Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ο Κ. Μάριος Λούμπας συνεχίζει να βρίζει και έχει και την θρασύτητα να απειλεί

Μου έστειλε αυτό το μήνυμα ο κ. Μάριος Λούμπας που συνεχίζω να μη τον γνωρίζω :
Μάριος Λούμπας Το άσχημο στην Ελλάδα είναι ότι την κρίση την δημιούργησαν άτομα σαν εσένα, των οποίων το κεφάλι περιέχει 'ακαθαρσίες' αντί για μυαλό και την πληρώνουν τα νέα παιδιά. Η φωτογραφία μου απαγορεύετε νομικά να χρησιμοποιείτε σε οποιαδήποτε μορφής ανάρτηση. Από αυρίο η υπόθεση θα πάρει την νομική οδό.

Τα προηγούμενα 

δημοσιεύματα του κ. 

Λούμπα 



Μάριος Λούμπας: Τι ασχολείσε 

με το ποδόσφαιρο ρε συ παππού! 

( μόνο που το ασχολείσε θέλει αι)

Μάριος Λούμπας αστόν παππού ήσυχο. Που να ξέρει ο 

παππούς από μπάλα

Μάριος Λούμπας Δεν μπορώ να απαντήσω σε έναν άνθρωπο που ασχολείτε με τα κοινά χωρίς να έχει πιστοποίηση μιας αντίστοιχης σχολής (Δημοσιογραφίας, πολιτικών επιστημών η κάτι παρεμφερές) και ασχολείτε με τα πάντα και τους πάντες ενώ στην ουσία είναι ένα ανύπαρκτο ανθρωπάκι..

Απάντησης Νικηφόρου 

Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με την αφεντιά σου γιατί δεν έχεις περιεχόμενο όπως κάθε υβριστής Σε πληροφορώ ότι το ανύπαρκτο ανθρωπάκι έτυχε να τελειώσει την Πάντειο Ανωτάτη Σχολή Πολιτικών Επιστημών Έχει  βγάλει δυο εφημερίδες στην Αθήνα Τον Αεκτζή και τον Αρουραίο Και δυο εφημερίδες στην Κορινθία Τον Ντελάλη και Νικηφόρου το Ανάγνωσμα χωρίς πρόσχωμεν Επίσης έχει  γράψει και ένα βιβλίο 400 σελίδες για την ομάδα του την Α Ε Κ που υπήρξε Διευθύνων Σύμβουλος και οικονομικός Διευθυντής  και γενικός Διευθυντής του Πανιωνίου Σε ηλικία 27 ετών πρόεδρος του Ο Φ  Χολαργού και Διαιτητής  ποδοσφαίρου της Ε Π Σ Αθηνών Έπαιξε ποδόσφαιρο στην Άρη Μυτιλήνης και στο Ο Φ Χολαργού. 
Αλήθεια εσύ εκτός από υβριστής τι άλλα προσόντα διαθέτεις.Το ανθρωπάκι σε συμβουλεύει να μελετήσεις λόγια " τα άδεια βαρέλια χτυπάν  περισσότερο από τα γεμάτα "
Και μου έστειλε την παρακάτω απάντηση υβριστική και απειλητική 


Μάριος Λούμπας Το άσχημο στην Ελλάδα είναι ότι την κρίση την δημιούργησαν άτομα σαν εσένα, των οποίων το κεφάλι περιέχει 'ακαθαρσίες' αντί για μυαλό και την πληρώνουν τα νέα παιδιά. Η φωτογραφία μου απαγορεύετε νομικά να χρησιμοποιείτε σε οποιαδήποτε μορφής ανάρτηση. Από αυρίο η υπόθεση θα πάρει την νομική οδό.


Σχολιασμός Νικηφόρου 

Θα ήθελα να παρουσιάσει ο κ Λούμπας ένα δημοσίευμα μου από το 2001  που ασχολούμαι με τα μέσα ενημέρωσης μέχρι σήμερα που να  έχω ασχοληθεί με την αφεντιά του Αντίθετα χωρίς να έχει κανένα λόγο ή αφορμή άρχιζε να με βρίζει παραβιάζοντας τον ποινικό νόμο 
Με χαρακτηρίζει ως έναν άνθρωπο που αντί μυαλό έχω ακαθαρσίες και ότι είμαι ανθρωπάκι που νομίζω ότι γνωρίζει την σημασία της λέξεως μια και επικαλείται  τον εισαγγελέα . Επίσης  με παρουσιάζει  ως έναν άνθρωπο άσχετο ως προς την δημοσιογραφία και το ποδόσφαιρο. Που σημαίνει ότι είμαι αγράμματος ως δημοσιογράφος ότι δεν γνωρίζω από ποδόσφαιρο επομένως αυτά που γράφω ή λέω στερούνται σοβαρότητας αφού προέρχονται από κάποιον που δεν έχει σχέση Αυτό κ. Λούμπα σημαίνει συκοφάντηση 
 Και αυτά  τα θεωρεί ο κ. Λούμπα φυσιολογικό. Και το παράνομο είναι γιατί δημοσίευσα την φωτογραφία του που είναι η ταυτότητα του στα μέσα ηλεκτρονικής επικοινωνίας Και έχω παραβιάσει τον νόμο εγώ που δημοσιεύω την φωτογραφία.
 Επειδή δεν έμαθα να περνάω την πόρτα  του εισαγγελέα ευχαρίστως όμως θα τον ακολουθούσα .

Κύριε Λούμπα 

Είσαστε ένας υβριστής και που έχετε περιέλθει σε απελπιστική θέση γιατί ότι γράψατε για μένα δεν υπηρετεί την αλήθεια.  και προσπαθείτε να σταθείτε με απειλείτε είναι ένας είδος θρασύτητας που δεν περνάει σε μένα 
Λόγω ηλικίας γνωρίζω τα λόγια του γέρου της Δημοκρατίας Γεωργίου Παπανδρέου " τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες" για αυτό και οι απειλές σας με βρίσκουν αδιάφορο
Τώρα ως προς τις  ύβρεις σας θα είχα πρόβλημα αν με επαινούσατε