Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Τελμάτωσε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο ο κατασκευαστής δέκα τεσσάρων γηπέδων ο Δήμαρχος Πνευματικός Και έχει το θράσος να το υποστηρίζει ο αποτυχημένος κ. Γ@Μ@Ω Αίσχος!!!

Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται από τα λαμόγια που η Κορινθία κατέχει τα πρωτεία

                                  Αποτέλεσμα εικόνας για Αλέκος πνευματικός
Ο αποτυχημένος κ. Γ@Μ@Ω γράφει " ...οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές τάχθηκαν υπέρ της αλλαγής της Δημοτικής Αρχής ώστε να σταματήσουν οι πρακτικές που έφεραν τον αθλητισμό και το Κορινθιακό ποδόσφαιρο σε τέλμα"

Καλά ρε Λυκόπουλα της επαγγελματικής δημοσιογραφίας της Κορινθίας  δεν γνωρίζετε την τεράστια προσφορά του Αλέκου Πνευματικού προς το Κορινθιακό ποδόσφαιρο αφού είχατε στήσει σκηνή έξω από το γραφείο του που υπήρχε μέσα ένα τεράστιο λιβανιστήρι με αποτέλεσμα να εκνευριστεί οι ποιμενάρχης γιατί η τιμή του Λιβανιού πήρε τα ύψη 
Καλά εσείς που είχατε κατασκηνώσει μέσα στο γραφείο του Αλέκου και γράφατε τόσα κολακευτικά που κατέληγαν σε εμετικά πάντα με το αζημίωτο κανένας δεν γνώριζε ( μη παίρνετε και όρκο ) ότι ο Δήμαρχος Πνευματικός έχει φτιάξει δέκα τέσσερα ( 14 ) ποδοσφαιρικά γήπεδα. Και το γνώριζε ο Νικηφόρος που σ όλα τα χρόνια που ήταν Δήμαρχος ο Αλέκος  Πνευματικός μια φορά πέρασε την πόρτα του γραφείου του τώρα τελευταία σε μια συνέντευξη που ο όχλος του Λέκκα έβριζε και τον πρώτο Δημότη και την πεθαμένη μάνα μου.  Που ποτέ δεν λιβάνισα κανένα και ούτε καφέ δεν κεράστηκα. Γι αυτό δεν περίμενα να πέσει ο Δήμαρχος για να πάρω ξύλα για το τζάκι  μου γιατί έχω μάθει να τα αγοράζω από τον φίλο μου Μπάμπη Σακελλαρίου. 
Αλλά σκεφτήκατε Λυκόπουλα της επαγγελματικής Δημοσιογραφίας αν ανοίξει το στόμα του ο Πνευματικός που θα βρεθούν τόσες τρύπες, για κρυφτείτε. Και ιδίως ένας ευτραφής Δημοσιογράφος που τελευταία έγινε και παράγων του ποδοσφαίρου που ήταν ο μόνιμος λιβανιστής του Δημάρχου. Τώρα ορισμένοι θα παρεξηγηθούν γιατί γράφω τον Πνευματικό Δήμαρχο. Γιατί αυτό επιδιώκω για να τους μοιάσω όταν λιβάνιζαν τον παντοδύναμο Τώρα τον λιβανίζω εγώ για το έργο που ΄εχει κάνει στο ποδόσφαιρο. Γιατί δεν είμαι ποντικός να εγκαταλείπω το πλοίο όταν βυθίζεται