Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Άκη Μπούλη : Ο Νικηφόρος μόνο τον Αλέκο Αμπαδιωτάκη θεωρεί ότι αγαπούσε τα νιάτα ίσα μ αυτόν


Άκη Μπούλη : Η υποδομή της Α Ε Κ είναι δικό μου δημιούργημα. Που σημαίνει γνωρίζω πολύ καλά το θέμα                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           


Ακης Μπουλης Κύριε Σκούρτη επειδή λόγω του επαγγέλματος μου που είναι καθηγητής φυσικής
αγωγής είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι όλα τα τμήματα υποδομών των μεγάλων ΠΑΕ γνωρίζουν όλα τα ταλέντα που έχουν προοπτική στο νομό Κορινθίας και ο αριθμός τους δεν ξεπερνά τα πέντε παιδιά σε αυτή την ηλικία. Μην μπλέκεται κι εσείς σε κάθε δημοσίευμα που παρουσιάζει τον κάθε ποδοσφαιριστή ως τεράστιο ταλέντο. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι υπάρχουν γονείς εδώ στην περιοχή του Πειραιά όπου διαμένω και εργάζομαι όπου δίνουν χαρτζιλίκι σε τοπικούς δημοσιογράφους να γράψουν διθυράμβους για τα παιδιά τους. Το μεγάλο λοιπόν πρόβλημα είναι η κατάλληλη υποδομή στις αναπτυξιακές ηλικίες από τους προπονητές που καλούνται να αναδείξουν το ταλέντο αυτών των παιδιών είτε μέσω ομάδων είτε μέσω ενώσεων. Εγώ λόγω φιλοσοφίας είμαι κάθετα αντίθετος να υπάρχουν δημοσιεύματα που να δημιουργούν ένα τεράστιο ψυχολογικό βάρος σε παιδιά αυτής της ηλικίας. Αν δείτε και στο παρελθόν κανένα παιδί από αυτά που παρουσιάστηκαν ως σούπερ ταλέντα δεν έπαιξε μπάλα σε υψηλό επίπεδο είτε λόγω του ότι ήταν κατευθυνόμενα τα δημοσιεύματα είτε γιατί τα παιδιά δεν άντεξαν αυτό το βάρος. Το μεγάλο λοιπόν ερώτημα είναι υπάρχουν οι κατάλληλοι προπονητές να βελτιώσουν τα παιδιά αυτά;;; Υπάρχουν οι κατάλληλοι προπονητές στις ενώσεις να αναδείξουν το ταλέντο τους;;;

Απαντάει ο Νικηφόρος


Έχω ασχοληθεί με τα παιδιά πολύ όχι γιατί ήθελα να φανώ αλλά  γιατί τα αγαπώ. Γιατί  όπως είπε ένας σοφός " ...όποιος δεν συγκινείται από δυο παιδικά μάτια είναι ανώμαλος " Όλη μου την ζωή έμαθα να υπηρετώ την αξία και ποτέ την κατασκευασμένη. Και ιδίως όταν υπάρχει το παιδί  προικισμένο ποδοσφαιρικά  για μένα  η προσπάθεια του είναι κάτι το  ιερό που δεν τολμώ ούτε καν να ακουμπήσω με ψεύτικα  στοιχεία. 
Έχω ΄ένα παράπονο μαζί σου καθηγητή μου. Δεν ερμηνεύεις σωστά τα γραφόμενα μου. Κατά το παρελθόν έχω ζήσει καταστάσεις που έμποροι παράγοντες θέλοντας να τα οικονομήσουν ανεβάζουν την τιμή ενός παίκτη και στο τέλος χάνεται  Βέβαια δεν έχει την ικανότητα να παίξει  στην Ρεάλ αλλά αποτελεί πολυτέλεια  να αγωνίζεται  στο Κορινθιακό πρωτάθλημα.
Τώρα για τον συγκεκριμένο παίκτη δεν τον έχω δει ποτέ αλλά να μη χαθεί και αυτός αν αξίζει. Αλλά και να αξίζει δεν θα μπορέσει να βελτιώσει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες γιατί στην Κορινθία  δεν υπάρχει πρωτάθλημα κ-14 και Κ--16 που εκεί αναδεικνύονται αυτοί που θα μπορέσουν να συνεχίσουν και όχι στις προπονήσεις.Και είναι καιρός να απαντήσουν οι αρμόδιοι οι εκατοντάδες παιδιά των υποδομών που καταλήγουν. 
Γι αυτό προτείνω να δοκιμαστεί ο, παίκτης από σωματεία που έχουν υποδομή σωστή εκτός νομού. 
Φίλε καθηγητή μπορεί οι ομάδες του κέντρου να γνωρίζουν τους καλούς παίκτες που είναι συμφωνώ  ελάχιστοι  στην  Κορινθία  Αλλά ο μικρός Βαγγόπουλος έχει το δικαίωμα να δοκιμαστεί εκτός Κορινθίας και ας απορριφτεί. Δεν πρέπει να μείνει με το παράπονο  ότι αδικήθηκε  Την πίκρα αυτή δεν έχουμε το δικαίωμα να σερβίρουμε σ ένα νέο παιδί.