Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Διαιτητή Δασκαλόπουλε: Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις.

Ένας που επικαλείται τα καρύδια γράφει ονόματα και δεν παραπλανεί αυτούς που τον διαβάζουν. 



Αποτέλεσμα εικόνας για δασκαλοπουλοσ γεωργιοσ διαιτητήσ

Γράφει ο διαιτητής Δασκαλόπουλος  :



Συγχαρητήρια στον σύνδεσμο διαιτητών για την ανακοίνωση και την στηριξη του καλύτερου Κορίνθιου διαιτητή των τελευταίων ετών Μιχάλη Καρσιωτη που είχα την τιμή να αγωνιστώ μαζί του σε πολλά παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες . Ατυχέστατες οι δηλώσεις του εν λόγω προπονητή και το μόνο που θα ήθελα να του πω είναι ότι όταν γράφει κάτι θέλει @@@@ να μη το κατεβάσεις. Όταν καποιος κάνει την κότα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να μην περιμένει να τον αντιμετωπίζουν σαν κόκορα στο γήπεδο.
Όσον αφορά το άλλο αντικείμενο που περιφέρεται στα κορινθιακά γήπεδα και ξεφτιλίζει όλους τους κορινθιους διαιτητές καλό θα ήταν να μην μιλάει και να μην προκαλεί τους προπονητές. Όταν δεν μιλάει ο Καρσιωτης δεν γίνεται να μιλάνε τα κορδόνια του. Περιμένω άμεση απάντηση του συνδέσμου για την συμπεριφορά του παραλίγο διαιτητή.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Γράφει ο διαιτητής Δασκαλόπουλος

Συγχαρητήρια στον σύνδεσμο διαιτητών για την ανακοίνωση και την στηριξη του καλύτερου Κορίνθιου διαιτητή των τελευταίων ετών Μιχάλη Καρσιωτη που είχα την τιμή να αγωνιστώ μαζί του σε πολλά παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες 

.Απαντά ο Νικηφόρος 

Ο Μιχάλης Καρσιώτης κεντρικός διαιτητής έφτασε μέχρι την δεύτερη εθνική χωρίς να διαιτητεύσει πολλά παιχνίδια.   Και εκεί διαπίστωσαν αυτοί που τον υποστήριζαν με μπροστάρη τον παράνομα ευρισκόμενο στο χώρο της διαιτησίας Δημήτρη Γκρούτση ότι δεν τα καταφέρνει  και του έκαναν μεταγραφή από κεντρικό σε πλάγιο. Είμαι ο πρώτος που έγραψα ότι δεν κάνει για κεντρικός Και όταν έγινε πλάγιος έγραψα και είπα ότι είναι πολύ καλός  Αποτελεί ιεροσυλία να χαρακτηρίζεις καλύτερο διαιτητή των τελευταίων ετών τον Καρσιώτη. Γιατί διαιτητή κεντρικό όπως ήταν ο Γιώργος Δούρος θα αργήσει να φανεί στην Κορινθία. όπως και πλάγιος όπως ήταν ο Γκρούτσης Θέλω να μου πεις έναν αγώνα που ήταν διαιτητής ο Καρσιώτης και εσείς βοηθός του εκτός νομού  Άλλο βοηθός και άλλο κεντρικός Γνωρίζεις ποτέ ο σύλλογος δεν κάλυψε διαιτητή  γιατί τους θέλουν προσκυνημένους Γι αυτό δεν έχουμε διαιτησία 

Γράφει ο διαιτητής Δασκαλόπουλος

 Ατυχέστατες οι δηλώσεις του εν λόγω προπονητή και το μόνο που θα ήθελα να του πω είναι ότι όταν γράφει κάτι θέλει @@@@ να μη το κατεβάσεις. Όταν καποιος κάνει την κότα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να μην περιμένει να τον αντιμετωπίζουν σαν κόκορα στο γήπεδο.

.Απαντά ο Νικηφόρος 

Αυτά που έγραψε ο προπονητής είναι πταίσματα μπροστά σ αυτά που είπε ο Βου  πρόεδρος της ένωσης  για σας τους διαιτητές Που αμφισβήτησε τον ανδρισμό σας. Και τώρα που έγινε αντιδήμαρχος Κορινθίων βγήκες και φωτογραφία μαζί του. Αναφέρομαι στο Δημήτρη Μπίτσιος. 
Επίσης ο κ. Γ΅@Μ@Ω  πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος και προπονητής χαρακτήρισε αξιολογημένο   διαιτητή αδελφή.Και κανένας δεν θορυβήθηκε Ούτε και εσύ. Η αμφισβήτηση του ανδρισμού είναι ότι το χειρότερο. Τον προπονητή Πήλιουρα δεν τον είδα να κάνει ούτε την κότα ούτε και τον κόκορα.

Γράφει ο διαιτητής Δασκαλόπουλος



Όσον αφορά το άλλο αντικείμενο που περιφέρεται στα κορινθιακά γήπεδα και ξεφτιλίζει όλους τους κορινθιους διαιτητές καλό θα ήταν να μην μιλάει και να μην προκαλεί τους προπονητές. Όταν δεν μιλάει ο Καρσιωτης δεν γίνεται να μιλάνε τα κορδόνια του. Περιμένω άμεση απάντηση του συνδέσμου για την συμπεριφορά του παραλίγο διαιτητή.

.Απαντά ο Νικηφόρος

Εσύ λοιπόν που έχεις καρύδια να μας ονομάσεις το αντικείμενο που ενώ δεν μιλάει ο Καρσιώτης δεν είναι δυνατόν  να έχουμε  ομιλούντα κορδόνια του μέγιστου διαιτητή.Ποιος είναι ο παραλίγο διαιτητής πρέπει να μας τον ονομάσεις και μετά να κρίνεις τον προπονητή που πήρε πίσω  αυτά που έγραψε. 

Γιώργο Δασκαλόπουλε.

Ο Νικηφόρος ούτε επιχειρήσεις έχει ούτε και πολιτεύεται Και πάνω απ όλα δεν προσδοκά τίποτα και από κανέναν  Γι αυτό είμαι ο μοναδικός που υπερασπίζομαι τους σωστούς Κορινθίους διαιτητές Αλλά δεν μπορώ να πετύχω απολύτως τίποτα αφού ο σύλλογος τους με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο τους παίρνουν εντολές από την μεγάλη πόρτα. Και έχουμε μερικά ταλέντα που δεν πρέπει να τα  χάσουμε. Αφού είναι βέβαιο ότι κάποιος σωστός θα φτιάξει τα πράγματα.
Αν δεν αλλάξει η διοίκηση των ενώσεων και ο τρόπος εκλογής των  δεν θα αποκτήσουμε διαιτητές και επομένως ποδόσφαιρο.
Ο προπονητής έφτασε στην απόγνωση γιατί χάνει αυτό που αγαπά και τα λίγα ευρώ που τα έχει ανάγκη  Και θεωρώ τον Καρσιώτη τον χειρότερο κεντρικό διαιτητή Και το αποδεικνύω στο άρθρο μου που έχει τον τίτλο Δεν είναι τυχαίο που μέσα σε εννέα χρόνια χάθηκαν είκοσι πέντε ομάδες στην Κορινθία Και δημοσιεύθηκε στο Μπλοκ μου  στις 19--1--2020