Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Γιώργο Δέδε πρόεδρε του Ολυμπιακού Λουτρακίου ( πολιτικό παράγοντα του ποδοσφαίρου ) ο κατηγορούμενος ποτέ δεν μπορεί να γίνει κατήγορος

Ο Ελληνικός Λαός δεν κάνει επιλογή τυράννων Αρνείται την τυραννία 

                                                                                           Γεώργιος Παπανδρέου 
                                                           Ο Γέρος της Δημοκρατίας. 


Γράφει η
 η εικόνα προφίλ της Ντίνα Αθανασάκου, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει
Ντίνα  Αθανασάκου

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ....ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΥΣ ΚΟΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ
ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΞΥΛΑ...
ΑΡΑΓΕ ΘΕΛΕΙ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ;;;
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ;
ΕΑΝ ΤΑ ΕΚΟΨΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΥΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ;;;;;
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΞΥΛΑ;;;;
ΕΠΙΣΗΣ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΠΑΣΑΛΟΙ ......

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ;
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;;


Απαντάει ο Γιώργος Δέδες πρόεδρος του Ολυμπιακού Λουτρακίου 
Ανάπλαση του ιστορικού γηπέδου του Ολυμπιακού Λουτρακίου | Streetlife

Θα σας παρακαλούσα κυρία Ντίνα Αθανασάκου να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός από την ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου και το ιδιόκτητο γήπεδό της. Παρανόμως εισήλθατε σε αυτό, παρανόμως βιντεοσκοπήσατε και παρανόμως φωτογραφήσατε. Θα έλεγα μέσα στις επόμενες ώρες να έχετε αφαιρέσει όλο το οπτικοακουστικό υλικό από τον ιστότοπο αυτό ειδάλλως η ομάδα επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της. Για την νομιμότητα των εργασιών μας αρμόδια είναι αλλά όργανα και υπηρεσιες που αν θέλετε μπορείτε επισκεφτείτε. Θα περιμένουμε.
Για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου
ΔΕΔΕΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Την κυρία Αθανασάκου δεν την έχω δει ποτέ και δεν θα σχολίαζα καν αυτά που γράφει γιατί είναι ανθρώπινα Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λουτρακίου  που είναι και πολιτικός με ανάγκασε με αυτή την απάντηση του να πάρω θέση.
Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου είναι ερασιτεχνικό σωματείο και επομένως δεν έχει ιδιοκτήτες κ. πρόεδρε Διοικείται από το Διοικητικό Συμβούλιο που το καταστατικό ορίζει κάθε πότε εκλέγεται.
Το να μπεις σ ένα χώρο που τίποτα δεν θυμίζει γήπεδο αφού δεν υπάρχει πόρτα που σημαίνει είναι ξέφραγο αμπέλι όπως λέει ο φιλόσοφος λαός μας δεν νομίζω ότι κάνεις κάτι το παράνομο. Προσωπικά έχω κάνει πολλά θέματα για το γήπεδο αυτό και δεν βρέθηκε κανένας να διαμαρτυρηθεί.
Όταν κ. πρόεδρε  κάνετε απαντήσεις  να ρωτάτε πρώτα και κανέναν δικηγόρο για να μην εκτίθεστε Τα ξύλα των ευκαλύπτων είναι έσοδο του Ολυμπιακού και καλό θα ήταν να λέγατε στα μέλη σας αν του πουλήσατε και πόσα εισπράξατε. Και αν τα δωρίσατε το σκεπτικό  σας. και ποιος  τα πήρε Αυτά έπρεπε μόνοι σας να τα κάνετε και να μη περιμένατε καμία κ. Αθανασάκου να σας υποδείξει τα καθήκοντα σας.
Έβαλα αυτή την φωτογραφία γιατί ήταν αυτοί που γνώρισαν ότι θα γίνουν έργα στο γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου. Και τώρα είναι υποχρεωμένος ο κ. Γεώργιος Πετρίτσης περιφερειακός σύμβουλος και ο κ. Φάνης Σιτές αθλητικός Δικαστής της ένωσης ( τεράστιο αξίωμα ) να μας γνωρίσουν αν άρχισαν τα έργα στο γήπεδο και αν έχει εγκριθεί και κανένα άλλο ποσό. μια και οι 200.000 ευρώ δεν φτάνουν  ούτε για ...αντίδωρο
Αν δεν με χαρακτηρίσετε και εμένα κατηγορούμενο όπως την κ. Αθανασάκου σας γνωρίζω ότι θα είμαι δίπλα της ως μάρτυρας

Κύριε Πρόεδρε του Ολυμπιακού Λουτρακίου.

Είμαι ο πρώτος που έγραψα ότι αν δεν είσαστε θα είχε διαλυθεί η ομάδα του Ολυμπιακού. Αλλά και πέρσι πάλι σας έγραψα ότι δεν διοικείται σωστά την ομάδα και με απαντήσατε απρεπώς όπως κάνατε στην κ. Αθανασάκου και μου κ΄όψατε και τον χαιρετισμό.  Και σήμερα η ομάδα που είσαστε πρόεδρος κοσμεί την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Και αντί να σας απασχολεί η παταγώδη αυτή αποτυχία σας ασχολείστε με τα γραπτά της κ. Αθανασάκου.
Η Διοίκησης σας έχει αγωνιστικά αποτύχει και εσείς που είσαστε πρόεδρος αν είχατε την ευαισθησία που δείξατε για τα σωστά που γράφει η κ. Αθανασάκου έπρεπε να είχατε αποχωρήσει από την θέση του προέδρου. Γιατί η ομάδα σας έχει δώσει είκοσι δυο  αγώνες και υπολείπονται οκτώ ακόμα. Και έχει δεκαοκτώ βαθμούς με πέντε νίκες  τρεις ισοπαλίες και δέκα τέσσερις ήττες. Και έχει βάλει είκοσι τέρματα και έχει δεχτεί είκοσι εννέα Και απέχει από τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου που είναι πρώτος σαράντα ένα βαθμούς.  Και αντί να είσαστε στην θέση του κατηγορουμένου με την θρασύτητα που σας διακρίνει ανεβήκατε στο έδρανο του εισαγγελέα.
Επειδή είμαι οπαδός των κηρυγμάτων του Νίκου Καζαντζάκη ( Δεν περιμένω τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα είμαι λεύτερος ) σας τα γράφω αυτά