Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Το παραγάδι του Νικηφόρου



Ένα από τα πολύ καλά ταλέντα της Κορινθίας που και αυτό θα πάει στράφι είναι ο Μαγγίνας. Όταν τον πρωτοείδα έγραψα ότι ένα μεγάλο ταλέντο ανατέλλει στην Κορινθία. Βέβαια δεν άντεξε στην κρίση του ντόπιου Μουρίνιο  και μπήκε στον μαύρο πίνακα.Και όταν βάζεις αυτά τα ταλέντα στο ψυγείο δυο περιπτώσεις μπορεί να συμβαίνουν  Ή να είσαι άσχετος ( και αυτό δεν συμβαίνει ) ή να εκτελείς κάποιο σχέδιο. Και με την διάλυση της Κορίνθου 06 νομίζω ότι το δεύτερο μέρος πέτυχε .Τώρα περιμένω να φανούν και οι άλλοι πρωταγωνιστές του σχεδίου. και οι οποίοι πρέπει να βιαστούν αν θέλουν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία.
Και μια συμβουλή στον προικισμένο Δημήτρη Μαγγίνα Το τοπικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να κρατήσει την ποδοσφαιρική του αξία.

Οι άνθρωποι που διοικούν τις ποδοσφαιρικές  ομάδες δεν έχουν οι περισσότεροι την δυνατότητα να τις κρατήσουν από οικονομικής πλευράς Στην κυριολεξία επαναστατώ όταν βλέπω τα τεχνάσματα που ορισμένοι βάζουν στην ενέργεια για να μη πληρώσουν τα πέντε ευρώ αυτό το ευτελές ποσόν. Που όμως σαράντα μαζί βγαίνουν τα έξοδα του αγώνα σε ένα αγώνα πρώτης κατηγορίας. Και λιγότερα για να βγουν οι δαπάνες μικρότερων κατηγοριών. Και ας κάνουμε μια ανάλυση της κατάστασης Πηγαίνεις στο γήπεδο για να δεις κάτι που σ ευχαριστεί. Πες ότι αυτό λέγεται  καφενείο και  δεν μπορείς να ζητήσεις τίποτα χωρίς να βάλεις το χέρι σου στη τσέπη
Γιατί έχεις την απαίτηση το θέαμα που σου παρουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές να το παρακολουθείς δωρεάν