Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Πέτρος Ψυχογιός: Ένας διαιτητής προπονητοφάγος ητής προπονητοφά

Πέτρος Ψυχογιός: ένας διαιτητής που κάθε διαιτησία του σχολιάζεται από τον Νικηφόρο και κανέναν άλλο 


Δυο αποφάσεις της πειθαρχικής που συνεχίζουν να είναι κολοβές 


Αγώνας 18-1- 2020 

Αφού έλαβε υπόψη της  τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΨΥΧΟΓΙΟΥ Π. στο Φ/Α  της 18.1.2020 στον ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ-ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ, κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος  του προπονητή  του Σωματείου ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ κ. ΚΑΡΣΙΩΤΗ Γ., και του επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε  ημέρες, με όποια ιδιότητα και αν ήθελε περιβληθεί (αρθρ. 11 παρ. 1, 2, 7).

Αγώνας  19-1-2020


Αφού έλαβε υπόψη της  τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΨΥΧΟΓΙΟΥ Π. στο Φ/Α  της 19.1.2020 στον αγώνα ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ, κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος  του προπονητή  του Σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Γ.,  και του επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε  ημέρες, με όποια ιδιότητα και αν ήθελε περιβληθεί (αρθρ. 11 παρ. 1, 2, 7).

Σχόλιο Νικηφόρου

Αν και κινδυνεύω να χαρακτηριστώ γραφικός συνεχίζω να υποστηρίζω ότι οι αποφάσεις που βγάζει η πειθαρχική επιτροπή  αν και πρόεδρο έχει δικηγόρο του πρωτοδικείου Κορίνθου συνεχίζουν να  πάσχουν. Βέβαια κανένας δεν καταδέχεται να απαντήσει στα ερωτήματα μου Τους δικαιολογώ πλήρως γιατί τι να πουν όταν από την απόφαση απουσιάζει το κατηγορητήριο που είναι αυτά που γράφει ο διαιτητής στο φύλλο του αγώνα. Με την μη αναγραφή έχουμε τον μη έλεγχο της πειθαρχικής ( αν δηλαδή τηρήθηκε το γράμμα του κανονισμού ) και αν ο διαιτητής έγραψε αυτά που έγιναν ή χαρίστηκε. αφού έχουμε και σωματεία που μας ψηφίζουν και πρέπει να τα προσέχουμε.
Και αυτό το  ξερό (αρθρ. 11 παρ. 1, 2, 7) δεν μπορεί κάποιος τρίτος να ανοίξει τον κανονισμό και να δει αν σωστά εφαρμόστηκε Αυτά τα σκοτάδια εφαρμοζόντουσαν την εποχή που την χώρα μας την διοικούσαν οι παλαιοκομματικοί. Δηλαδή η ένωσης με τα  όργανα της μας οδηγεί έτη φωτός πίσω 
Και ερχόμαστε στην σπάνια περίπτωση που ο διαιτητής ο Πέτρος Ψυχογιός ΄πήρε και τον τίτλο του προπονητοφάγου Γιατί πως είναι δυνατόν να στείλει στην πειθαρχική επιτροπή μέσα σε είκοσι τέσσερις ώρες  δυο προπονητές που δεν φημίζονται και ως ταραξίες. Ενώ ο ίδιος άρχοντας του αγώνα δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία όταν προπονητής  και βοηθός του του Π Α Σ Κόρινθος του έψαλλαν τα κάλαντα μέσα στα αποδυτήρια του στον αγώνα Π Α Σ Κόρινθος --  Θύελλα Κ. Διμηνιού πριν από τις γιορτές. Αν θυμάμαι καλά υπήρξε και αγώνας μποξ και έγιναν εκατέρωθεν μηνύσεις χωρίς να ξέρουμε τι τύχη είχαν
Έτσι διοικείται το Κορινθιακό ποδόσφαιρο γι αυτό μέσα σε έξι  ( 6 ) χρόνια διαλύθηκα είκοσι έξι ( 26 ) σωματεία