Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Δαλτίο τύπου του Α Ο Λουτρακίου

O Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με  τους ποδοσφαιριστές Κώστα Γκαρμίρη (γενν. 17/10/1988)  και Αλέξη Ζερβό (γενν.1/12/1992)
Ο 27χρονος αριστερός οπισθοφύλακας Κώστας Γκαρμίρης, εκ των αρχηγών της ομάδας μας, θα αγωνιστεί    για 11ησυνεχόμενη χρονιά έχοντας  ήδη  πραγματοποιήσει 230 συμμ./12 γκολ με τη φανέλα του Α.Ο Λουτράκι.
Ο 23χρονος μέσος Αλέξης Ζερβός  θα αγωνιστεί με τη ομάδα μας για 4η συνεχόμενη χρονιά έχοντας συμπληρώσει 97 συμμ./17 γκολ.
Παράλληλα, ολοκληρώνουμε τη σύνθεση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας με την ανανέωση για δεύτερη χρονιά  της συνεργασίας μας με την φυσικοθεραπεύτρια κα. Παναγιώτα Στεφανίδου  και τον κ. Ανδρέα Μήτρου, ο οποίος θα εκτελεί χρέη προπονητή τερματοφυλάκων

 Σχολιασμός Νικηφόρου 

Εδώ πρέπει να παρατηρήσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής Γκαρμίρης Κώστας αν και είναι 27 χρονών θα αγωνιστεί για 11 φορά στην ομάδα του Α Ο Λ που σηαίνει ότι είναι παίκτης από τα σπλάχνα της ομάδας . Όπως και ο ποδοσφαιριστής Ζερβός αν και είναι μόνο 23 χρονών για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά παίζει στον Α Ο Λ. 
Αυτό κύριοι του Καζίνο σημαίνει σοβαρή διοίκηση που όμως εσείς έχετε κλείσει την πόρτα σας.