Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Δήμαρχε Γιώργο Γκιώνη :Οι ηγέτες δεν βρίζουν. Αυτό είναι ίδιον των ανωνύμων ουραγών

Να είσαι καλός με τους ανθρώπους όταν ανεβαίνεις, γιατί θα τους ξανασυναντήσεις όταν κατεβαίνεις.


Κύριε Δήμαρχε 


Παρακολούθησα μια ομιλία σας στο διαδικτυακό Συμβούλιο και ομολογώ ως δημότης του Δήμου Λουτρακίου --Πέραχώρας -Αγίων Θεοδώρων αισθάνθηκα πολύ μειωμένος. ως ένας άνθρωπος που νομίζω ότι γνωρίζω  την σημασία των αξιωμάτων και πως πρέπει να συμπεριφέρονται αυτοί που τα φέρουν. 
Δεν μπόρεσα να καταλάβω από την απαράδεκτη ομιλία σας  τι σας είπε η κ. Μαρία Πρωτόπαπα αλλά αυτή είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης  ενώ εσείς είσαστε ο δήμαρχος  όλων των Δημοτών επομένως έχετε περισσότερες υποχρεώσεις.  Και γι  αυτή που μιλήσατε κατά τρόπον απαράδεκτον είναι κυρία που σας βοήθησε να κατακτήσετε τον τίτλο του Δημάρχου. Η Ελληνική γλώσσα είναι πλουσιότατη και υπάρχουν λέξεις που ανεβάζουν τον ομιλητή και φέρνουν σε δύσκολη θέση το πρόσωπο που ασκείς κριτική. Εκτός και δεν τις γνωρίζετε 
Εσείς κ. Δήμαρχε πιστεύω ότι θα καταλάβατε ότι ηρωποιήσατε με το υβρεολόγιο σας την κ. Πρωτόπαπα που και την παρούσα θητεία σας την οφείλετε σ αυτή με τις άστοχες δηλώσεις που έκανε. για τον εργολάβο. Σας τα γράφει όλα αυτά ένας άνθρωπος που φρόντισε να μη έχει ανάγκη κανέναν για μπει το τσουκάλι στην φωτιά. Και αυτός είναι ο λόγος που ποτέ δεν πέρασα την πόρτα του γραφείου σας για να ζητήσω κάτι. Και είμαι ο μοναδικός όταν ο Γενικός του Καζίνο Στεριώτης σας γελοιοποίησε μέσα στην εκκλησία του Δήμου ( που είναι η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου) και κανένας δεν τόλμησε να του πει το παραμικρό βρέθηκε ο Νικηφόρος να κάνει δυο πρωτοσέλιδα 



Όταν όλοι κρατάγατε την αναπνοή σας στο συμβούλιο μήπως και ενοχλήσει τον δερβέναγα Στεργιώτη που σας ξευτέλιζε εγώ τον αποκαλούσα Υβριστή και Τραμπούκο. Γιατί ούτε και αυτού την πόρτα είχα περάσει ποτέ ούτε και των διαδόχων του. 
Και εσείς κ. πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου αντί να προσποιείστε ότι θέλετε να τηρήσετε την τάξη έπρεπε να διακόψετε τον κ. Δήμαρχος. Καλό είναι να μελετήσετε τα λόγια του Πιττακού του Μυτιληναίου ότι " Αρχή άνδρα δείκνυσει "  ( Η εξουσία δείχνει τον άνδρα )