Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Έμαθαν ότι στο πετσί μας έχουμε το δούλεμα πλάκωσαν και οι Φινλανδοί να μας διδάξουν διαιτησία.

                     
Κύριε Αυγενάκη :  σας δουλεύουν ψιλό γαζί και εσείς κρατάτε άκρα του τάφου σιωπή. Ο Νικηφόρος τα ξεσκεπάζει όλα 
                              Αποτέλεσμα εικόνας για Γραμμένος
Σήμερα ένας ερασιτέχνης ( δεν πληρώνουμε ) δημοσιογράφος  γράφει πως ανεξαρτητοποιήθηκε στα ντέρμπι  η διαιτησία κατά τρόπο γελοίο Κάποιος αποφάσισε ότι τις ομάδες Π Α Ο Κ --
Ολυμπιακού --Παναθηναϊκού και Α Ε Κ στους μεταξύ τους αγώνες θα τους διαιτητεύουν  ξένοι διαιτητές
Και έχουμε στον αγώνα  Π Α  Ο με τον Ολυμπιακό να τον διευθύνουν τρεις ξένοι διαιτητές ( Γερμανοί ) Τέταρτος Έλληνας  ( ο Κομίνης ) και στο Β Α R   ο Έλληνας Ευαγγέλου Και Α ΒΑR Έλληνας
Π Α Ο Κ -- Α Ε Κ η Κ Ε Δ όρισε τρεις Σλοβένους  τέταρτο Έλληνα Και στο B A R  Έλληνας ( Τζήλος) Και στο A B A R  Και εκεί Έλληνας.
Ολυμπιακός -- Α Ε Κ ο Πρόεδρος της Κ Ε Δ που είναι Πορτογάλος όρισε τρία πατριωτάκια του να διευθύνουν τον αγώνα. Τέταρτο όρισαν Έλληνα  στο BAR ο Φωτιάς ο διαιτητής του αγώνα  Βόλος -- Ολυμπιακός που μαζί με τον Ευαγγέλου τακτοποίησαν τα πράγματα.
Ολυμπιακός -- Π Α Ο  Η Κ Ε Δ όρισε τρεις Φινλανδούς και όλους τους άλλους Έλληνες και στο ΒAR ο Σιδηρόπουλος με τα γνωστά εγκληματικά λάθη που έχει κάνει στους αγώνες που διαιτήτευσε για το πρωτάθλημα.
Π Α Ο --Α Ε Κ η Κ Ε Δ όρισε τρεις Φινλανδούς  Και σ όλα τα άλλα πόστα Έλληνες Και στο BAR ο Διαμαντόπουλος που σε εννέα πρώτες  αγωνιστικές  διαιτήτευσε δυο φορές τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα με την Ξάνθη να υπάρχει ισόπαλο αποτέλεσμα. 
Ο αγώνας  Ολυμπιακού  Π Α Ο Κ ο Πορτογάλος όρισε 
Διαιτητής :SANCHEZ MARTINEZ JOSE MARIA ΙΣΠΑΝΙΑΣ  Βοηθοί :RAUL CABAÑERO MARTINEZ ΙΣΠΑΝΙΑΣ INIGO PRIETO LOPEZ DE CERAIN ΙΣΠΑΝΙΑΣ Τέταρτος:ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΒAR: QDAVID MEDIE JIMENEZ ΙΣΠΑΝΙΑΣ  ABARJOSE GALLEGO GARCIA ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Ρωτάω αν έχουν γραφείο τύπου ο Ολυμπιακός ο Παναθηναϊκός και η Α Ε Κ και δεν μπορούν να δουν το δούλεμα που τους κάνει ο Πορτογάλος. Ένα απλό ερώτημα θα μπορούσαν να του κάνουν. Γιατί σ όλους τους αγώνες  φέρνει τρεις διαιτητές όλα τα άλλα πόστα βάζει Έλληνες. Και ερχόμαστε στον αγώνα του Ολυμπιακού  με τον Π Α Ο Κ που έγινε στο Φάληρο και βλέπουμε πέντε διαιτητές που δεν είναι ούτε Σλοβένοι ούτε Φινλανδοί αλλά Ισπανοί  και στα  BAR KAI ABAR Μια ομάδα με αντικειμενικούς διαιτητές είναι όπλο για την φιλοξενούμενη ομάδα. Εδώ είναι ο Πορτογάλος που καλοπληρώνεται και μπορεί να μας πει γιατί και στους άλλους αγώνες δεν χρησιμοποίησε πέντε ξένους διαιτητές. Και γιατί ΠΟΤΕ δεν κάλεσαν Άγγλους διαιτητές. Τώρα περιμένουμε διαιτητές από την Μάλτα Και αυτό βγαίνει πολύ άνετα αν κοιτάξουμε ότι Διαιτητές δεν έχουμε από Αιτωλοακαρνανία = Αχαΐα-- Ηλεία και έχουμε από την Καστοριά Και κάποτε είχαμε και από τα Γρεβενά Και η Ένωσης Αθηνών να έχει μόνο δυο διαιτητές και ο Πειραιάς έναν και τρεις η Θεσσαλονίκη και δυο από την Ημαθία .