Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Δημήτρη Μπινιάρη έμεινες από μηχανές και επομένως αχρείαστοι είναι οι καπεταναίοι και μηχανικοί.

   

Ο Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 κάνει επανεκκίνηση στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής  χωρίς να έχει μηχανές.              






 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ
---------------------------------------------

Ο Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 κάνει επανεκκίνηση στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής από τα Λεύκτρα Βοιωτίας, μετά τις αποφάσεις που έπρεπε να παρθούν για ριζικές αλλαγές σε ολόκληρη τη δομή της ομάδας.

Με τον Μπάμπη Πάτρα να παραμένει στο τιμόνι και να ηγείται ενός προπονητικού τιμ που έκτακτα σχηματίστηκε για να "δέσει" την ομάδα το ταχύτερο δυνατό.

Και με τον Παναγιώτη Μυλωνά, που αποτελεί το δεξί χέρι του Προέδρου, στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή, να ηγείται μιας ομάδας συνεργατών που θα καταρτίσουν με διαδικασίες εξπρές το καλύτερο δυνατό ρόστερ της ομάδας.

Έχοντας διανύσει την πρώτη εβδομάδα των μεταγραφών και ολοκληρώσει μόλις ένα κομμάτι του σχεδιασμού για το αγωνιστικό τμήμα, ο Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 ταξιδεύει στη Βοιωτία για να αντιμετωπίσει τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου, τον οποίο είχε νικήσει στον Α' Γύρο στην Κόρινθο, γράφοντας ιστορία πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της ομάδας στη Γ' Εθνική.

Υπό βροχή ενδεχομένως ο σημαντικός αγώνας, στον οποίο θα πάρουμε μια πρώτη γεύση από την πρώτη παρτίδα των ποδοσφαιριστών που πρόλαβε να κλείσει η ομάδα και οι οποίοι θα ανακοινωθούν από αύριο.
  
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Για να κάνεις επανεκκίνηση πρέπει να υπάρχουν μηχανές και όχι μηχανικοί Τίποτα δεν μπορεί να κάνει ο Μπάμπης Πάτρας και ο Παναγιώτης Μυλωνάς όταν βλέπεις την μηχανή που ονομάζεται Δημήτρης  Μαγγίνας και να προτιμά να πάει στην ομάδα της καρδιάς του αφού η άλλη που το ανέδειξε του έκλεισε την πόρτα λέγοντας του δεν μας κάνεις Ενώ είναι ανερχόμενη ποδοσφαιρική δύναμη υπάρχει ο τοπικός Μουρίνιο που του είπε δεν μας κάνεις. Δεν κατηγορώ τον αυτοσχέδιο θρυλικό προπονητή αλλά αυτούς που του έδωσαν το δικαίωμα να βγάζει αυτές τις αποφάσεις. 
Και συγκεκριμένα τον Διοικητικό ηγέτη Δημήτρη Μπινιάρη που πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τις επιλογές του. Όπως θεωρώ ο ίδιος ηγέτης δίνοντας συνέντευξη πριν από την συγκέντρωση της Παρασκευής 3-1 2020 στον επαγγελματία δημοσιογράφο Ναστούλη απέδειξε ότι στερείται παντελώς τους κανόνες της επικοινωνίας.
Και όταν γράφεις επάνω  σ αφίσα ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ θα γίνει ο αγώνας  μεταξύ του Κιθαιρώνα Καπαρελίου  και Κόρινθος 06 και κάνεις λάθος στην ημερομηνία δεν πρέπει να μπεις στον κόπο να εξετάσεις τίποτα άλλο Η ομάδα έχει διαλυθεί