Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Ο Σωτήρας του Κορινθιακού ποδοσφαίρου είναι εδώ ήρθε με τον ... Κορονοϊό

Από τον Νεκροθάφτη Λουδοβίκο 14 μόνο ένας Σωτήρας μπορεί να μας σώσει 
                                                                                    Ανώνυμος Ηλεκτρονικός   


                                              Τηλεπικοινωνίες: Συνεχίστηκε η πτωτική πορεία του κύκλου εργασιών ...



Δέχτηκα ένα ηλεκτρονικό  μήνυμα  που είμαι υποχρεωμένος να το δημοσιεύσω.

Νικηφόρε



Επειδή πιστεύω στην αντικειμενικότητα σου  στέλνω αυτό το μήνυμα που πιστεύω ότι θα είναι η σωτηρία του ποδοσφαίρου μετά το δεύτερο ξέσπασμα του Σωτήρα που στο πρώτο μας ζάλισε με τον πακτωλό των ευρώ που μας παρουσίασε Που στην δική μας γλώσσα αυτή την μόστρα την ονομάζουμε  μαρούλι.
Μετά την οικονομική κρίση που έχουμε εδώ στην Κορινθία όπως είπε ο Γιώργος Βορινιώτης νομίζω μια ανώτερη δύναμη έστειλε τον Σωτήρη Μαυρονάσο για να σώσει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο .
Αλλά όχι από την θέση του προέδρου σωματείου αλλά προέδρου όλων των σωματείων Με απλά Ελληνικά να γίνει πρόεδρος της Ένωσης με αντιπρόεδρο τον Γιώργο Βορινιώτη του άνθρωπο που έχει περάσει από όλα τα ποδοσφαιρικά πόστα και τώρα και από του Δημοσιογράφου
Την θέση του Γενικού Γραμματέα δικαιωματικά ανήκει στον Δημήτρη Αδάμ που είναι κοσμογυρισμένος λόγω των πολλών καθηκόντων παρατηρητών τάξεως που έχει οριστεί Ακόμα και σε αγώνες Σούπερ Λίγκα Και τέλος ταμίας ο Παρασκευάς Καραδήμας που πολλάκις έχει ασχοληθεί με την θέση αυτή
Αυτοί οι τέσσερις θα αποτελέσουν την βάση ( μια και έχουν την έξωθι μαρτυρία ) και θα βρουν τους άλλους επτά για να κάνουν το Δ Σ της ένωσης. Και πρέπει να υπάρχουν ( εδώ είναι πρωτοτυπία ) και άλλοι ένδεκα αναπληρωματικοί Που όλους αυτούς ο μαέστρος σ αυτά  Σωτήρης θα τους κόψει ένα κουστούμι οικονομικό με το οποίο θα αναβαθμίσουν τα τμήματα που υπολειτουργούν.
Έχοντας  αρχηγό τον γεννημένο ηγέτη Μαυρονάσο που θα βάζει το χέρι του στην τσέπη του και θα βγάζει  χαρτονόμισμα των πεντακοσίων ευρώ ποιος θα μπορεί να αντισταθεί. Θα είναι κρίμα να μη υλοποιηθεί η πρότασης μου.

Σχόλιο του Νικηφόρου. 

Υπάρχει ένα ανέκδοτο που ταιριάζει στην πρόταση του ανώνυμου ηλεκτρονικού
Ρωτάει ένας Πως μπορείς να διαλύσεις μια συγκέντρωση στην Σκωτία;  Η απάντησης είναι απλή
Να πάρεις ένα καπέλο και να κάνεις έρανο. Αυτοί είναι οι Κορίνθιοι παράγοντες