Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Δημήτρη Μπινιάρη πρόεδρο της ομάδας Κόρινθος 06 : Με παλιά υλικά δεν μπορεί να χτίσεις ούτε καλύβα

Από τις ενέργειες που έκανε κ. πρόεδρε της ομάδας Κόρινθος 06 πιστέψαμε ότι γίνεται μια επανάσταση στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Αλλά διαπιστώσαμε ότι η επαναστάτες αν και είχαν βασιστεί επάνω σε συνεργάτες που έχουν φροντίσει να είναι και με τον αστυφύλακα  αλλά και με τον χωροφύλακα. 
Και θα ήθελα να σε συνιστούσα κ. πρόεδρε του λοιπού τα συμβούλια να τα κάνεις  στο καφενείο του συμβούλου σου που του έχω δώσει και το τίτλο  του Δασάρχη. 
Και θα ήταν κ. Πρόεδρε καλό για την ομάδα σου να γίνεται η συνεδρίαση του συμβουλίου σου  στον καφενέ του Δασάρχη  για να μη μπορεί να λέει ότι θέλει ο κ. δασάρχης και να διασύρει ανθρώπους. Αν θέλετε να επιβεβαιώσετε το δημοσίευμα μου μπορείτε να ρωτήσετε τους θαμώνες που ήταν την στιγμή εκείνη στον καφενέ που ο συνεργάτης σας μετέφερε την συνεδρίαση βάζοντας και πολλά δικά του 
Και δεν είναι τυχαίες η ενέργειες του. Ήθελε ο φίλος του ευαίσθητου προέδρου να σταματήσει να γράφει για την ομάδα Κόρινθος 06 ο Νικηφόρος  Του δηλώνω ότι το πέτυχε. Και ξανά  δηλώνω ότι αν ήξερα ότι ο Δασάρχης ήταν σύμβουλος της Κόρινθος 06 δεν θα έγραφα ούτε κόμμα.