Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Διώξατε τον Αλέξη Κούγια για να φέρετε τον Γιάννη Βασιλόπουλο για να διαρρήξει τα αποδυτήρια και να πετάξει το ιματισμό της Κόρινθος 06


Ανακοίνωσε 16 μεταγραφές η ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε ταυτόχρονα την απόκτηση 16(!) ποδοσφαιριστών για τη νέα αγωνιστική περίοδο, σε ένα εγχείρημα ολικής αναμόρφωσης του ρόστερ τους, με μόλις τέσσερις παίκτες να μένουν από την περυσινή σεζόν. 
Η μακροσκελής ανακοίνωση των Θεσσαλών αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση των εξής παικτών:

1. Ιωάννης Μασούρας, 18 ετών, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και δεξιός περιφερειακός, την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, με συμβόλαιο 3 ετών.

2. Εμμανουήλ Νικολακάκης, 24 ετών, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην ΠΑΕ Λεβαδειακός, με συμβόλαιο 3 ετών.

3. Εμμανουήλ Μονιάκης, 26 ετών, αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην ΠΑΕ ΟΦΗ, με συμβόλαιο 3 ετών.

4. Χρήστος Κοντοχρήστος,  24 ετών, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, με συμβόλαιο 3 ετών.

5. Χαράλαμπος Οικονομόπουλος,  24 ετών, αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην ΠΑΕ Χανιά, με συμβόλαιο 3 ετών.

6. Νικόλαος Αναστασόπουλος, 22 ετών, αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, με συμβόλαιο 3 ετών.

7. Γκέρντι Χοτζάλι, 18, ετών, αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, αρχηγός της Εθνικής Αλβανίας U20, την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, με συμβόλαιο 3 ετών.

8. Γεώργιος Μπουντόπουλος, 24 ετών, αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην ΠΑΕ Παναχαϊκή με συμβόλαιο 3 ετών.

9. Εμμανουήλ Ροβίθης, 22 ετών, αγωνίζεται ως περιφερειακός κυνηγός, την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην ΠΑΕ ΟΦΗ, με συμβόλαιο 3 ετών.

10. Οσμάν Πάτο, 23 ετών, αγωνίζεται ως περιφερειακός κυνηγός, την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας, με συμβόλαιο 3 ετών.

11. Δημήτρης Καπός, 22 ετών, αγωνίζεται ως σέντερ φόρ, την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στον Οπούντιο Μαρτίνου, με συμβόλαιο 3 ετών.

Στο δυναμικό της ΠΑΕ ΑΕΛ ανήκουν επίσης οι:

1. Ζαχαρίας Καβουσάκης,  26 ετών, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην ΠΑΕ Εργοτέλης, με συμβόλαιο 2 ετών.

2. Γεννάδιος Ξενοδόχοφ, 27 ετών, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην ΠΑΕ Ζάκυνθος, με συμβόλαιο 3 ετών.

3. Δημήτριος Κομεσίδης, 27 ετών, αγωνίζεται ως σέντερ μπακ, την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην ΠΑΕ Ξάνθη, με συμβόλαιο 2 ετών.

4. Άγγελος Βέρτζος, 32 ετών, αγωνίζεται ως σέντερ μπακ, την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην ΠΑΕ Βέροια, με συμβόλαιο 2 ετών.

5. Τζόελ Τσιμπάμπα, 27 ετών, αγωνίζεται ως σέντερ φορ, την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην δανέζικη FC Vestsjælland, με συμβόλαιο 2 ετών.

Από την περσινή χρονιά παραμένουν οι:

1. Δημήτρης Πατσιογεώργος, 21 ετών, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει συμβόλαιο για άλλα 2 έτη.

2. Κωνσταντίνος Μπανούσης, 27 ετών, αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και έχει συμβόλαιο για άλλα 2 έτη.

3. Γεώργιος Λύρας,  21 ετών, αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και έχει συμβόλαιο για ακόμη 1 έτος.

4. Μίλαν Μπόγιοβιτς, 28 ετών, αγωνίζεται ως σέντερ φορ και έχει συμβόλαιο για ακόμη 1 έτος.

Το μέχρι σήμερα ρόστερ της ομάδας μας διαμορφώνεται στον αριθμό των 20 παικτών. Τις επόμενες ημέρες ο προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ Ράτκο Ντόστανιτς θα επιλέξει δύο ακόμη στόπερ, ένα αμυντικό χαφ, έναν επιτελικό μέσο κι έναν περιφερειακό κυνηγό, ώστε ο τελικός αριθμός των παικτών να μην υπερβαίνει τους 26»

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Υπάρχει ένα παλιό αλλά και όμορφο τραγούδι Τι Λοζάνη τι Κοζάνη  Που το μεταφράζω ενώ θα μπορούσαν οι Κορίνθιοι να βλέπανε ποδόσφαιρο καλό θα είναι να περιοριστούν στο τσελίκι Και οι έμποροι και οι παντός είδους επιχειρηματίες  να διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν εργασία 


Ένας συνταξιούχος αστυνομικός που ονομάζεται Πούλος έχει πιάσει με κεφαλοκλείδωμα τον πρώτο πολίτη του Δήμου Κορινθίων.Γιατί  πήγε να συμπαρασταθεί στον  Αλέξη Κούγια που οι αστυνομικοί αν και γνώριζαν τον εκρηκτικό χαρακτήρα του ποινικολόγου άφησαν έναν φίλαθλο να βρίζει χυδαία έναν άνθρωπο που μας έφερε στο γήπεδο το δημοτικό 3.000 φιλάθλους Και όταν δικαιολογημένα επαναστάτησε ο κ. Κούγιας τον συνέλαβαν .Και οι κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι αυτή την φωτογραφία  δεν την δημοσίευσαν 

Και μια άλλη τραγική για τον κ. Νανόπουλο Φωτογραφία 



Και μας έφερε σε συνέντευξη ο κ. Νανόπουλος τον κ. Πούλο για να μας πει την αλήθεια για τα επεισόδια τον άνθρωπο  που έπιασε με κεφαλοκλείδωμα τον Δήμαρχο. Και θυμάμαι που κάποτε σε κάποιο δημοτικό συμβούλιο ο Δημήτρης Μπίτσιος είπε κάποια Γαλλικά και επαναστάτησαν όλοι οι κονδυλοφόροι οι επαγγελματικοί και πέρα για πέρα αντικειμενικοί. Τώρα όμως πνίξανε την αλήθεια αφού έφεραν τον πρώτο παρανομούντα  να μας κάνει μάθημα γύρω από την αλήθεια 

Κύριε Νανόπουλε 

Αγωνιστήκατε να φύγει ο Αλέξης Κούγιας και μαζί σας και η αστυνομία.  Αυτό είναι έγκλημα για την πόλη γιατί χωρίς την Παναχαϊκή αλλά με παίκτες της  χτίζει την νέα Λάρισα 
Αυτό θα έκανε και εδώ αλλά εσείς το είδατε διαφορετικά και δυστυχώς πολιτικά. Γιατί αν γινόταν η νεκρανάσταση του ποδοσφαίρου θα χρεωνόταν στον πολιτικό σας αντίπαλο που είναι ο Αλέκος; Πνευματικός που δεν έχετε καταλάβει ότι είναι οπαδός του ποδοσφαίρου και όχι πολιτικός ως προς το ποδόσφαιρο . 
Και τώρα αυτό το κατασκεύασμα που εσείς μέσα στο επιμελητήριο κατασκευάσατε για να διοικήσει την ομάδα της Κορίνθου θα αντικαθιστά αυτό που δημιουργεί ο Αλέξης Κούγιας στην Λάρισα. 
Κάνω μια πρόβλεψη κ. Νανόπουλε Αυτό θα σας κυνηγά στο υπόλοιπο του βίου σας.