Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Α Ο Λουτρακίου θωρακίζεται με σωστό τρόπο

Οι οράνιε πραγματοποίησαν τη δεύτερη μετεγγραφική τους κίνηση ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας  τους με τον Ηλία Κωβαίο.
Ο 24χρονος επιθετικός αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια με τα χρώματα του Αστέρα Βάρης στη Γ’ Εθνική. Με τη φανέλα των κυανόλευκων πραγματοποίησε πέρσι 28 συμμετοχές και σημείωσε 7 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Α.Ο Λουτράκι  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση  να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 24χρονο (γενν. 17/4/1991) ποδοσφαιριστή Ηλία Κωβαίο.
Ο Ηλίας Κωβαίος αγωνίζεται ως επιθετικός. Αποτελεί γέννημα –θρέμμα του Α.Π.Ο Νικολακάκη. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ομάδας του Μενιδίου και έφτασε μαζί της έως τη Δ’ Εθνική. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αστέρα Βάρης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, του ευχόμαστε υγεία και  να έχει μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά.»

Το νέο απόκτημα της ομάδας θα συναντήσει  στο Λουτράκι δύο παλιούς του γνώριμους. Τον προπονητή των οράνιε κ. Μεσολόγγη με τον οποίο έχει συνεργαστεί παλαιότερα στον Α.Π.Ο Νικολακάκη, καθώς και τον αριστερό οπισθοφύλακα Γιώργο Παπαναστασίου με τον οποίο ξεκίνησαν μαζί την ποδοσφαιρική τους πορεία περνώντας από όλα  τα ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας της ομάδας του Μενιδίου και φτάνοντας έως τη  ανδρική ομάδα και τη Δ’ Εθνική.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:
Για τη νέα του συνεργασία:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στο Λουτράκι τη νέα χρονιά. Είχα ακούσει  πολύ καλά λόγια τόσο για την οργάνωση της ομάδας, όσο και για το γεγονός ότι οι άνθρωποι της ομάδας είναι κύριοι στις υποχρεώσεις τους  και προσπαθούν να προσφέρουν όλες αυτές τις συνθήκες που είναι απαραίτητες σε έναν ποδοσφαιριστή για να δουλέψει, να εξελιχθεί και να προσφέρει στην ομάδα. Εύχομαι καλή χρονιά, η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.»
Για τον προπονητή των οράνιε κ. Μεσολόγγη, αλλά και τον Γιώργο Παπαναστασίου:
«Γνωρίζω τον κ. Μεσολόγγη από την εποχή που τον είχα προπονητή στον Α.Π.Ο Νικολακάκη. Είναι ένας πολύ καλός, πολύ εργατικός και φιλόδοξος προπονητής. Ξέρω τον τρόπο δουλειάς του και τις απαιτήσεις που έχει από τους ποδοσφαριστές του και είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστώ πολύ γρήγορα στο νέο μου περιβάλλον.»
«Με το Γιώργο ξεκινήσαμε από μικρά παιδιά να παίζουμε μπάλα μαζί στις ακαδημίες του Νικολακάκη. Υπήρξαμε συμπαίκτες για 10 περίπου χρόνια. Είμαστε σαν αδέλφια πια και είμαι διπλά χαρούμενος που οι ποδοσφαιρικοί μας  ..δρόμοι ξανασμίγουν»