Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Ο Νικηφόρος κ. Παπανή δεν ξεχωρίζει τους κρινόμενους σε φίλους και αντιπάλους. Αλλά σε ικανούς και ανίκανους

Όταν γράφετε κ. Πανανή ότι ο Σωτήρης Μαυρονάσος προηγείται εκατό χρόνια σε θέματα ποδοσφαίρου θέτετε εαυτό σας εκτός Αθλήματος  και λογικής

η εικόνα προφίλ του Giwrgos Pananis, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο

Γράφει ο
Giwrgos Pananis

 
Κυριε Σκουρτη διαβασα σημερα στο ιστολογιο σας ενα σχολιο που κανατε για μενα δεν μπορω να καταλαβω τι σας ενοχλησε διακρινατε καμια απαξιωση καποια προσβολη εθιξα την τιμη και την υποληψη καποιου τ
ην αποψη μου κατεθεσα για το σωτηρη στο κυριο Παπαφιλη τοσο πολυ πειραχτηκατε εσεις μπορειτε να εχετε την δικη σας αποψη και εγω που σας διαβαζω σε πολλα συμφωνω τα επικροτω και τα προσυπογραφω και σε αλλα διαφωνω παραδειγμα συνεχως αναφερεσθε σε πεντε εξη ατομα τα οποια εμενα ειναι φιλοι μου δεν βγηκα ποτε να σας κρινω για τα σχολια σας ειδικα για το τριανταφυλλο το βορη το πετροπουλο το φουρναρακη καιαλλους επειδη εισθε νεωτερος μου δεχθειτε μια συμβουλη οταν θελετε να αναφερθειται σε καποιον που δεν ξερετε μαθετε πρωτα και μην εκτιθεσθε χαρακτηριζοντας εμενα οτι ηλθα απο τον αρη που ζειτε κυριε Σκουρτη το επωνυμο το δικο μου προκαλει παντου σεβασμο και εκτιμηση και αυτο οφειλεται στο οτι αγαπω και σεβομαι τους παντες και προπαντως δεν πουλαω τους φιλους μου Με εκτιμηση Γ ΄ΠΑΝΑΝΗΣ

Απαντάει ο Νικηφόρος. 

Αγαπητέ μου ασκώ από το 2001 στο νομό Κορινθίας ερασιτεχνικά ( δεν πληρώνουμε ) την δημοσιογραφία. Και πριν να έρθω στην Κορινθία υπήρξα ανώτατο  Διοικητικό στέλεχος στις ομάδες Α Ε Κ και Πανιώνιο. 
Επομένως γνωρίζω πολύ καλά τα θέματα που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Και ασκώ κριτική χωρίς να ξεχωρίζω τους κρινόμενους σε φίλους και αντιπάλους Αλλά μόνο σ αυτούς που προσφέρουν και στους άλλους που δεν είναι ικανοί  να παράγουν κάτι το θετικό. Μέσα σ αυτούς υπάγεται και ο δικός σας Σωτήρης Μαυρονάσος. που από όπου πέρασε διέλυσε τα πάντα. Και τον ιστορικό Π Α Σ Κόρινθος τον υποβίβασε πλαστογραφώντας δημόσιο έγγραφο. Αυτά όλα τα έγραψα αλλά δεν καταδεχτήκατε να τα διαβάσετε.
Τώρα ο Γιώργος Βορινιώτης στις εκλογές του 2013 που ήταν η σκιά του Βιομηχάνου  Θανάση Πισιμίση έκανε μεταγραφές γιατί το αφεντικό  του έπρεπε  να βγάλει  τον Τσιχριτζή ενώ ήταν υποψήφιος στο αντίπαλο  ψηφοδέλτιο Με αποτέλεσμα ο Βιομήχανος από τις εκλογές του 2013 και μετά να σαρώνει τους τίτλους αν και αντίπαλος του Λουδοβίκου 14.Και όλοι γνωρίζουμε και ιδιαίτερα ο πρόεδρος Μπινιάρης όποιον δεν συμπαθεί ο εικονικός δεν έχει καμία τύχη Επίσης ο Βορινιώτης Γενικόε Αρχηγός της Κορίνθου 06 κατηγόρησε δημόσια τον πρωταθλητή προπονητή ( πρωτάθλημα με Α Ο Λουτράκι --Πέλοπα Κιάτου --Κόρινθος 06. και με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου ) Τάσο Πέρρα στον αγώνα μεταξύ των ομάδων  Ζευγολατιού --Κόρινθος 06  ότι κοιμόταν. Για τον ποδοσφαιριστή Βορινιώτη έχω πει και έχω γράψει τα καλύτερα. Γιατί ως ποδοσφαιριστής τα έδινε όλα. 
Ο πρώτος αντιπρόεδρος της ένωσης  Γιώργος Πετρόπουλος στα πρώτα χρόνια που διοικούσε μαζί με τον γλωσσολόγο Τάκη Βράκα είχε ιππεύσει το πιο ατίθασο άλογο που λέγεται καλάμι. Και υπήρξε ο μέγιστος υβριστής μου Και όταν κατάλαβε ότι αυτά που υποστήριζε ήταν λαθεμένα εξαφανίστηκε στην κυριολεξία. 
Αυτό τον ανεβάζουν στην εκτίμηση μου που έστω και αργά είδε το λάθος και πήγε να το διορθώσει με την φυγή του. Το σωστό θα ήταν να μείνει και να τους πολεμήσει Αλλά προτίμησε την φυγή γιατί γνώριζε ότι ο Λουδοβίκος  14 δεν καταλαβαίνει από κριτική. Μια και θεωρεί ότι το καλύτερο του επιχείρημα του είναι η σιωπή. 
Τώρα για τον Γιώργο Φουρναράκη η πορεία του μέσα στο ποδόσφαιρο είναι γνωστή μια και υλοποιεί τους στοίχους του του Κώστα Βάρναλη στην παρωδία που έγραψε στηριζόμενος στο ποίημα Αν του Κίπλινγκ.
κι αν να στοχάζεσαι μπορείς μονάχα το ιντερέσο·
το νικημένο αν παρατάς και πάντα διπλαρώνεις
το νικητή, μα και τους δυο ξετσίπωτα προδίνεις

κι αν να στοχάζεσαι μπορείς μονάχα το ιντερέσο·
το νικημένο αν παρατάς και πάντα διπλαρώνεις
το νικητή, μα και τους δυο ξετσίπωτα προδίνεις


κι αν να στοχάζεσαι μπορείς μονάχα το ιντερέσο·
το νικημένο αν παρατάς και πάντα διπλαρώνεις
το νικητή, μα και τους δυο ξετσίπωτα προδίνεις

    Αν στην πλεμπάγια να μιλάει αρνιέται η αρετή σου
κι όταν ζυγώνεις δυνατούς, στα δυο λυγάς στη μέση·κι αν μήτε φίλους μήτ’ εχτρούς ποτέ σου λογαριάζειςκαι κάνεις πως τους αγαπάς, αλλά ποτέ κανέναν·

Αφού υπήρξε  πανίσχυρος παράγοντας και στον Π Α Σ Κόρινθο και στην Κόρινθο 06 αλλά και τους δυο εγκατέλειψε και σήμερα είναι με την Ελλάδα Βέλου. 
Και άφησα τελευταίο τον Γιώργο Τριαντάφυλλο που κάποτε του έγραψα ότι σ ένα αγώνα που το έπαιξε δυνατός τον χαρακτήρισα Ρίνγκο  Βέβαια και τις τρεις εκλογές που κέρδισε ο Λουδοβίκος 14 ο Ρίνγκο έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο Και πληρώθηκε γι αυτό αφού ο κυρ Μιχάλης τον χαρακτήρισε αχάριστο.                                                                                                                                   Αυτός είμαι κ. Πανανή που μπροστά στην αλήθεια και την δικαιοσύνη δεν βάζω τίποτα.