Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Νίκο Ραχανιώτη να είσαι βέβαιος ότι κάποτε θα αναγκαστείς να δώσεις απαντήσεις γιατί στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία.

                  ΤΑΜΙΑΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΧΑΝΙΩΤΗΣ

                                             

Προσωπικά είχα σε μεγάλη εκτίμηση τον Νίκο Ραχανιώτη. Αλλά από την στιγμή που υπέγραψε τον οικονομικό απολογισμό του 2017 νομίζω ότι μόνος τάχτηκε κάτω από την διοίκηση  του Λουδοβίκου
14 που τίποτα και κανέναν δεν υπολογίζει 
Αφού αυτός είναι το ποδόσφαιρο στην Κορινθία. ,Οικονομικός απολογισμός 2017 της Ένωσης 


11. ∆ΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ 22.059 χορηγηθέντα   9.000 προγραμματισθέντα 

 Σχολιάζει ο Νικηφόρος
Εδώ έχουμε  μια υπέρβαση του ποσού που είχε προγραμματιστεί κατά 145% που είσαστε υποχρεωμένος κυρ Νίκο να δικαιολογήσετε πως έγινε Και επειδή όλες σας οι κινήσεις πάσχουν και φτάσαμε στο τραγικό φινάλε Και εδώ  ξεσκεπάζεται ο θριαμβευτής των εκλογών και δικαιώνεται ο ηττημένος  ο γιατρός Γκουρβέλος. 
Εδώ έχουμε 22.059 ευρώ ή δραχμές 7.500.000 και που έχουν δοθεί ως Δάνεια και ως βοηθήματα Σε υπαρκτά σωματεία. Πριν συγκληθεί η τακτική γενική συνέλευση  πρέπει να δοθούν τα ονόματα των σωματείων που πήραν  δάνεια και βοηθήματα Εδώ όμως δεν τελειώνει το θέμα. γιατί έχουμε και συνέχεια. Επειδή η ένωση από πονηράδα δεν δημοσιεύει τις ποινές σωματείων και παραγόντων 
Τώρα αν υπάρχουν ονόματα που έχουν τιμωρηθεί και έχουν πάρει δάνειο ή βοήθημα υπάρχει ΄πρόβλημα γιατί χρωστώ παίρνω το δάνειο ή βοήθημα και το συμψηφίζω. 
Δάνειο είναι ένα ποσό το οποίο δίνει ο Α στον Β και έπειτα ο Β του το επιστρέφει σιγά σιγά σε δόσεις

Σχολιάζει ο Νικηφόρος σήμερα μετά από τρία χρόνια. 

Ακόμα κανένας δεν έμαθε ποια σωματεία έχουν πάρει τα ποσά και ενώ είχαν προγραμματιστεί 9.000 ευρώ φτάσαμε στα 22.059 ευρώ και από τότε κανένας δεν τολμά να μας γνωρίσει την τεράστια υπέρβαση. Αυτά τα 20.000 ευρώ έπαιξαν ρόλο στις εκλογές του 2017. Έχω κάνει πολλά ερωτήματα αλλά απάντηση δεν έχω πάρει. Κάποτε θα μπορέσω να εξετάσω τα βιβλία της ένωσης για να μάθω που πήγαν τα 22.059 ευρώ ή 7.500.000 δραχμές,. Και κανένας δεν μας γνώρισε που πήγαν τα τόσα χρήματα σε μια ερασιτεχνική ένωση ποδοσφαίρου. 
΄