Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Δήμαρχε Γκιώνη :Πόσα κόστισε το ποτάμι --χωράφι --Νεκροταφείο στους δημότες.

Η είσοδος του αίσχους του Νέου παρκαρίσματος νεκρών που ορισμένοι επιμένουν να το ονομάζουν Νεκροταφείο                                                                                                                                                                                                    

Φιρμάνι της Κυβέρνησης ...


 ...σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση ΔΙα/ΓΠ.οικ.23093/2020 - ΦΕΚ 1178/Β/6-4-2020

"Επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης της τέλεσης
κάθε είδους λειτουργιών και ιεροπραξιών στους θρησκευτικούς χώρους λατρείας
για το χρονικό διάστημα από 12.4.2020 έως και 20.4.2020".
Παρακαλούμε για το κοινό καλό όλων, να σεβαστείτε τα μέτρα
που έχει θεσπίσει η Πολιτική Προστασία της Χώρας μας
και να φροντίσετε με ατομική ευθύνη την τήρηση τους.
 Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης 
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Στον ποταμό που έγινε χωράφι για να δημιουργηθεί το δήθεν Νεκροταφείο  που φέρει τον τίτλο ΝΕΟΝ κατ ευφημισμό 
Αλλά πρέπει να παρουσιάζει μια εικόνα που δημιουργεί   πολύ μεγάλη θλίψη και μας θυμίζει την εποχή που δεν υπήρχε καν πολιτισμός. 
Πήγα στο λεξικό και διάβασα στην λέξη Νεκροταφείο ότι είναι ο τόπος στον οποίον ενταφιάζονται οι νεκροί  Στην μεταφορική του έννοια  είναι ο τόπος στον οποίον πετούν άχρηστα ή φθαρμένα υλικά.  Και διαπίστωσα ότι εδώ στο νέο Νεκροταφείο ποταμό ισχύει η μεταφορική  έννοια με μια μικρή διαφορά Για μας όμως εκεί έχουμε ενταφιάσει ότι πολύτιμο υπάρχει Αλλά για τον δήμο μας ισχύει ότι άχρηστο υπάρχει βρίσκεται εκεί στο χωράφι ποταμός αφού οι νεκροί δεν ψηφίζουν. Και δυστυχώς αυτοί που έχουν μείνει και πηγαίνουν και βγάζουν τους άρχοντες ξεχνούν τα χάλια του Νεκροταφείου ποταμός. και ψηφίζουν όχι ικανούς αλλά συμπεθέρους. 
Την απαγορευτική ταινία η αστυνομία την έβαλε πλαγίως γιατί οι πόρτες που ήταν παμπάλαιες όταν τις τοποθέτησαν δεν κλείνουν. Αυτό το είχα γράψει πολλές φορές και δυστυχώς κανένα δεν συγκίνησα Θέλησα να βγάλω αυτές τις πόρτες αίσχος αλλά από φόβο κανένας δεν με βοήθησε. 
Και από την κεντρική λεωφόρο  τους ενώνει ένας δρόμος που είναι 1.300 μέτρα  και όπως είπε κάποιος δεν χωράει να περάσουν δυο φορτωμένα γαϊδούρια.
Δήμαρχε αυτός ο ποταμός που εσείς το ονομάζεται Νεκροταφείο αν έχετε την τόλμη μαζί με τα έργα που κάνατε για να μετατοπίσετε την κοίτη του ποταμού πείτε στους δημότες πόσο κόστισε το χωράφι ποταμός που δεν έχει μια εκκλησία ούτε ένα τετραγωνικό σκεπασμένο για να ξαποστάσει ένας ηλικιωμένος μια και οι ζωντανοί πελάτες είναι μιας βάρβαρης ηλικίας. 
Σ ένα μέρος που δεν θα ψήφιζαν οι συμπέθεροι και καινούργιοι ψηφοφόροι με αδιαφορία Γιώργο Γκιώνη δεν θα έβλεπες  την πόρτα του Δημαρχείου ούτε με κιάλι