Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Δυστυχώς στην Κορινθία η επαγγελματική ενημέρωση υπηρετεί το κατεστημένο

Ή προκλητικότητα ενοχλεί και σχολιάζεται χιουμοριστικά αφού δεν αντέχει να κριθεί με σοβαρότητα. 


Η ανάγνωση της εφημερίδας είναι η πρωινή μας προσευχή 
                                                  Χέγκελ Γκέοργκ Βίλχελμ 

Νικηφόρε 


Διάβασα δυο άρθρα σου και θα ήθελα να τονίσω ότι δεν φταίνε οι παράγοντες για το κατάντημα του ποδοσφαίρου της Κορινθίας.   αλλά δυστυχώς οι δημοσιογράφοι. 
Ο γνωστός σ όλη την Ελλάδα Σωτήρης Μαυρονάσος θέλει να κάνει μια εμφάνιση που εκ προοιμίου είναι φαιδρή και βρίσκονται οι  επαγγελματίες ενημερωτές ( που σημαίνει από από αυτή την εργασία ζούνε )και παρουσιάζουν το θέμα ως σοβαρό 
Βέβαια αυτό το αστείο άπλωμα των χρημάτων είχε ένα αβανταδόρο παρουσιαστή που χωρίς να χρειαστεί την βοήθεια  τρίτου γελοιοποίησε τα πάντα. 
Και έρχεται ο Γιώργος Ναστούλης ...

                                    
... που δεν είναι τυχαίο πρόσωπο  
Αλλά μέλος των διοικήσεων επαγγελματικών διοικήσεων δημοσιογραφικών οργανώσεων και εδώ στην Κορινθία είναι επικεφαλής  επαγγελματικής ομάδας που από την εργασία των αυτή συντηρούνται  Και να πως παρουσίασε το ευτράπελο αυτό θέμα.


ΜΑΥΡΟΝΑΣΙΟΣ! ΒΟΜΒΑ με ¨Πειστήρια¨… Με Ενδιαφέρει η Ενιαία Κόρινθος! - 

korinthosnews  | 
Το ενδιαφέρον του για μια ενιαία Ποδοσφαιρική Κόρινθο
εξέφρασε για μια ακόμα φορά ο ποδοσφαιρικός παράγοντας Σωτήρης Μαυρονάσιος.

Ο κ. Μαυρονάσιος αποκάλυψε κάποιες συναντήσεις που έχει κάνει
μεταξύ αυτών και με το συμπατριώτη μας κ. Χρήστο Πιέτρη
και μαζί με άλλους επιχειρηματίες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον
για να ενωθούν οι δύο ομάδες της Κορίνθου ΠΑΣ & ΄06.

Ο κ. Μαυρονάσιος δεν έμεινε μέχρι εκεί αλλά προχώρησε λίγο παρά πέρα
φανερώνοντας και τα πειστήρια για τις προκαταβολές….
 


Επομένως το θέμα αυτό δεν το γνώριζε κανένας από τους παράγοντες και το πληροφορήθηκαν από τους δημοσιογράφους και οι οποίοι ξέχασαν την πορεία του Σωτήρη Μαυρονάσο και η οποία δεν νομίζω ότι ούτε αυτόν ούτε και το ποδόσφαιρο τιμούν. 
Τώρα ανώνυμος  που όταν χρειαστεί θα γίνει  επώνυμος
Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 

Αγαπητέ μου δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός δημοσιογράφος υπηρετεί το κατεστημένο κατά τον χειρότερο τρόπο. Προσωπικά  έχω υποστεί από τον επαγγελματία Δημοσιογράφο  Ναστούλη μείωση  κατά την γνώμη του ( και αυτό είναι το τραγικό ) της προσωπικότητος μου αφού ΄έδωσε βήμα στον Παναγιώτη Τζαναβάρα να με συκοφαντήσει. Στην Κορινθία δεν έχουμε δημοσιογράφους στα Μπλοκ αλλά ικανούς αντιγραφείς. Το πολιτικό --αθλητικό --κοινωνικό κατεστημένο ενημερώνει μόνο αυτούς που το υπηρετούν. Και ο  επικεφαλής της δημοσιογραφικής ομάδας με πίστη το υπηρετεί. Θα σας είμαι ευγνώμων να μου αναφέρετε αν κάπου έκανα λάθος και δεν υπηρετώ την αλήθεια που είναι μαζί με την δικαιοσύνη  οι δυο έννοιες που ο Χριστός ευλόγησε.