Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Αυτοί θα σφυρίξουν τους αγώνες της Σούπερ Λίγκα της 21 αγωνιστικής

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας η περιπεσούσα σε πολλές αμαρτίες επιτροπή αντί να σβήσει την φωτιά ρίχνει βενζίνη και από την άλλη να έχουμε τον υπουργό αθλητισμού να τα θεωρεί όλα φυσιολογικά και δεν μπορεί να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο στη χώρα μας είναι ένας πυροδοτικός μηχανισμός  που αν έχουμε αυτή την προκλητική στάση της αμαρτωλής Κ Ε Δ θα εκραγεί και τότε ίσως θα καταλάβει ο κ. υπουργός Αθλητισμού ότι είναι άσχετος.

Οι ορισμοί της 21 αγωνιστικής 


Λάρισα --Παναθηναϊκός  Διαιτητής είναι ο Βρέσκας από την ένωση Πιερίας που ήταν ξεχασμένος Και βρήκανε τον μετά τον αγώνα Α Ε Κ -- Ολυμπιακού τον δεύτερο σε βαθμό επικινδυνότητας να βάλουν έναν ξεχασμένο διαιτητή να τον διευθύνει. Στο BAR ο μόνιμος Σιδηρόπουλος από τα Δωδεκάνησα που σε κάθε αγώνα έχουμε και πρόβλημα Και ρωτάμε την επιτροπή γιατί αυτή προτίμηση στο πρόσωπο του διεθνή μας αφού τα κάνει μούσκεμα. Βγάζουμε το συμπέρασμα αβίαστα  Κανένας σεβασμός στον ιστορικό σύλλογο του Παναθηναϊκού.

Ξάνθη -- Ο Φ Η Ο διαιτητής από την Θεσσαλονίκη ο Παπαδόπουλος που κάθε διαιτησία του γίνεται και πρωτοσέλιδο.ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα αυτόν. Να μη έχει καμία απαίτηση η ομάδα της Κρήτης που απέχει τόσο πολύ από την συμπρωτεύουσα ενώ η Ξάνθη είναι ένα τσιγάρο δρόμος Σκεφτήκατε τον αγώνα να το διαιτήτευε  ένας διαιτητής από το Λασίθι πόσες ολοσέλιδες ανακοινώσεις θα έβγαζε ο "έμπορος" Πανόπουλος; Στο BAR ο πρωταθλητής συμμετοχών Σέζος από το Κιλκίς. Που συμπτωματικά ανήκει στη Μακεδονία.

Παναιτωλικός -- Άρης Δεν είναι τυχαίο που ο Αρκάς  διαιτητής Διαμαντόπουλος που μαζί με τον Μανούχο από την Αργολίδα εκπροσωπούν  την άλλοτε κραταιά διαιτητικά Πελοπόννησο Και  καλά έκανε ο Πορτογάλος που έβαλε τον Διαμαντόπουλο να διευθύνει τον αγώνα και στο BAR τον Μανούχο Τώρα αν θέλουμε να μιλήσουμε λογιστικά και οι δυο μαζί δεν μας κάνουν ένα Ρούτση 

Α Ε Κ -- Ολυμπιακός  Μα δεν  αισχύνεστε να μας φέρνετε διαιτητές από την Σλοβενία από την Φιλανδία  από το Ισραήλ ; Και μόνο στον αγώνα Ολυμπιακός --Π Α Ο Κ είχαμε Ισπανούς ακόμα και στο BAR και  ABAR Και μετά έχουμε τον Σάββα Θεοδωρίδη να λέει ότι θα αλλάξει το ποδόσφαιρο στο ...Ελλάντα. Στο BAR ο Κουμπαράκης από την Θράκη (\και όχι από το Κιάτο. )

Π Α Ο Κ -- Βόλος  Και εδώ η Κ Ε Δ έβαλε έναν ξεχασμένο διαιτητή από την Άρτα τον Κοτσιαύτη που σημαίνει ότι δεν είναι  του συστήματος Αλλά στο BAR το γείτονα της ομάδας  του Βόλου τον Λαρισαίο  Φιλικό περιβάλλον και να μη το χαλάσουμε

Λαμία --Αστέρας Τρίπολης Και το δούλεμα συνεχίζεται αφού ο Πορτογάλος όρισε τον δεύτερο Θεσσαλονικιό διαιτητή  Ζαχαριάδη  να διαιτητεύσει έναν δύσκολο αγώνα ενώ αυτός είναι ανίκανος να σφυρίζει σχολικούς. Έχει όμως το προνόμιο να ανήκει στην ένωση που είχε πρόεδρο τον ανύπαρκτο Γραμμένο. Στο BAR ο Ευαγγέλου που μετά τον αγώνα Βόλος - Ολυμπιακός  αντί να εξαφανιστεί  ...ψήλωσε  Τον μισθό του αστυνομικού υπαλλήλου θα τον έχει για φιλοδωρήματα. 

Παιώνιος --Ατρόμητος  Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Τζοβάρας  από την Φθιώτιδα  ένας πολύ καλός διαιτητής και στο BAR ο Φωτιάς από την Πέλλα που τα σαλατοποίησε στον αγώνα  Βόλος --Ολυμπιακός.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Σχόλιο Νικηφόρου.                                                                                                                 Σε επτά αγώνες τους τρεις   θα διευθύνουν από την Μακεδονία εκ των οποίων  οι δυο από την Θεσσαλονίκη   ( Παπαδόπουλος -- Ζαχαριάδης ) και ένας από την Πιερία  ( Κατερίνη ) Έχουμε και έναν Σλοβένο  Και έναν  από την Άρτα  την Τρίπολη και την Φθιώτιδα  Κανένας από την  Αθήνα  και του Πειραιά.  Κύριε Μαρινάκη κύριε Μελισσανίδη εσείς σε δηλώσεις και αφήστε τους άλλους να οικοδομούν