Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Με αυτούς τους ηγέτες που ακόμα δεν διαλύθηκε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο είναι επίτευγμα

Λουλούδια ο κήπος πλημμύρισε 
μη μπεις  και τα μυρίσεις γιατί κινδυνεύεις ...
... ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙΣ 

ΒΟΥ  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ




Ως πρόεδρος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου έκανε δηλώσεις εναντίον της ένωσης και συγκεκριμένα
εναντίον του προέδρου Μιχάλη Τσιχριτζή Επίσης αμφισβήτησε τον ανδρισμό των Κορινθίων διαιτητών Συγκεκριμένα δημόσια δήλωσε  ότι θα τους κάνει την σεξουαλική πράξη και θα τους αρέσει. Και με τον Λουδοβίκο 14 σήμερα διοικεί την ένωση και με τον πρόεδρο των διαιτητών Βαχοπάνο  Χρήστο κόβουν πρωτοχρονιάτικες πίτες Η εξουσία τους ενώνει. 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΡΑΚΑΣ




Δικαιολογημένα κατέχει από το 2009 δηλαδή ένδεκα χρόνια το αξίωμα του γενικού γραμματέα της ένωσης γιατί υπήρξε συνεργάτης  του καθηγητή του Πανεπιστημίου στο μάθημα της Γλωσσολογίας Γιώργου Μπαμπινιώτη  
Διοικεί την ένωση αυταρχικά και δεν δίνει στοιχεία ακόμα και σε συμβούλους της ένωσης που έχουν ζητηθεί με δικαστικό επιμελητή. Και ούτε σε μέλος της εξελεγκτικής  επιτροπής.  Αν και το καταστατικό στο άρθρο 28 παράγραφος 1 γράφει ¨της Γ Σ προεδρεύει πάντοτε ο πρόεδρος του Δ Σ και η παράγραφος 2 αναφέρει η συνέλευση διορίζει τρεις ( 3 )  γραμματείς υπεύθυνους για την τήρηση και επικύρωση των πρακτικών Πουθενά δεν αναφέρει τον γραμματέα. Και όμως πάντα είναι στο προεδρείο και διευθύνει γιατί θέλει να παρουσιάζεται ως πρωταγωνιστής ενώ με τις ενέργειες του αλλά και τις παραλείψεις  ούτε ο ρόλος του κομπάρσου δεν του ανήκει. Είναι δε ένας δειλός κοινός συκοφάντης μου.