Δεν κατέθεσε τελικά ένσταση η Θύελλα Πετρίου για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τη Θύελλα Κάτω Διμηνιού.

Όπως είχαμε επισημάνει από την Δευτέρα (9/12), ο πρόεδρος του συλλόγου, Σπύρος Κεφάλας ήθελε να καταθέσει την ένσταση, κυρίως για ηθικούς λόγους. Και αυτό διότι, γνώριζε πως επί της ουσίας ήταν δύσκολο να τη στηρίξει.
Την Τρίτη (10/12) είχε συνάντηση με τον νομικό κ. Γιαννίκο, ο οποίος τον ενημέρωσε αναλυτικά πως ήταν αδύνατον να σταθεί η ένσταση, από τη στιγμή που δεν υπήρχαν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία, σχετικά με τη κλοπή των δελτίων, που κατήγγειλε η Θύελλα.
Έτσι, η διοίκηση της Θύελλας αποφάσισε να μην καταθέσει την ένσταση, κάτι που θα απέφερε και επιπλέον έξοδα. Ο Κεφάλας πήγε στα γραφεία της ΕΠΣ Κορινθίας και σε επαφή που είχε με τον πρόεδρο, Μιχάλη Τσιχριτζή, του εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για όσα συνέβησαν το Σάββατο στο Πετρί
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
δυσαρέσκεια σημαίνει το συναίσθημα που προκαλείται από μια δυσάρεστη κατάσταση ή από κάτι που δεν εγκρίνουμε ή μας βλάπτει
Ο πρόεδρος κ. Κεφάλας πιστός φίλος του κ. Τσιχριτζή ( που κάποτε πήγε να μου χαλάσει μια τηλεοπτική εκπομπή γιατί ασκούσα κριτική στον Λουδοβίκο 14 ) δεν έχει το δικαίωμα να είναι δυσαρεστημένος αλλά ένοχος γιατί με την στάση του κάλυψε εν γνώσει  το μεγαλύτερο σκάνδαλο του ερασιτεχνικού Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Την κλοπή Δελτίον από μέσα τα αποδυτήρια των διαιτητών. 
Αν ο κ. Κεφάλας φώναζε την Αστυνομία θα είχε στηθεί ένα τρικούβερτο γλέντι. 
Και η σιωπή του Προέδρου Κεφάλα έσωσε την γελοιοποίηση της Ένωσης και του εικονικού Μιχάλη Τσιχριτζή