Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Η πρώτη μεταγραφή του Α Ο Λουτρακίου

Η πρώτη μετεγγραφή για τον Α.Ο Λουτράκι ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς είναι γεγονός με τους οράνιε  να ανακοινώνουν την απόκτηση του Θανάση Μάγγου.
Ο 26χρονος κεντρικός μέσος αγωνίστηκε την περασμένη χρονιά με τα χρώματα του Αστέρα Βάρης (4ος όμιλος Γ’ Εθνικής), όπου υπήρξε βασικό και αναντικατάστατο μέλος των κυανόλευκων  (28 συμμ./8 γκολ), ενώ στο δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Α.Ο Λουτράκι  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση  να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θανάση Μάγγο.
Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας και συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα του Α.Ο Λουτράκι , αποτελώντας την πρώτη μετεγγραφή του συλλόγου ενόψει της νέας χρονιάς.
Ο Θανάσης Μάγγος αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Νέων της Α.Ε Λάρισα. Έχει αγωνιστεί  επίσης στη Νίκη Βόλου, στον Τύρναβο και στον Αιγινιακό. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αστέρα Βάρης στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, του ευχόμαστε υγεία και  να έχει μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά.
Οι πρώτες δηλώσεις:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον και επίσημα παίκτης της ομάδας. Από την πρώτη στιγμή που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν με τη συμπεριφορά τους πόσο υγιές και σοβαρό σωματείο είναι ο Α.Ο Λουτράκι. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με έναν νέο άνθρωπο, τον κ. Μεσολόγγη, ο οποίος απ’όσα έχω καταλάβει και έχουμε συζητήσει τον τελευταίο καιρό έχει μια πολύ καλή άποψη για το ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι της διοίκησης απ’όσα μου έχουν μεταφέρει, αλλά  και όσα έχω δει προσωπικά το τελευταίο διάστημα λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα. Ελπίζω όλοι μας να είμαστε υγιείς και η φετινή μας κοινή προσπάθεια να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα."
Το βιογραφικό του:
Ο Θανάσης Μάγγος είναι γεννημένος στις 16 Μαϊου του 1990. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Νέων της ΑΕΛ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στη Νίκη Βόλου και στον Τύρναβο, ενώ επέστρεψε ως επαγγελματίας στη Λάρισα τη σεζόν 2007-08.  Το Γενάρη του 2013 μεταπήδησε στον Αιγινιακό Αιγινίου και επέστρεψε στον Τύρναβο το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Αστέρα Βάρης (4ος όμιλος Γ’ Εθνικής).
Σεζόν
        Ομάδα
                       Συμ.
Γκολ




07/08
           Λάρισα
                         0
0
08/09
        Νίκη Βόλου
                        24
1
09/10
        Νίκη Βόλου
                        29
1
10/11
        Τύρναβος
                        29
2
11/12
        Τύρναβος
                        19
0
12/13α
         Λάρισα
                          3
0
12/13β
    Αιγινιακός Αιγινίου
                          8
2
13/14
         Τύρναβος
                          7
0
14/15      Α.Ο Κυανούς Αστήρ Βάρης                    28  8