Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Μιχάτσιχριτζή είσαι πρόεδρος όλων των σωματείων και όχι ορισμένων.

Κύριο Πρόεδρο 
της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας  
Πληροφορήθηκα ότι ο πρώτος αντιπρόεδρος του Νέου Δ Σ του Π Α Σ Κόρινθος που με δική σας υπόδειξη παρέμεινε και έκανε τις εκλογές στη τελευταία γενική συνέλευση του Π Α Σ Κόρινθος  άλλαξε και με τον τίτλο που τώρα έχει θέλει να το παίξει Ρίνγκο του Κορινθιακού ποδοσφαίρου 
Ζήτησε από τον πρόεδρο της ομάδας Κόρινθος 06 να του παραχωρήσει τα αποδυτήρια και να φύγει από το γήπεδο του Συνοικισμού .
Όπως πληροφορήθηκα η ομάδα της Κόρινθος 06 έχει παραχωρητήριο και για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015- 2016 από  μια διοίκηση που θα μπορούσε βάσει του καταστατικού άνετα να ήταν ακόμα στο τιμόνι της ομάδας . Και μόνος του δέχτηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος που και αυτόν εσείς εκλέξατε  να κάνει συνέλευση και εκλογές. Επομένως όταν παραχωρούσε το γήπεδο ήταν νόμιμος πρόεδρος.
Και σας ερωτώ κ. πρόεδρε της Ε Π Σ Κορινθίας; ενεργεί νόμιμα ο κ. αντιπρόεδρος;Είσαστε υποχρεωμένος να πάρετε θέση γιατί κανένας δεν έχει το δικαίωμα να απειλεί , 
Ήθελα επίσης να σας ρωτήσω υπάρχει και άλλο σωματείο που να έχει παραχωρητήριο και να του έχει ζητηθεί να αδειάσει τα αποδυτήρια .
Και ο λόγος είναι απλός γιατί έχει μπει στο στόχαστρο η Κόρινθος 06. 
Γιατί έχει Ακαδημία και μη έχοντας γήπεδο αναγκαστικά θα πάρει μεταγραφή για την ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος αφού είναι ανίκανοι για την δημιουργία Ακαδημίας. Δυστυχώς αυτός είναι ο στόχος του κ. Αντιπροέδρου αφού ολόκληρος Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να πλουτίσει την Ακαδημία του Π Α Σ Κόρινθος. Περιμένουμε απάντηση κ. πρόεδρε.για να ενημερώσουμε τους φίλους του μπλοκ μου που δεν σας γράφω τον αριθμό των επισκεπτών γιατί δεν θα με πιστέψετε.