Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Ο Νικηφόρος σχολιάζει τους ορισμούς της μεγάλης πόρτας.

 Ο Νικηφόρος κρίνει τους ορισμούς των  Ντούλη -- Γκρούτση που γίνονται πάντα με σκοπιμότητες.



                                  Αποτέλεσμα εικόνας για Κόκκινη κάρτα

Ο ορισμός του Ψυχογιού στον  αγώνα Ολυμπιακού  Λουτρακίου  με τον ήδη
πρωταθλητή Ατρόμητο Χιλιομοδίου δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Με μια μικρή διαφορά Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι σε απελπιστική θέση και έχει ανάγκη ακόμα και την σκόνη που φέρουν οι βαθμοί.  Και αυτή υ συνάντηση και με διαιτητή τον Ψυχογιό δεν έχει καμία πιθανότητα ούτε και για ισόπαλο αποτέλεσμα να αποσπάσει η ομάδα του Λουτρακίου. Γιατί υπάρχει δεδικασμένο στον αγώνα Ολυμπιακός -- Π Α Σ Κόρινθος

Ο αγώνας μεταξύ Ηρακλή Ξυλοκάστρου και Τενεάτη έχει τεράστιο ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες. Γιατί η ομάδα του Ηρακλή με 21 βαθμούς κατέχει την 12 θέση στο βαθμολογικό πίνακα.Και ο Τενεάτης η φιλική ομάδα της μεγάλης πόρτας έχει 22 βαθμούς και την 11 θέση στον πίνακα της βαθμολογίας. Εδώ όμως έχουμε την συνέχεια της σιωπηλής τιμωρίας της Σαχίνη του σπάνιου Διαιτητικού ταλέντου  που τόλμησε να σηκώσει ανάστημα σε παράγοντα που έχει φίλο τον Λουδοβίκο τον 14 τον κυρίαρχο. Καλά δεν έχω καμία απαίτηση από τον παράνομο ευρισκόμενο στο χώρο της διαιτησίας Δημήτρη Γκρούτσην
Αλλά εσύ Ανδρέα Ντούλη να ταυτίζεσαι με τον παράνομο και να βάζεις το Σαββάτο 24-1-2020 την Σαχίνη να πάει στη Νεμέα και τον  άλλο Σάββατο1-2 2020 Ξυλόκαστρο Και η Σαχίνη να κάθεται μεταξύ Αγίων Θεοδώρων και Κινέτας Δεν περίμενα όλα αυτά από εσένα Ανδρέα Ντουλη. 
Και βγαίνουν οι πολιτικοί που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο και προσπαθούν να φτιάξουν την Διαιτησία. Μα στις ενώσεις καθαρίζουν του απροσκύνητος  και ικανούς διαιτητές Γι αυτό έχουμε γεμίσει από προσκυνημένους και επομένως άχρηστους διαιτητές.

Ελλάς Βέλου με την Θύελλα Κ Διμηνιού που μετά την "χειροτονία " του Μιχαλάκη Λαμπράκη έπαψε να πουλάει μαγκιά. Και έτσι βρίσκεται σε δεινή θέση Ο διαιτητής Καρακάσης  της μεγάλης πόρτας  είναι επικίνδυνος γιατί δεν είναι και ικανός Και έχω σε βάρος του πολλά στοιχεία που αν  δεν σφυρίξει σωστά θα τα δημοσιεύσω. Μα και η Ελλάδα από το Βέλο δεν εύκολη γιατί είναι χοντρόπετση και δεν μασιέται.

Πέλοπας Κιάτου -- Παννεμεατικός. Ο τρίτος της βαθμολογίας αντιμετωπίζει τον τέταρτο Και η επιτροπή ορίζει τον Γεωργίου να διευθύνει τον αγώνα αυτόν Αν διεκδικήσουν την νίκη η ομάδες θα φανεί η ικανότητα του διαιτητή. Είμαι βέβαιος ότι δεν θα μπορέσει να τον κρατήσει.

Τον Διαιτητή  Ρούτση έβαλε η επιτροπή να σφυρίξει τον αγώνα  Θύελλας Πετρίου  που λόγω του προέδρου της το Πετρί βρίσκεται στην απελπιστική θέση  που θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Δερβενίου 
Εδώ δίνω μια συμβουλή στους παίκτες και παράγοντες να μη ασχοληθούν με τον διαιτητή που σήμερα έπρεπε να χτυπά την πόρτα της Σούπερ Λίγκα.  αφού είναι πολύ καλύτερος  από πολλούς αξιολογημένους που εισπράττουν αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Ο Π Α Σ Κόρινθος  αντιμετωπίζει τον Α Ο Λουτράκι με διαιτητή τον Μπεκιάρη και επόπτη τον Σίνγκ δυο μεγάλα ταλέντα της Ελληνικής και όχι μόνο της Κορινθιακής διαιτησίας.