Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Οι διαιτητές της Σούπερ Λίγκα με σχολιασμό Νικηφόρου.

Αναλυτικά οι ορισμοί του Περέιρα:
Και ο Γιάννης Ρούτση να σφυρίζει αγώνες τρίτης εθνικής και ο Φωτιάς πρώτης Γι αυτό πάσχει από υποθερμία η διαιτησία μας 



Σάββατο 18/1

19:30 Πανιώνιος-ΟΦΗ: Κατσικογιάννης (Κωσταράς, Στεφανής, 4ος Περράκης, VAR: Κουμπαράκης, Τσαμούρης)
Νικηφόρος 
Ένας διαιτητής από την Ήπειρο με τρεις διαιτησίες στο πρωτάθλημα Στο BAR ο Καμπουράκης από την Θράκη με πολλούς ορισμούς στη θέση αυτή.  
20:00 Παναιτωλικός-Λαμία: Τζήλος (Δίπλαρης, Βασιλόπουλος, 4ος Καραντώνης, VAR: Γκορτσίλας, Πάτρας)
Νικηφόρος 
Ο διαιτητής Τζήλος είναι ο εκλεκτός της Κ Ε Δ με αποτέλεσμά από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι 22 Δεκεμβρίου 2019 να έχει εισπράξει 16.000 ευρώ ( 10.000 ευρώ από διαιτησία και 6.000 ευρώ από BAR Προσωπικά δεν τον θεωρώ μεγάλο διαιτητή. Ο Γκορτσίλας  από την Θεσσαλονίκη στο Β Α R στο χρονικό διάστημα μέχρι 22-12-2019 έχει  8  συμμετοχές. 
Κυριακή 19/1
15:00 Ξάνθη-Παναθηναϊκός: Φωτιάς (Ι.Δημητριάδης, Νατσιόπουλος, 4ος Μαλούτας, VAR: Σιδηρόπουλος, Λ.Δημητριάδης)

Νικηφόρος 
Ο διαιτητής Φωτιάς από την Πέλλα ( Έδεσσα ) μετά τον αγώνα Βόλος --Ολυμπιακός δεν έπρεπε να είχα ξανά οριστεί. BAR ο Σιδηρόπουλος που ποτέ δεν θα γίνει Δούρος δηλαδή μεγάλος. 
Ν17:15 ΑΕΚ-Λάρισα: Διαμαντόπουλος (Ψαρρής, Τριανταφύλλου, 4ος Βάτσιος, VAR: Μανούχος, Μπούξμπαουμ)

Νικηφόρος 
Είναι ο διαιτητής Διαμαντόπουλος ο προνομιούχος που μέχρι 22-12-19 έχει διαιτητεύσει δυο αγώνες τον Ολυμπιακό.Στον ένα με την Ξάνθη είχαμε ισόπαλο αποτέλεσμα Στο ΒAR ο Μανούχος από την Αργολίδα με με οκτώ συμμετοχές 
17:15 Ατρόμητος-Βόλος: Ευαγγέλου (Παπαδάκης, Κωνστάντιος, 4ος Λάμπρου, VAR: Σέζος, Μεϊντάνας)

Νικηφόρος
Ο διαιτητής Ευαγγέλου είναι αυτός που μέχρι 22-12-19 είχε πέντε διαιτησίες και ένδικα B A R που σημαίνει είσπραξη 21.000 ευρώ. και ότι κάθε αγωνιστική είχε ...απασχόληση Μετά τον αγώνα Βόλος -- Ολυμπιακός που ήταν στο BAR νομίζω ότι δεν έχει θέση στην διαιτησία. Στο ΒΑR ο διαιτητής Σέζος από το Κιλκίς 10 συμμετοχές σ. 
18:00 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης: Σκουλάς (Νικολακάκης, Μ.Δημόπουλος, 4ος Θεοχάρης, VAR: Παπαπέτρου, Απτόσογλου)

Νικηφόρος
Ο Διαιτητής Σκουλάς από την ένωση Θεσσαλίας σε μας είναι  γνωστός από έναν  αγώνα μεταξύ Α Ο Λουτράκι που έγινε στη Ραφήνα με την τοπική ομάδα που έσφαξε την ομάδα του Λουτρακίου Μια φορά σφαγέας για πάντα σφαγέας Τον είδαμε πρόσφατα στον αγώνα με την Α Ε Κ που αρνήθηκε ένα καταφανέστατο πέναλτι και την πλήρωσε από τον Μελισσανίδης  ο Κάκος που πήγε να τον δικαιολογήσει.  BAR  ο γνωστός Παπαπέτρπου που είναι απρόβλεπτος. Πάντα με τον ισχυρό                                                                                                                                                                                                                           Ολυμπιακός-Άρης: Τζοβάρας (Ακρίβος, Κωνσταντόπουλος, 4ος Φωτιάδης, VAR: Κομίνης, Κουτσιαύτης)

Νικηφόρος 
Θεωρώ τον Διαιτητή  Τζοβάρα από την Λαμία τον καλύτερο σήμερα Έλληνα διαιτητή. Ενω στο BARπου είναι ο Κομίνης προσβολή για την Ελληνική διαιτησία.