Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Νικηφόρος :Η Πολιτεία μπορεί να εξαφανίσει τα επεισόδια αν πιστέψει ότι όχι μόνο οι φίλοι του ποδοσφαίρου αλλά όλος ο λαός θα τους χειροκροτήσει.

Πετράλωνα: Συμπλοκή οπαδών με μαχαίρια!




Πετράλωνα: Συμπλοκή οπαδών με μαχαίρια!

Βγήκαν μαχαίρια στους δρόμους και μάλιστα τραυματίστηκε ένα άτομο, το οποίο και
μεταφέρθηκε αμέσως στο αιμόφυρτο νοσοκομείο.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «ethnos.gr»: «Οπαδικό “ξεκαθάρισμα” λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στην πλατεία Μερκούρη στα Πετράλωνα, με ένα νεαρό άτομο να οδηγείται στο αιμόφυρτο στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα νεαρών που επέβαινε σε μηχανάκια που είχαν επιμελώς κρυμμένη την πινακίδα κυκλοφορίας, εγκλώβισε στην πλατεία Μερκούρη τον νεαρό οπαδό, τον ξυλοκόπησε και τον τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι στα πόδια.
Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν από το σημείο».
Θυμίζουμε προ ημερών είχε γίνει επεισόδια στον Κορυδαλλό, σε επίθεση που έγινε σε σύνδεσμο των οπαδών του Ολυμπιακού.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος.
Όλες αυτές τις δήθεν μαγκιές η σωστή Πολιτεία μπορεί να τα φτιάξει με ένα νόμο  λίγων λέξεων Αλλά υπάρχει το πολιτικό κόστος που το τρέμουν οι πολιτικοί Και δεν μπορούν να καταλάβουν αλλά και μαζί τους  οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες ότι αν λύσουν το μεγάλο αυτό πρόβλημα θα έχουν τον κόσμο όλων με το μέρος των αρκεί να ψηφίσουν τον παρακάτω νόμο «  Για να ιδρυθεί ένας σύλλογος φίλων μιας ομάδας πρέπει να έχει την έγκριση της ομάδας Που  θα έχει ταυτόχρονα την ευθύνη των πράξεων και παραλείψεων του συλλόγου»
Παράδειγμα : στα επεισόδια των Πετραλώνων η Αστυνομία θα εύρισκε αυτοί που δημιούργησαν τα επεισόδια ανήκουν στο Χ σωματείο αυτομάτως θα τους καλούσε βάσει του νόμου σ απολογία. Και τότε θα βλέπαμε τις οικογένειες στα γήπεδα και θα σταματούσαν να υπάρχουν οι επαγγελματίες  πρόεδροι και παρατρεχάμενοι.