υπάρχει πρόεδρος που έχει παραιτηθεί χωρίς να συμπληρωθεί η θέσης του. 
Επίσης έχουμε την δήλωση του συναδέλφου σας  κ. Γ@Μ@Ω που χαρακτηρίζει αξιολογημένο διαιτητή  της δεύτερης εθνικής κατηγορίας αδελφή και ούτε καν ασχοληθήκατε. Όποιος τρέμει να κρίνει τον δυνατό και κάνει τον μάγκα στον αδύναμο παίρνει τον τίτλο του μαχαλόμαγκα.