Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Πρόεδρο Πειθαρχικής επιτροπής της Ένωσης : Ή με οδηγείτε στον Εισαγγελέα Ή παραιτήστε


Με Φάνη Σιτέ αθλητικό Δικαστή οι παράγοντες θα συνεχίσουν να κοιμούνται τον ύπνο του αφελούς και να γελοιοποιείται η νομική επιστήμη








Απόφασης πειθαρχικής επιτροπής

Η Πειθαρχική Επιτροπή κατά την συνεδρίαση της 30.12.19 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Αφού έλαβε υπόψη της  τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΣΕΦΕΡΗ Δ. στο Φ/Α  της 14.12.2019 στον αγώνα ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος του Σωματείου σας για παράβαση του άρθρο 14 παρ. 1 α, 3, 4β του Π.Κ. της Ε.Π.Ο., και επιβάλλεται  χρηματική ποινή εκατόν πενήντα (150) ευρώ που πρέπει να πληρωθεί στο ταμείο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας μέχρι 30.1.20 (άρθρο 23 παρ. 2γ και ε ii του Π.Κ.)

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Αυτή η απόφαση πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες  Δεν γράφει το όνομα του σωματείου που τιμωρήθηκε. Η γελοιοποίησης έχει τρυπήσει και τον πάτο. Μέσα εκεί στην Νοταρά 48 ή μεγάλη Πόρτα δεν υπάρχει ούτε ένας σοβαρός; Γελοιοποιήσατε κάθε ίχνος γελοιότητας.


Απόφασης πειθαρχικής επιτροπής


Αφού έλαβε υπόψη της τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΜΠΕΚΙΑΡΗ  Δ. στο Φ/Α  της 4/1/20, μεταξύ των ομάδων ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, αποφασίζει ομόφωνα όπως αποσταλεί το παρόν έγγραφο δια του οποίου καλείται  σε έγγραφη απολογία το Σωματείο ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ και ο Πρόεδρος αυτού κ. Βενετσάνος Ιωάν.  για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1 α- β , 3,  άρθρο 11 παρ. 1,2.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 


Ο εισαγγελέας καλεί να απολογηθεί ο μηνυόμενος για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1 α- β , 3,  άρθρο 11 παρ. 1,2.Και αυτό το δίνει στη δημοσιότητα. Δεν νομίζω ο λειτουργός της δικαιοσύνης έχει μέλλον στο δικαστικό σώμα.Γιατί εδώ δεν έχουμε ούτε τι έκανε ο κατηγορούμενος και ούτε γράφει τα άρθρα αυτά σε ποιο νόμο αναφέρονται. Είπαμε ότι κοιμόμαστε αλλά όχι με τα τσαρούχια. 
Δεν έχω καμία απαίτηση από τα επαγγελματικά λυκόπουλα της Κορινθιακής δημοσιογραφίας να γράψουν το παραμικρό γιατί για όλα έχουν μεσάνυχτα.Οι αθλητικοί δικαστές  αν και το άρθρο  41 του καταστατικού της ένωσης   και στην παράγραφο 2 αναφέρει " η πειθαρχική επιτροπή συγκροτείται από τρία ( 3 )κατά προτίμηση νομικούς " υπήρχαν περίοδοι που κανένας δεν ήταν νομικός Αυτό εύκολα αποδεικνύεται Έχω στα χέρια μου έκθεση αθλητικού δικαστή που αποδεικνύει ότι δεν γνωρίζει την Ελληνική γραφή 
Απαιτώ από τον εικονικό πρόεδρο Μιχάλη Τσιχριτζή να δώσει στην δημοσιότητα από το 2009 μέχρι σήμερα τα ονόματα των προέδρων και των μελών της πειθαρχικής επιτροπής  Και τότε οι φίλαθλοι  ( αυτοί  οι ελάχιστοι που έχουν μείνει ) θα καταλάβουν πολλά.   Ότι έβγαζε ο Τσιχριτζής τις αποφάσεις αφού κανένα μέλος δεν είχε περάσει ούτε έξω από την νομική. .  Και να μας γνωρίσει το κόστος της πειθαρχικής
 Τα γράφω αυτά επειδή πιστεύω στην Δικαιοσύνη και την αλήθεια έννοιες ευλογημένες από τον Χρηστό. Γι αυτό όχι ζητώ αλλά απαιτώ από τον πρόεδρος της πειθαρχικής να αποδείξει ότι σφάλω και τότε θα εξαφανιστώ από την ερασιτεχνική ( δεν πληρώνουμε ) δημοσιογραφική  ενημέρωση. 
Αν αδυνατεί να το αποδείξει να παραιτηθεί από πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής.