Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Σεβαστείτε τα ποδοσφαιρικά ταλέντα και μη τα κατακτήσετε γυρολόγους και τρόφιμους των καφετεριών.

Προσοχή να μη μας χαθεί και αυτός μαζί με τους άλλους




Διαβάζω 
Σε ηλίκια 14 ετών και 9 ημερών ο Γιώργος Βαγγόπουλος έγραψε ιστορία με τον Παννεμεατικό, καθώς έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι του συλλόγου!
Στον αγώνα της 25ης Ιανουαρίου και τη νίκη (4-1) του Παννεμεατικού με τον Πανκαμαριακό, ο Βαγγόπουλος πέρασε ως αλλαγή στο 85ο λεπτό και πέτυχε ένα ιστορικό ρεκόρ. Παράλληλα, άνοιξε τη… πρώτη σελίδα στο ποδοσφαιρικό βιβλίο της ζωής του, το οποίο, μπορεί και να γραφτεί με… χρυσά γράμματα.
αιρο είναι μεγάλη ωστόσο, καταφέρνει να το συνδυάζει άψογα με το σχολείο, καθώς πρόκειται για έναν καλό μαθητή.
Ο πλέον αρμόδιος για να μιλήσει για το ταλέντο και την αξία του Βαγγόπουλου, είναι ο προπονητής του στον Παννεμεατικό, ο Δημήτρης Δημόπουλος.
«Ο Γιώργος είναι ένα σπουδαίο ταλέντο. Διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση, δουλεύει πολύ στις προπονήσεις, έχει μεγάλη θέληση και δεν φοβάται καθόλου. Είναι ένα πειθαρχημένο παιδί που δείχνει πως διαθέτει όλα τα προσόντα για να παίξει ποδόσφαιρο», επισήμανε αρχικά ο Δημόπουλος, για να προσθέσει:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη παρουσία του. Προπονείται και με τη πρώτη ομάδα και αξίζει τις ευκαιρίες που παίρνει. Εύχομαι να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και είναι βέβαιο πως θα του δώσουμε κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον. Είναι σημαντικό για τον Παννεμεατικό να αναδείξει παιδιά μέσα απ’ την Ακαδημία του και την προσπάθεια που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι και ο Γιώργος δίνει το παράδειγμα και για τα υπόλοιπα παιδιά».
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Αλήθεια πόσους Βαγγόπουλους έχει βγάλει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο και έμειναν ταλέντα και τρόφιμοι καφετεριών. Που το ποδόσφαιρο σε πολλά παιδιά στάθηκε εμπόδιο για να φτιάξουν την ζωή τους. Και ο μεν Παννεμεατικός έχει έναν προπονητή που και το ποδόσφαιρο αγαπά και έχει τα εφόδια για να διδάξει στο ταλέντο που ανεβαίνει από το παιδικό στο ανδρικό. Αλλά δυστυχώς στο νομό μας η ένωσης δεν έχει τους κατάλληλους ανθρώπους που θα πιάσουν αυτά τα τεράστια ποδοσφαιρικά ταλέντα και να τα βοηθήσουν. Γι αυτό αν έχουμε περιπτώσεις σπάνιες δεν πρέπει οι διοικήσεις να μπαίνουν εμπόδιο. Αλλά να έρθουν σ επικοινωνία με ομάδες που έχουν σωστές υποδομές και όχι για τυπικούς λόγους. Και αυτές είναι λίγες που θα μπορούν να αξιοποιήσουν τα προσόντα του ταλαντούχου. Αν περιμένουν οι του Παννεμεατικού από τον Βαγγόπουλο να διακριθεί στο τοπικό πρωτάθλημα και τον κρατούν δέσμιο αποτελεί πράξη που άνετα μπορώ να την χαρακτηρίσω εγκληματική. Όλα αυτά αν έχουμε να κάνουμε μ ένα ταλέντο και όχι κάτι το συνηθισμένο.