Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Ω !!! αλήθεια πόσα ψέματα λέγονται και γράφονται για να σε υποστηρίξουν



Εδώ μπέρδεψαν τα μπούτια τους  υποστηρίζοντας την "αλήθεια."





Τσέροβιτς--Τζαναβάρας --Λουδοβίκος 14 σιωπούν 

Δημήτρης Λέκκας 
προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα 


                                              ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Δημήτρης Λέκκας ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου που έχει ...



Ο από την Αργολίδα ορμώμενος Δημήτρης Λέκκας απαντά  στη συντακτική ομάδα 

Τελειώνει ο αγώνας  ( εννοεί με τον Αίαντα Παραλίας )μας αφήνει βιαστικότατα την τσάντα του με τα δελτία επειδή την Τετάρτη παίζαμε τον ημιτελικό κυπέλλου και λέει πάρτε τα εγώ φεύγω πάω Γερμανία. Εντάξει δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε εκείνη την στιγμή τι είχε συμβεί. Το βράδυ 7 παρά περίπου παίρνουν τηλέφωνο από τον Αία παραλίας τον πρόεδρο και του λένε ότι έχεις κάνει λάθος έχετε βάλει τιμωρημένο παίκτη Εγώ το έμαθα Τρίτη πρωί. 


Σχολιάζει ο Νικηφόρος ο από την Κλένια ορμώμενος 

Και  έζησαν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα μια και έχουμε μυαλό και σκεπτόμαστε και προβληματιζόμαστε. Η πρώτη ανακρίβεια ( στο χωριό μας το λέμε ψέμα) Μετά την λήξη του αγώνα παρουσία όλων ο πρόεδρος του Αίαντα είπε " Τώρα εσύ γιατί γελάς και χαίρεσαι αφού τον αγώνα τον έχεις χάσει μια και χρησιμοποίησες τιμωρημένο παίκτη" Και ήσουν και εσύ εκεί παρών κ. Δημητράκη μας. Όλα τα άλλα να τα ισχυρίζεσαι εκεί που σε παίρνει. 
Και ο κ. Παπαδάς δεν έφυγε βιαστικότατα και αυτό αποδεικνύεται από την αθλητική εφημερίδα Μπάλα  φύλλο 99 13 Φεβρουαρίου 2006 που ακόμα και δηλώσεις έκανε 
Και οι δηλώσεις του κ. Παπαδά " Το χθεσινό παιχνίδι πέρασε στην ιστορία .Το κερδίσαμε και τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Παλευσινιακό στην κοντινή Ελευσίνα και παρακαλώ όλους τους φιλάθλους της Κορίνθου από τώρα να προετοιμαστούν και να δώσουν βροντερό παρών στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους του Δ Σ της Κορίνθου όλους όσους βοηθούν την ομάδα για την υλοποίηση των στόχων της που είναι η Γ εθνική"
Οι δηλώσεις του αυτές ανεπανόρθωτα σε εκθέτουν κ. Λέκκα αφού ο άνθρωπος μίλησε για λογαριασμό του Διοικητικού Συμβουλίου.  

Σχολιάζει ο Νικηφόρος σήμερα 4-4-2020

Ο Λέκκας εδώ και δέκα πέντε χρόνια υποστηρίζει ότι ο Γενικός αρχηγός έφυγε ενώ αυτός όχι μόνο δεν έφυγε αλλά έκανε και δηλώσεις. Και αυτός που υποστήριζε αναληθή γεγονότα  σήμερα είναι γενικός Γραμματέας του Π Α Σ Κόρινθος.αντί να έχει αποβληθεί από το ποδόσφαιρο. Μα θα μου πεις ότι εδώ άλλος χρησιμοποίησε εικονικό τιμολόγιο και πήρε προαγωγή από πρόεδρος σωματείου ( τίτλο που απέκτησε εξαπατώντας την γενική συνέλευση) έγινε πρόεδρος της ένωσης. Με τα σημερινά  δημοσιεύματα μου αυτά δημοσιεύματα δίνω το δικαίωμα στους πρωταγωνιστές να με μηνύσουν