Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Γιώργο Φουρναράκη : Δεν έχεις θέση στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.


Μάθε από τις μάζες και μετά δίδαξέ τες.


                                                           To συγκινητικο μήνυμα του Προέδρου των Αμαζόνων Γ.Φουρναράκη ...


                                  Η εικόνα ίσως περιέχει: πιθανό κείμενο που λέει "Τα πλοία δε βυθίζονται εξαιτίας του νερού που είναι γύρω τους, αλλά εξαιτίας του νερού που μπαίνει μέσα τους. Μην αφήνεις αυτά που συμβαίνουν γύρω σου να μπαίνουν μέσα σου και να σε βαραίνουν."


Γιώργο Φουρναράκη αρκετό καιρό έχεις ταλαιπωρήσει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο και πάντα λαθραία γιατί δεν επιθυμείς να παίξεις πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί θέλεις να κάνεις "κουμάντο" χωρίς να φαίνεσαι Στις περιπτώσεις αυτές ο λαός μας λέει όταν το πλοίο βουλιάζει το εγκαταλείπουν τα ποντίκια. Αυτά που δημοσιεύεις δεν σε αφορούν γιατί στο χώρο του ποδοσφαίρου έχεις κάνει τα αντίθετα.
Σε γνώρισα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου τότε που ο επαναστάτης Μπεθάνης θέλησε να τα αλλάξει όλα. Και εκεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κυριάκος Καρασταμάτης έκανε περιγραφή ενός ταξιδιού της ομάδας στην Κρήτη που ήταν ότι το χειρότερο έχω ακούσει, Αφού την " βγάλανε " οι ποδοσφαιριστές μ ένα σάντουιτς που του έδωσε η αντίπαλος ομάδα. Και εκεί έπαιζες  πρωταγωνιστικό ρόλο  ενώ ήσουνα ο υμνητής του σωτήρα Ελληνοαμερικανού Μπεθάνη. Και συνεχίζεις και γίνεσαι ο εκλεκτός του Μάριου Σταματάκη με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή την απίθανη αλλά και συνάμα πρωτότυπη διοικητική διαδικασία. 
Μόνο που εδώ δεν μα αποδεικνύει ο κ. Σταματάκης ο πρόεδρος από που προέρχεται η οφειλή της ομάδας των 87.690 ευρώ ή 29.814.600 δραχμών. Που ποτέ δεν εισπράχθηκαν αλλά και το πρακτικό μπάζει  (μυρίζει) απ όλες τις πάντες 

 Κύριε Φορναράκη και ένα παιδάκι  του Δημοτικού να έγραφε αυτό το πρακτικό θα έβ τα ονόματα των μελών που συνεδρίασαν και αν το ξέχναγε  θα έγραφε τα ονόματα του κάτω από τις υπογραφές. Επομένως αγνοούμε τα μέλη του Δ Σ- που σας εξουσιοδότησαν για να εισπράξεις για λογαριασμό του λεφτά Σταματάκη τις δυο συναλλαγματικές Και αυτός είναι και ο λόγος που ο δικηγόρος κ. Γιαννίκος δεν παρέλαβε το νομικά ανύπαρκτο πρακτικό μια και μυρίζει...εισαγγελέα 
.Και όταν την ομάδα Πανγκοριθιακός Α Σ Κόρινθος την ανέλαβε ο κ. Γ@Μ@Ω τότε κατάλαβες ότι πρέπει να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια αφού αυτοί δεν βυζαίνουν το δάχτυλο τους. 
Και βρήκες καινούργια ποδοσφαιρική στέγη τον άπειρο γύρω στα ποδοσφαιρικά Δημήτρη Μπινιάρη τον βενζινά όπως τον αποκαλείτε. Και το μετρήσατε και τον βρήκατε του χεριού σας.  Βέβαια φρόντισες μαζί με τον Γιάννη Λάμπρου να μη δέχεται κουβέντα από τρίτο. Προσπάθησα πολλές φορές να τον βοηθήσω αλλά είχατε κόψει τις γέφυρες Για να τον οδηγήσετε και αυτός στον προσωπικό και ποδοσφαιρικό καιάδα. 
Και μόλις κατάλαβες  ότι βουλιάζει το πλοίο έφυγες όχι με βηματάκια αλλά με άλματα έφυγες για μη χρεωθείς  την διάλυση της Κορίνθου 06 που εσύ ο πρώτος της αυλής εκεί την  οδήγησες.
Και τώρα φιγουράρεις ως αντιπρόεδρος της ομάδας της Ελλάδας Βέλου που έχει δύναμη στα ποδοσφαιρικά της Κορινθίας. 

Γιώργο Φουρναράκη.

Το Κορινθιακό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από σωστούς παράγοντες και όχι από γυρολόγους. 
Η ποδοσφαιρική  σας πορεία νομίζω ότι δεν  επιτρέπει  να υποστηρίζεις " ...τα πλοία δεν βυθίζονται εξαιτίας του νερού που είναι γύρω τους αλλά εξαιτίας του νερού που μπαίνει μέσα τους ..." γιατί εσύ προσωπικά ήσουνα το νερό που βούλιαξε τα πλοία ( ομάδες) που είχαν την ατυχία να τα διοικήσεις. 
Κάνω αγώνα να διώξω τα βαρίδια από το ποδόσφαιρο και εσύ είσαι ένα από τα μεγαλύτερα.  
.