Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Σωτήρη Μαυρονάσο ούτε σε Μοναστήρι να πας δεν ξεπλένεις τις αμαρτίες που έχεις κάνει στο ποδόσφαιρο.

Ήρθε η Ανάσταση στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο λίγες ώρες νωρίτερα από αυτή του Χριστού μας  δια στόματος ΣΩΤΉΡΑ Μαυρονάσου και δεν έχουμε ΠΡΩΤΑΠΡΗΛΙΆ 


                 ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές

...  η γριά δεν είχε δόντια κι ήθελε και παξιμάδια."


Και πάλι έκανε την εμφάνιση ο επαγγελματίας πρόεδρος όλων των ομάδων της Ελλάδας  Από Χανιά --Αχαρναϊκό -- Βύζας Μεγάρων -- Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου-- Ολυμπιακός Βόλου  -- Π Α Σ Κόρινθος 


Δήλωσε ο Σωτήρας Μαυρονάσος 

"Εδώ και πολύ καιρό με δέκα επιχειρηματίες σοβαρούς να κάνουμε μια διοίκηση πολύ σοβαρή να ενώσουμε την ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος και την Κόρινθο 06 Γιατί η Κόρινθος είναι μεγάλη ομάδα να προχωρήσει σε επαγγελματικές κατηγορίες ..."


Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015


Αυτά, έγραφε ο Νικηφόρος 

Σωτήρα Μαυρονάσο Παραιτήσου από την θέση του προέδρου της Κορίνθου γιατί θα αναγκαστείς να το κάνεις


Δήμαρχε Αλέκο Πνευματικέ: Αν αγαπάς την ομάδα της Κορίνθου να σταματήσεις αμέσως την λειτουργία της

Αναλυτικά η ανακοίνωση των κ. Γιαννίκου, Μαργέτη, Καρασταμάτη και Πρωτόπαππα:
Ενημερώνουμε   τον   φίλαθλο   κόσμο  της  Κορίνθου  ότι   αποχωρούμε   από   τα  διοικητικά  δρώμενα  της  Κορίνθου ,  όπου  οι  δύο  πρώτοι  από  εμάς  και  ο  τέταρτος  είμαστε  αναπληρωματικά  μέλη  του  διοικητικού  συμβουλίου,  ενώ  ο  δεύτερος  από  εμάς  είμαι  τακτικό  μέλος,  ένεκα  της  πλημμελούς  διοικητικής  λειτουργίας  της  ομάδος  της  Κορίνθου  και  της  οικονομικής  διαχείρισης   αυτής».

Σωτήρης Μαυρονάσος Υποβίβασε την ομάδα με ποινικό αδίκημα και όμως τον ακολουθήσατε γνωρίζοντας ποιος είναι Και τον ψήφισαν οι πελάτες της καφετέριας του Πανιωνίου. Γιατί αυτή η υποκρισία 

Μάριος Σταματάκης Τον αφήσατε να μη έρθει στην τελευταία γενική συνέλευση και να απολογηθεί δε αυτά που είπε ο κ. Γιαννίκος για τις δυο συναλλαγματικές που υπόγραψε  όλως παράνομα ο γενικός γραμματέας . Που τον εξουσιοδότησε το Διοικητικό συμβούλιο με υπογραφές που δεν υπήρχαν από κάτω τα ονόματα τους στο πρακτικό  Γιατί αυτή η υποκρισία. 

Μετά απ όλα αυτά δεν είχατε το δικαίωμα να αποχωρήσετε αλλά να μείνετε και να ζητήσετε ευθύνες Με την φυγή σας δώσατε την ευκαιρία σε αυτόν που σήμερα διοικεί να κάνει πράξεις και παραλείψεις σε βάρος της Κορίνθου  


Δήμαρχε εδώ και ένα εξάμηνο σου ζητώ να διαλύσεις την ομάδα της Κορίνθου για να σταματήσει ο διασυρμός της. Επιτέλους έστω και αργά κάνε αυτό για το οποίο θα σε ευγνωμονεί όλη η Κορινθία. 

Δήμαρχε με την ενέργεια σου αυτή θα δώσεις τέρμα στην υποκρισία 

Μάιος 2015
Δημοσίευμα 

Η γενική συνέλευση έβγαλε τον κ. Μαυρονάσο πρόεδρο όταν σε βάρος του 

εκκρεμεί η κατηγορία για πλαστογράφηση δημοσίου εγγράφου 
"Παράλληλα με την ιστορία της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο, άλλη μια υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει τη δικαιοσύνη μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Ο λόγος για την υπόθεση των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων που προσκομίστηκαν στην ΕΠΟ για την έκδοση δελτίων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών σε μεταγραφικές περιόδους από το 2002 μέχρι το 2014.
17. Χαϊδάρι: Τάσος Χαντζής
18. Βέροια: Γιώργος Αρβανιτίδης
19. Κόρινθος: Σωτήρης Μαυρονάσιος
20. Αιγάλεω: Κώστας Αντιπαριώτης
21. Μακεδονικός: Μαριάννα Κωνσταντινίδου
22. Πατραϊκός: Ευστάθιος Μουτζουρούλιας
Αυτά τα γνώριζε και ο κ. Τσιχριτζής και ο κ. Γιαννίκος που είναι Δικηγόροι. Και όμως ο κ. Γιαννίκος δέχτηκε να γίνει μέλος της διοίκησης υπό τον κ. Μαυρονάσο που κατηγορείται  και ο κ. Τσαιχριτζής που τον έκανε πρόεδρο . Ο δε κ. Σταματάκης μετά την καταγγελία φωτιά του κ. Γιαννίκου έχει φάει την γλώσσα του και ο κ. Γιαννίκος έπαθε αμνησία και δεν επανήλθε αφού πέτυχε την σιωπή του κ. Σταματάκη 
Και αυτοί οι άνθρωποι διοικούν το ποδόσφαιρο του νομού μας και κανένας δεν νοιάζεται για όλα αυτά που γίνονται 
Και μόνο ο Νικηφόρος καταδικάζεται γιατί λέει και γράφει  την αλήθεια 
Γιατί είμαι πάντα υποστηρικτής των λόγων του Καρτέσιου :"...είχα πάντοτε εξαιρετική επιθυμία να μάθω να ξεχωρίζω το αληθινό από το ψεύτικο"

 Μαΐου 2019

Αυτά έγραφε ο Νικηφόρος 

Σωτήρης Μαυρονάσιος τολμά και ομιλεί για πολιτισμό και ποδόσφαιρο.

Έχετε το δικαίωμα να αναφέρεστε για το ποδόσφαιρο της Κορινθίας Σωτήρη Μαυρονάσιο;

.Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Ο Αυστριακός ψυχίατρος  Φρόυντ που έζησε από το 1856 μέχρι το 1939 υποστηρίζει " ο πρώτος άνθρωπος που εκτόξευσε μια προσβολή αντί μια πέτρα ήταν ο θεμελιωτής του πολιτισμού"

Και θυμάμαι στο γήπεδο του Σολωμού που πήγατε να με χτυπήσετε και αν δεν ήταν ο Χρήστος Πιέτρης θα είχατε υλοποιήσετε την απειλή σας. Και θυμάμαι σε κάποιο αγώνα που είσαστε προπονητής της μιας ομάδας Και ορμίσατε και σκίσατε την φανέλα του διαιτητή Επομένως δεν μπορείτε να αναφέρεστε στον πολιτισμό αφού ανήκετε κατά τον Φρόυντ στην εποχή που οι άνθρωποι έλυνες τις διαφορές των με τις πέτρες. 
Είπατε επίσης για ποδόσφαιρο που εσείς προσωπικά το γελοιοποιήσατε και το ποινικοποιήσατε σε βαθμό κακουργήματος. Αφού η ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος υποβιβάστηκε γιατί πλαστογραφήσατε Δημόσιο έγγραφο 
Αυτά ταιριάζουν με το ποδόσφαιρο και τον πολιτισμό;

Φεβρουάριος 2020 

Δημοσίευμα 

Εν τω μεταξύ το Sportstonoto.gr αποκαλύπτει κίνηση του Σωτήρη Μαυρονάσιου, μαζ΄ιμε 5-6 έξι δυνατούς επιχειρηματίες,  έτσι ώστε να συνενωθεί η Κόρθινθος 2006 με την… κανονική Κόρινθο, τον λαοφιλή, μεγάλο και ιστορικό μας ΠΑΣ Κόριννθος δηλαδή, ο οποίος βολοδέρνει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας κάπου στην Α’ τοπική της ΕΠΣ Κορινθίας. Επί της ουσίας δηλαδή θα μιλάμε για απορρόφηση της νέας Κορίνθου από την παλιά, με συμμετοχή του χρόνου όμως στην Α’ τοπική κατηγορία. 
Σημείωση: Εφόσον συμβεί αυτό ο Σωτήρης Μαυρονάσιος θα αποχωρήσει με το τέλος της σεζόν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, όπου είναι θυμίζουμε πρόεδρος

Σχολιάζει ο Νικηφόρος  σήμερα 18-4-2020

Ούτε ο Βαρώνος Μινχάουζεν θα τολμούσε να βγει στην τηλεόραση και παρουσιάζοντας πακτωλό χρημάτων να ζητήσει να γίνει πιστευτός Και όμως ένας άλλος σύγχρονος του  ο Σωτήρας προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι χρήσιμος για το ποδόσφαιρο. Και για να μας γίνει πιστευτός μας  παρουσίασε χοντρά χαρτονομίσματα και δέκα επιχειρηματίες σοβαρούς που αυτός τους βάφτισε χωρίς να μας τους ονομάσει. Όπως έκανε με τον άλλο σοβαρό τον Πάνο Μπεθάνη που και αυτός ήρθε να σώσει το ποδόσφαιρο της Κορινθίας. Με τα γνωστά αποτελέσματα. 
Μα και ο Μιχάλης Τσιχριτζής με την ίδια μέθοδο διοικούσε τον Π Α Σ Κόρινθο και μετέπειτα την ένωση Και όλα αυτά γιατί οι καταφερτζήδες τύπου Τσιχριτζή και Μαυρονάσο δουλεύουν τα Κορινθιακά Σαΐνια του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. 
Και ο Χρήστος Πιέτρης ( τον άλλο τον Λεπατζή δεν τον γνωρίζω ) έχει ένα επάγγελμα εσύ με τι ασχολείσαι για να μπορέσεις να λάβεις μέρος στις οικονομικές ανάγκες της ομάδας. 
Τώρα αυτά που για δεύτερη φορά απλώσατε ( την πρώτη  φουμάρατε και πούρο ) χοντρά χαρτονομίσματα δεν μας λέει απολύτως τίποτα Γιατί θα μπορούσατε να πάρετε τις πληρωμές που θα έκανε ο κ. Πιέτρης και να μας τις παρουσιάσατε. Θα γίνετε πιο πιστευτός αν θα μας παρουσίαζες  την φορολογική σου  ενημερότητα και τα ονόματα των συνεργατών σου. Τώρα είναι και ο Χρήστος Πιέτρης ( που του οφείλω πολλά γιατί αν δεν ήταν θα με χειροτονούσες στο γήπεδο του Σολωμού ) αλλά και ο άλλος ο άγνωστος σε μένα πρέπει να κάνουν δηλώσεις αν συμφωνούν με αυτά που αραδιάσατε. Γιατί δεν είναι πρώτη φορά που ακούσαμε αυτά τα σχέδια σου.   

Και τώρα ερχόμαστε σε μια μήνυση που έκανες στις 16-6-15




Σωτήρα Μαυρονάσο ή επαγγελματία πρόεδρε μπορεί να μας πεις τι έγιναν οι πλαστογράφοι