Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Τα ερασιτεχνικά σωματεία έλυσαν το οικονομικό τους πρόβλημα

Το ποδόσφαιρο στην Κορινθία είμαι εγώ και τους δουλεύω όλους 



Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κορινθίας:
«Γνωστοποιούμε στα σωματεία – μέλη μας πως με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου τα
αθλητικά σωματεία εντάσσονται στο πλαίσιο προστασίας των επιχειρήσεων που έχουν κλείσει με κρατική εντολή, με την προϋπόθεση να διαθέτουν ΚΑΔ που εντάσσεται στις σχετικές λίστες του Υπουργείου.
H Ε.Π.Σ. Κορινθίας καλεί τα σωματεία της να επικοινωνήσουν με τους λογιστές τους, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν ο ΚΑΔ που διαθέτουν συμπεριλαμβάνεται στις σχετικές λίστες προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση μέσω των λογιστικών γραφείων, για να λάβουν την οικονομική ενίσχυση των 800,00 ευρώ».

: Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριότητας (ΚΑΔ)   

Παρατίθεται επικαιροποιημένη λίστα με τον Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας (ΚΑΔ) των κλάδων που πλήττονται από την εξάπλωση του κορονοϊού. Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις που έχουν Κύριο ΚΑΔ έναν από τους κατωτέρω εντάσσονται στα μέτρα στήριξης. Σε περίπτωση τετραψήφιου ΚΑΔ συμπεριλαμβάνονται όλες οι υποκατηγορίες εξαψήφιων και οκταψήφιων. Σε περίπτωση εξαψήφιου συμπεριλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες οκταψήφιων. Σημειώνεται ότι αυτή η λίστα είναι δυναμική και θα μεταβάλλεται με τις ανάλογες Υπουργικές Αποφάσεις κατά την εξέλιξη της κρίσης.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον αν μαθαίναμε ποια ομάδα έχει αυτόν τον Κ Α Δ που ομολογώ δεν ήξερα τι σημαίνουν τα αρχικά του. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο σύγχρονος Λουδοβίκος της Κορινθίας πήγε να κοροϊδέψει το κράτος με ένα εικονικό ( ψεύτικο) τιμολόγιο των 9.000 ευρώ όταν με απάτη έγινε πρόεδρος του Πανγκορινθιακού  Α Σ Κόρινθος  και που το έβαλα στο ταμείο δήθεν ως έξοδα. Τα κράτησε ο Γιώργος Φαρμάκης μυστικά για να γίνει ο Λουδοβίκος 14 πρόεδρος στην ένωση. Ενώ αυτή η πράξης του αν την είχαν μάθει οι παράγοντες του Κορινθιακού παράγοντες δεν θα γινόταν ούτε αγροφύλακας