Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Νικηφόρος :Κανένας δεν τολμά να απαντήσει στα κατηγορώ μου.


Παναγιώτη Τζαναβάρα :Με σκαλοπάτι τον επαγγελματία  Δημοσιογράφο Γιώργο Ναστούλη με χαρακτηρίσατε λασπολόγο -- ψεύτη--υπερβολικό. Ακόμα περιμένω να δώσετε αποδεικτικά στοιχεία των χαρακτηρισμών σας Εγώ προχωρώ και ρωτώ




Παναγιώτη Τζαναβάρα

Το 2006-- 2007 υπήρξες  προπονητής του Π Α Σ Κόρινθος και οδηγείς την ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Και ενώ  το πρωτάθλημα έχει σχεδόν κατακτηθεί χωρίς λόγο ο πρόεδρος της ομάδας σε απολύει Και ταυτόχρονα με τον νέο προπονητή βάζει ο ίδιος ο πρόεδρος  το Καφαντάρη να αγωνιστεί αν και γνώριζε ότι ήταν τιμωρημένος Έδιωξε τον Τσέροβιτς γιατί είχε την κακή συνήθεια να βάζει τέρματα.Και μ όλα αυτά τα τερτίπια οι οκτώ βαθμοί που άφησες πήγαν περίπατο. Πρόεδρος της ομάδας  του Π Α Σ Κόρινθος ο Μιχάλης Τσιχριτζής ο εικονικός αφού τον έπιασε το Σ Δ Ο Ε με το αρνί στην πλάτη Με απλά ελληνικά μ ένα εικονικό ( ψεύτικο ) τιμολόγιο των 9.000 ευρώ να έχει βάλει στο ταμείο για αγορές ποτών. Η απολογία του ήταν αστεία Αφού ο ταλαίπωρος έγραψε ότι αυτά τα ευρώ ήταν από την αγορά ποτών που προσέφερε στ αντίπαλα σωματεία Και έγινε καταγέλαστος με αποτέλεσμα να του βάλουν πρόστιμο 3.600 ευρώ Δεν είπες Παναγιώτη Τζαναβάρα κουβέντα για όλα αυτά Που η απόλυσης σου ήταν η αιτία που έχασε ο Π Α Σ το πρωτάθλημα.
Το 2009 με χρηματοδότη τον Παντελή Μπιτούνη -- που τον είχε διώξει ο αείμνηστος Σαλευρής -- ανέλαβες πάλι  προπονητής και μόλις έμεινε από ευρώ ο χρηματοδότης εγκατέλειψες το σκάφος αφού προηγουμένως είχες κάνει μεταγραφές 650.000 ευρώ ή σε δραχμές 220.000.000 Και στην δεύτερη φυγή  σου υπήρξες καταπέλτης Ακόμα και πρωτοσέλιδα εναντίον μου γιατί ήμουν ο μοναδικός που σε πήρε είδηση.
Και ενώ στην απόλυση σου 2006- 2007 που είχες όλα τα δίκια κράτησες άκρα του τάφου σιωπή ενώ στο δεύτερο φευγιό σου  που νόμισες ότι μαζί με τον τίτλο του προπονητή είχες και αυτόν του προέδρου απέκτησες και αυτού του δημοσιογράφου.
Και έρχεται ο Μιχάλης Τσιχριτζής με τον τίτλο του προέδρου της ένωσης και σε βραβεύει. Μάλλον ως προπονητή γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια απ΄ο την εποχή του ποδοσφαιριστή
Η βράβευσης ήταν γιατί δεν μίλησες τότε που σε απόλυσε ο κυρ Μιχάλης για να κάνει το δικό του παιχνίδι.
Παναγιώτη Τζαναβάρα ο Νικηφόρος  ο λασπολόγος και ψεύτης παρουσιάζει στοιχεία και σε ρωτά Γιατί δεν είπες κουβέντα όταν σε απέλυσε ο Μιχάλης Τσιχριτζής ενώ είχες την ομάδα πρώτη και με οκτώ ( 8 ) βαθμούς  διαφορά από την Θήβα. Και στο τέλος όταν έχασε το πρωτάθλημα ο Π Α Σ Κόρινθος πάλι κράτησες το στόμα σου κλειστό αν και έγιναν πρωτόγνωρα πράγματα. Αυτή η σιωπή φανερώνει ενοχή που βραβεύτηκε από τον άλλοτε Δήμιο σου. . .