Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Βασίλης Δελής ένας προικισμένος σε θέματα επικοινωνίας γραφείο τύπου της Κόρινθος 06

Από την μια ακούω ότι ο άσχετος Δημήτρης Μπινιάρης πρόεδρος της ομάδας Κόρινθος 06 δεν θα αντέξει και θα εγκαταλείψει Και από την άλλη διαβάζω στο γνωστό μπλοκ ( αφού εμένα δεν είχαν την καλοσύνη να μου στείλουν) την παρακάτω:
Ανακοίνωση 
«Ο Π.Α.Σ Κόρινθος 2006 ανακοινώνει την τοποθέτηση του αθλητικογράφου Βασίλη Δελή στη θέση του υπεύθυνου Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας.
Για το Δ.Σ. ΠΑΣ Κόρινθος 2006
Ο πρόεδρος Δημήτρης Μπινιάρης».

Σχολιασμός Νικηφόρου 
Όταν μια διοίκηση ορίζει δοκιμασμένο γι αυτή την εργασία δημοσιογράφο φανερώνει οργάνωση και όχι ανθρώπους που ασχολούνται με το άθλημα για να εντυπωσιάσουν, Μια ομάδα μικρή που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα έχει ανάγκη από γραφείο τύπου αυτό τα λέει όλα. 
Κάποτε μου είχε δηλώσει ο Σωτήρης Γρανιτσιώτης ( που ο Μιχαλιός του έκλεισε την πόρτα στην διοίκηση του Π Α Σ Κόρινθος και αυτό ήταν έγκλημα) ότι πρώτα θα κάνω διοίκηση και μετά ομάδα 
Αυτή την συνταγή ακολουθεί ο "άσχετος" Δημήτρης Μπινιάρης.
Με τον Βασίλη Δελή συνεργάστηκα στην εφημερίδα Πρωινή Και έγραψα τελευταία στην εφημερίδα Μπάλα που ήταν δικό του επίτευγμα -θαύμα. 
Δεν τελείωσε καμία δημοσιογραφική σχολή αλλά μέσα του έχει το δαιμόνιο της πληροφόρησης που αποτελεί προίκα για κάθε δημοσιογράφο.
Αλλά αυτό είναι και τεράστιο προσόν για ένας υπεύθυνο μιας ποδοσφαιρικής ομάδας σε θέματα  επικοινωνίας . Που σημαίνει ότι θα μαθαίνει τα πάντα και θα είναι δύσκολο να παίξουν παιχνίδια σε βάρος της ομάδας κάποιοι . 
Συγχαίρω τον Δημήτρη Μπινιάρη για την επιλογή του