Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Οι αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας για την 18 αγωνιστική



Το πρωτάθλημα το τοπικό της πρώτης κατηγορίας συνεχίζεται και παίζεται η 18 αγωνιστική.

Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου  που κατέχει σήμερα την 12 θέση θα παίξει στο γήπεδο του
με την ομάδα του Τενεάτη που στο βαθμολογικό πίνακα έχει 22 βαθμούς και βρίσκεται μαζί με την Ελλάδα Βέλου  και τον Σαρωνικό στην 9 θέση.


Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου  που βρίσκεται σε πολύ άσκημη βαθμολογική θέση θα αντιμετωπίσει στο Θώδειο  το τραίνο που του έχουν σπάσει τα φρένα και ισοπεδώνει τους σταθμούς ( γήπεδα ) από όπου περάσει Αν και υπάρχουν βαλτοί τροχονόμοι δεν μπορούν να το σταματήσουν  έστω και αν φέρει το όνομα Ατρόμητος. Χιλιομοδίου

Χρόνια παρακολουθώ ποδόσφαιρο και πρώτη φορά όλοι αγωνίζονται να υποβιβάσουν την Θύελλα Πετρίου Και όταν γράφω όλοι δεν εννοώ ξένους αλλά δικούς της με μπροστάρη τον πρόεδρο της. Το Σάββατο αγωνίζεται με τον Αστέρα Δερβενίου Ένας αγώνας που μέσα υπάρχουν όλα τα αποτελέσματα. Αρκεί να μη μπει πάλι κανένα πρόβατο και φάει κανένα δελτίο.

Το Βέλο πάντα είχε δυνατούς παράγοντες που όμως αποτέλεσαν την ραχοκοκαλιά στην διοίκηση του κυρ Μιχάλη. Το ότι έχουν σήμερα εξαφανιστεί αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα. Κατά την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο δημιούργησαν  και καλή διοίκηση και στην ποδοσφαιρική τους ομάδα την Ελλάδα Μπορεί να άργησαν αλλά κάθε εμπόδιο σε καλό. Αφού μάλλον εξασφάλισε την παραμονή παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αν το Σαββάτο δεν υπάρχει κανένας Ψυχογιός Χονδρόπουλος κ.λ.π. δεν έχει καμία τύχη η Θύελλα Κ Διμηνιού. Και τώρα μάλιστα με το στραπάτσο που έπαθε ο κυρ Μιχάλης  από τον κ. Γ@Μ@Ω έχασε και σε επίπεδο τσαμπουκά. Αλήθεια η μήνυσης έγινε ή δεν έγινε;

Ο Ισθμιακός η αρχαιότερη ομάδα της Ελλάδας μετά τον Παναθηναϊκό ενώ τα πήγαινε καλά οι ποδοσφαιριστές του νόμισαν ότι επειδή πάτησαν επάνω σ ένα τσιγαρόχαρτο νόμισαν ότι κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην Κορινθία. Ο αγώνας του Σαββάτου και να θέλουν δεν χάνεται. αφού ο Πανκαμαριακός είναι τελευταίος και πολύ αδύναμος.


Ο άλλοτε κραταιός και σημερινός αδύναμος Π Α Σ Κόρινθος που στη κυριολεξία δεν μπορείς να τον παρακολουθήσεις θα αντιμετωπίσει την δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα ομάδα του Α Ο Λουτράκι. Αν δεν είχε την εύνοια της μεγάλης πόρτας η ομάδα του Π Α Σ θα προσπαθούσε να σωθεί.  για να μη υποβιβαστεί. Όταν ο Α Ο Λ  έχανε στο γήπεδο του έγραφα ότι στο δεύτερο γύρο δεν θα μπορεί να τον αντιμετωπίσουν Και δικαιώθηκα Θα δω τον διαιτητή και θα γράψω ακόμα και το αποτέλεσμα. 

Στο Κιάτο θα γίνει το πιο σπουδαίο παιχνίδι από δυο ομάδες απρόβλεπτες Ο Πέλοπας και ο Παννεμεατικός  αν ήταν στο στοίχημα θα οδηγούσαν πολλούς παίκτες στον κουβά. Ο Πέλοπας έχει 31 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση. Και ο Παννεμεατικός με 28 στην τέταρτη θέση.

Και ερχόμαστε  στον τελευταίο αγώνα που η ομάδα του Σαρωνικού η εκλεκτή της μεγάλης πόρτας που όταν ανέβηκε κατηγορία έκανε δέκα σερί νίκες και μάζεψε τριάντα βαθμούς ενώ στους άλλους είκοσι είχε κάνει ταμείο  μόνο 33  Σύνολο 63. Θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ζευγολατιού.