Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Ξεκουμπιστείτε βρομίσατε ακόμα και την υποδομή.

Πολιτικός Γιώργος Μουρούτσος :Υπάρχουν δύο δρόμοι: Ο ένας των δικαστηρίων και ο άλλος της απαξίωσης.
 Προτιμώ (για την ώρα) τον δεύτερο γιατί η Κόρινθος μας γνωρίζει όλους και έχει γνώμη για όλους


Όταν η ηθικότητα δεν θάνε ντροπή 

Όταν η τιμιότητα δε θα θεωρείται ηλιθιότητα
Όταν η δικαιοσύνη δεν θάνε σκοπιμότητα 
Όταν ο σεβασμός δεν θα θεωρείται αδυναμία 
Όταν η γνώση δεν θα διώκεται από τους αμαθείς
Όταν η ικανότητα δεν θα κρίνεται από τους ανίκανους 

Τότε και μόνο τότε το σκοτάδι δεν θα μπορεί να καταπολεμήσει το σκοτάδι αλλά μόνο το φως θα  είναι ικανό να δώσει διαφάνεια στη ζωή μας.

Γράφω συγκεκριμένα  γεγονότα με ονόματα και διευθύνσεις και κανένας δεν απαντά.
Κατηγορώ τον πρόεδρο της ενώσεως  για συγκεκριμένες πράξεις  αλλά και τρομερές παραλείψεις που έκανε ως πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος και που συνεχίζει και ως πρόεδρος της ένωσης. Και όμως ούτε απάντηση παίρνω .Και αυτός με αγνοεί όπως κάνει ο πολιτικός- Βιομήχανος Μουρούτσος  γιατί είναι δειλοί και όλα αυτά που γράφω είναι αλήθεια.
Μα είναι δυνατόν να λειτουργεί η πειθαρχική επιτροπή και να την κατηγορώ ότι δεν εκτελεί τα καθήκοντα της με αντικειμενικότητα και να σιωπά;Δεν υπάρχει ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ένωσης ή μέλος της πειθαρχικής  που να έχει την ευαισθησία αφού κανένας δεν απαντά να παραιτηθεί;
Ένας παράγοντας από αυτούς που ματώνουν οικονομικά να αναρωτηθεί γιατί ξοδεύω τα χρήματα μου αφού όλα είναι κατευθυνόμενα;
Μετρώ τα παιδιά που έχουν φοιτήσει στις Ακαδημίες και βλέπω ότι παίζουν στα τοπικά πρωταθλήματα και έχουν γίνει επαγγελματίες γυρολόγοι ποδοσφαιριστές των τοπικών ομάδων και τακτικοί πελάτες των καταστημάτων του πεζόδρομου.Από τις εκλογές  της Ένωσης του Ιουλίου του 2013 μέχρι σήμερα έχουν διαλυθεί είκοσι έξι ( 26 ) ομάδες Τα ονόματα των οποίων έγραψα σε προηγούμενο άρθρο μου. Ποσοστό 37,67% Πανωλεθρία στην κυριολεξία.
Γίνονται αγώνες για το τοπικό πρωτάθλημα  της πρώτης κατηγορίας  και τον παρακολουθούν είκοσι
( 20 )   φίλαθλοι Διαιτησία κατευθυνόμενη
Όλ,α  έχουν τελειώσει για το κορινθιακό ποδόσφαιρο και μόνο ο Λουδοβίκος  θέλει να διοικεί.