Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Μόνο εδώ με στοιχεία θα μάθετε την αληθινή ιστορία τιυ Πέτρου Κωνσταντινέα Διαιτητή που έγινε η σκάλα για να γίνει βουλευτής

Ήταν κάτι χειρότερο από έγκλημα . Ήταν λάθος
                                 Κάρολός – Μαυρίκιος Ταλλεϋράνδος

Σας παρουσιάζω αυτούσιο το ρεπορτάζ των εφημερίδων για να μη κάνω παρά την θέληση μου κανένα λάθος.
Βομβιστική επίθεση στο αρτοποιείο του 34χρονου διαιτητή της Super League Πέτρου Κωνσταντινέα σημειώθηκε λίγο μετά τα μία τα ξημερώματα στη οδό Υπαπαντής στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Καλαμάτας.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί μεταξύ του πεζοδρομίου και της εισόδου του φούρνου και από το ωστικό κύμα προκλήθηκαν σοβαρότατες ζημιές στην πρόσοψη του καταστήματος ενώ κατέρρευσε και η ψευδοροφή στο εσωτερικό του φούρνου.
Επίσης από την ισχυρότατη έκρηξη που αναστάτωσε την ευρύτερη περιοχή προκλήθηκαν ζημιές στις προσόψεις δυο παρακείμενων καταστημάτων καθώς και σε επτά σταθμευμένα αυτοκίνητα και μάλιστα σε απόσταση που φτάνει ακόμα και τα 50 μέτρα ενώ από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς.
Στο σημείο έφτασαν πυροτεχνουργοί από την Τρίπολη κι έχουν συλλέξει υπολείμματα από την εκρηκτική ύλη τα οποία θα σταλούν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως πριν από ένα μήνα και συγκεκριμένα μετά την αναμέτρηση Ξάνθη - Ολυμπιακός (1-0), άγνωστοι είχαν σπάσει τη τζαμαρία, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα, είχαν βάψει το κατάστημα με κόκκινο σπρέι.
Την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Καλαμάτας.

Και έρχεται  η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας  και βγάζει την δακρύβρεχτη ανακοίνωση
«Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καταδικάζει με τον πλέον έντονο και κατηγορηματικό τρόπο τη δολοφονική επίθεση εναντίον του διεθνή διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα, που κατέληξε στην καταστροφή της επιχείρησης του.
Τυφλές επιθέσεις, όπως αυτή εναντίον του Πέτρου Κωνσταντινέα, αποτελούν βαρύτατο πλήγμα στο σώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και δημιουργούν συνθήκες ανάσχεσης της προόδου και της επιδιωκόμενης από όλες τις υγιείς δυνάμεις αναβάθμισής του.
Όσοι σχεδιάζουν και εντέλλονται ανάλογες επιθέσεις απεργάζονται στην ουσία το κακό του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρά την ψευδαίσθηση για πρόσκαιρη ικανοποίηση περιστασιακών συμφερόντων τους.
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ αναμένει τη συντομότερη, κατά το δυνατό, διελεύκανση της υπόθεσης από τις αρμόδιες κρατικές αρχές για να διευκρινιστούν πλήρως τα αίτια και να ονοματιστούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της επίθεσης.
 Είμαστε βέβαιοι, πως το συντεταγμένο κράτος είναι σε θέση να φτάσει γρήγορα στην ανακάλυψη της αλήθειας γύρω από την υπόθεση της επίθεσης εναντίον του Πέτρου Κωνσταντινέα, ώστε να προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο πολύτιμη βοήθεια στην προσπάθεια που καταβάλλει να διορθώσει κακώς κείμενα και να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα του».
Σχολιασμός Νικηφόρου
Νομίζω ότι η μόνη που δεν μπορεί να βγάζει ανακοινώσεις και να ζητά ευθύνες είναι η ηγεσία της Ελληνικής Διαιτησίας η οποία είναι υπεύθυνη για τον Πέτρο Κωνσταντινέα αλλά και για κάθε Κωνσταντινέα.
Έγραψα  στον Ντελάλη  στις 14 Σεπτεμβρίου του 2007 « …κατά την περσινή περίοδο είχα κάνει από την τηλεόραση περιγραφή του αγώνα Πέλοπα Κιάτου  και Ασπροπύργου με διαιτητή τον κ. Κωνσταντινέα και σταμάτησα να περιγράφω τον αγώνα και παρουσίαζα τα λάθη του διαιτητή που είχαν περισσότερο ενδιαφέρον. Το ίδιο έγινε και στον αγώνας Κορίνθου  Αγίου Δημητρίου . Ο άνθρωπος είναι μια κινούμενη καρμανιόλα που μπορεί να πάρει μαζί του τα πάντα αλλά και τους πάντες. Και αν τον αγώνα τον παρακολουθούσανε ακόμα και παπάδες είναι ικανός να τους βάλει να σκοτωθούνε. Βέβαια όπως αποδεικνύεται έχει μπάρμπα στην Κορώνη μια και κατάγεται από την Καλαμάτα . Σημειώσατε αυτό το όνομα και θα δείτε πόσο δίκιο έχω.»
Εμείς παρουσιάζουμε όλα τα θέματα πριν αυτά γίνουν. Γιατί είναι πολύ εύκολο να γράφεις κάτι που έγινε  και πολύ δύσκολο αυτό που θα γίνει. Και είμαι αυτός που ιδίως στα θέματα της διαιτησίας ποτέ δεν πέφτω έξω αφού τους έχω ζήσει μια και υπήρξα διαιτητής .
Ο Κωνσταντινέας από χιλιόμετρα μακριά φαινότανε ότι ο άνθρωπος δεν κάνει για το σπορ αυτό Και όμως ο μπάρμπας του που στην κυριολεξία είναι από την Κορώνη ο κ. Σταθόπουλος μέλος του Δ Σ της Ε Π Ο και ένα φεγγάρι από πωλητής βεγγαλικών και εισαγγελέας  στην ομοσπονδία τον ανέβασε ψηλά με αποτέλεσμα να μη αντέξει.
Και το σπουδαίο εδώ ότι ο άνθρωπος  Κωνστντινέας δεν είναι ανήθικος αλλά απλά ανίκανος. Που σημαίνει ότι ο μη καταλογισμός του πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού δεν έγινε από πρόθεση αλλά απλά δεν το είδε.                                             
Και δυστυχώς για την Ελληνική διαιτησία και κατ’ επέκταση για το άμοιρο ποδόσφαιρο σαν τον Κωνσταντινέα έχουμε αρκετούς. γιατί στην διαιτησία δεν προχωράνε οι ικανοί αλλά οι εκλεκτοί των ενώσεων που βγάζουν την διοίκηση της Ε Π Ο
Επομένως καλό θα ήταν να μη ψάχνουν να βρούνε τους ηθικούς αυτουργούς αφού είναι αυτοί που διοικούνε το ποδόσφαιρο και η μόνη τους απασχόληση τους είναι το ρουσφέτι και τίποτα άλλο. 
Και ο κ. Σαρρής και η παρέα του έπρεπε να είχαν φύγει και να είχαν ακολουθήσει τον κ. Βασάρα που δεν τολμούν να τον διώξουν τελείως.[ Αλλά το ερώτημα που μπαίνει και είναι βασανιστικό Ποιοι θα είναι αυτοί που θα τους αντικαταστήσουν αφού όλοι ίδιοι είναι
Συμπέρασμα Η διαιτησία στην Ελλάδα χρησιμοποιείται για κερδίζουν της ενώσεις που αποτελούν το εργαλείο για να εκλέξουν με την σειρά τους την ομοσπονδία. Αυτή είναι η αλήθεια και όποιος την αμφισβητεί εδώ είμαι για να αποδείξουμε ποιος έχει δίκιο. 

Με μια τέτοια ιστορία και αφού κατήγγειλε τον ευεργέτη του που ήταν ο Άρης Σταθόπουλος έγινε Βουλευτής στην Μεσσηνία που στις εκλογές τις 25 Ιανουαρίου του 2015 ο νομός έβρεχε βουλευτέ2ς για τον ΣΥΡΙΖΑ όπως και στην Κορινθία.