Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Δήμαρχε Γκιώνη Σπαταλάς τα χρήματα των δημοτών με το να επιμένεις να χρησιμοποιείς άσχετους.


  1. Για ένα Πελοποννησιακό στάδιο που αποτελεί το στολίδι του Μοριά πρέπει να διατεθούν 614.668 ευρώ ή δραχμές 208.987.120 για το ταρτάν 



  2.                                        Στάδιο Λουτρακίου «ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΩΔΗΣ» - Δήμος Λουτρακίου




  3. Προμήθεια και τοποθέτηση υλικών αναβάθμισης
    και της σύνθετης επιφάνειας του ταρτάν
    στο Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου «Χρ. Θώδης»,

    προϋπολογισμού 614.668,00 ευρώ.ή σε δραχμές 208.987.120 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 


Και εδώ θα διαφωνήσω και πάλι με τα έργα του Δήμου γιατί οι άνθρωποι δεν είναι ούτε καν ερασιτέχνες και αποφασίζουν για μια τεράστια δαπάνη που δεν φρόντισαν να βρουν ανθρώπους που να είναι σχετικοί με τα γήπεδα. Δεν μοιράζουμε τίτλους σε γνωστούς που είναι άσχετοι και να τα αποτελέσματα.
Το οικόπεδο αυτό είναι μια δωρεά του Χρήστου Θώδη που αυτός που ανέλαβε να το κάνει στάδιο έπρεπε  να είναι σχετικός και όχι άσχετος Το στάδιο  για να μπορεί  να δέχεται  μεγάλους αγώνες πρέπει οι διάδρομοι ( κουλουάρ) που τρέχουν οι αθλητές να είναι οκτώ και όχι έξι Και ενώ θα μπορούσε να φιλοξενήσει αγώνες ακόμα και διεθνείς που σημαίνει ζωή στην πεθαμένη αγορά του Λουτρακίου. Φρόντισε ο άσχετος κατασκευαστής να δημιουργήσει ένα στάδιο αντικανονικό και έτσι έχει βάλει απαγορευτικό  για μεγάλους αγώνες Με αποτέλεσμα  αυτό το στολίδι να μη μπορεί να προσφέρει απολύτως τίποτα 
Και ερχόμαστε στο χόρτο που και εδώ ότι ξέρω από Κινέζικη φιλοσοφία τον ίδιο γνωρίζουν οι αρμόδιοι του Δήμου από φροντίδα του χόρτου. Όταν ήμουνα στην Α Ε Κ είχαμε έναν συντηρητή του χόρτου που αγαπούσε αυτό που κάνει. Με αποτέλεσμα να έχουμε το καλύτερο χορτάρι απ όλα τα γήπεδα. Αλλά για να το πετύχει αυτό τους μήνες του καλοκαιριού το πότιζε στις τρεις το πρωί για να μη βράζει το νερό. 
Όταν ήρθα στο Λουτράκι τον υπάλληλο της Α Ε Κ τον συνάντησα στο πρόσωπο του Τάκη Γιαννούλη που και αυτός είχε το ίδιο μεράκι με την συντήρηση του χορταριού. Και τότε είχα την εφημερίδα Ντελάλης και είχα γράψει να τον κάνουν υπάλληλο του Δήμου  Που είμαι βέβαιος ότι θα τους γλίτωνε από πολλά ευρώ. Κανένας δεν με άκουσε και να τα φριχτά αποτελέσματα. Που ναι μεν θα ξοδευτούν τα ευρώπουλα αλλά σε λίγο θα έχουμε τα ίδια. Δεν πρέπει να είσαι γεωπόνος για συντηρείς έναν χλοοτάπητα Θέλει πάνω απ όλα μεράκι. Και οι υπάλληλοι του δήμου είναι δημόσιοι υπάλληλοι.