Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Έτσι διοικεί ο Μιχάλης Τσιχριτζής μαζί με τομ επειδής

Αυτά έγραφα στις 28 - 12-- 2011






Κύριε Βράκα αλλού οι εξυπνάδες σας
Αν υπάρχει αδικία κάπου είναι απειλή για την δικαιοσύνη παντού
                                            MARTIN LUTHER KING JR
Διάβασα τις δηλώσεις που έκανε ο άμεσος συνεργάτης του κ. Τσιχριτζή τώρα και παλιός υβριστής του κ. Βράκας και διαπίστωσα ότι ο άνθρωπος είναι θρασύτατος  και μπορώ ακόμα να τον χαρακτηρίσω και επικίνδυνο για το άθλημα του ποδοσφαίρου.
Βέβαια όλα αυτά είμαι υποχρεωμένος να τα αποδείξω γιατί διαφορετικά θα είμαι ένας σαν και αυτούς που κατηγορώ.
Είπε ο κ. Βράκας «  Σε όλες τις κατηγορίες των πρωταθλημάτων Κορινθίας από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ομάδα έχουν όλες ίσα δικαιώματα και ας το καταλάβουν όλοι»
Αυτή η δήλωση αφορά την ομάδα του Ολυμπιακού Κορίνθου και κανέναν άλλο. Και έμμεσα την αφεντιά μου.
Στο χωριό μου κ. Βράκα λένε  μεγάλο λόγο να μη πεις αλλά μεγάλο λουκουμά να φας. Και είχαν απόλυτο δίκιο. Και επειδή στην ηλικία που είμαστε δεν κάνει να τρώμε γλυκά θα σε υποχρεώσω να φας την δήλωση σου αυτή μέχρι και την τελευταία τελεία. 
Στη δήλωση σου αυτή αποθεώνεις το ψέμα πού είναι ότι το χειρότερο για έναν αθλητικό παράγοντα.  Αφού όλες οι ομάδες δεν είναι ίσες απέναντι των κανονισμών και των διατάξεων.
Τιμωρείται με πρόστιμο 300 ευρώ η ομάδα του Πανσολυγειακού γιατί στον αγώνα με τον Σαρωνικό  δυσφήμισαν το ποδόσφαιρο με μια ανακοίνωση που έβγαλαν  η οποία ήταν χιουμοριστική
Επίσης το ίδιο σωματείο ο Πανσολυγειακός  με μια αγωνιστική γιατί φίλαθλοι έριξαν αντικείμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Και έχουμε έγγραφη επίπληξη στον αγώνα Α Σ Λουτράκι Τεννεάτη που ο συνεργάτης του Διαιτητή έφαγε γροθιές στο κεφάλι  και στον αγώνα Κόρινθος 06  Θύελλα Κ. Διμηνιού που εδώ είχαμε και συλλήψεις από την Αστυνομία. Και κανένας δεν είδε τον φίλαθλο που έμπαινε μέσα στο γήπεδο και πανηγύριζε τα τέρματα που έβαζε η ομάδα της Κορίνθου 06. Και να είναι επόπτης Αστυνομικός υπάλληλος.
Και ερχόμαστε στην καραμπινάτη δυσφήμιση του ποδοσφαίρου που ο δικαστής μπορεί ακόμα και μόνος του να ενεργήσει


Γ.Π.Σ.  ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ
 ΠΡΟΣ:
1)Επιτροπή διαιτησίας  Κορινθίας
2)ΕΠΣ Κορινθίας
                                                                                        ΚIATO , 27-11-2011
ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΙ, ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΦΕΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΘΜΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ!!! ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Η ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.
ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΟΠΑ ΚΙΑΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (7) ΒΑΘΜΟΙ.
ΟΙ ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΗΧΘΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ [[[ΚΑΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΑ ΣΑΣ  ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ  ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ.


 ΜΕ ΤΙΜΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ αναφέρει
Επιβαρυντική μορφή δυσφήμισης αποτελεί η δυσφήμιση της ΚΕΔ ή διαιτητών αγώνα με δημόσιες δυσμενείς κρίσεις . Επιβάλλονται δε από το δικαιοδοτικό όργανο της Ε Π Ο ( εδώ στην ένωση από την πειθαρχική επιτροπή ) οι παρακάτω ποινές.
Α) Επίπληξη με υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων  ( Ανάκληση για να κάνει κάποιος πρέπει να του ζητηθεί και πουθενά δεν διαπιστώσαμε κάποια ενέργεια από το αρμόδιο όργανο της ένωσης. ) Αλλά ούτε και διαβάσαμε καμία ανάκληση.
Και έτσι έχουμε Χρηματική ποινή 150 ευρώ και δυο αγωνιστικές.
Και να μη τολμήσετε  και ισχυριστείτε ότι οι ανακοινώσεις αυτές δεν δυσφημούν το άθλημα γιατί θα έχουμε αυτό γελοιοποίηση και δεν επιτρέπεται τουλάχιστον σε κάποιους που φέρουν αξιώματα.
Επομένως τα σωματεία δεν είναι ίσα και το δούλεμα όχι σε μας κ. Τάκη αλλά εκεί που σε παίρνει. Εδώ οι μάγκες απαντάνε κ. γενικέ ή πηγαίνουν στο σπίτι τους με τον χαρακτηρισμό ότι χαρίστηκαν. Βέβαια κανένας δεν ξεχνά ότι υπήρξες πρόεδρος του Πέλοπα και το αίμα νερό δεν γίνεται. Όπως επίσης το Βέλο είναι η έδρα αποφάσεων της Ένωσης. Και η Νοταρά τα γραφεία . 

Σημερινός Σχολιασμός Νικηφόρου 

Την ποδοσφαιρική περίοδο αυτή  2011- 2012 πρωταθλήτρια ανακηρύχθηκε η ομάδα του Πέλοπα Κιάτου που στον πρώτο αγώνα εισέπραξε στο γήπεδο Σολωμού τεμάχια τέσσερα χωρίς να βάλει ούτε το τέρμα της τιμής. Και οι σοφοί βρήκαν ότι η αιτία ήταν ο διαιτητής Βασίλης Αστερής που από τότε τα ανδρείκελα της επιτροπής ( Γκρούτσης - Αργύρης ) δεν τον ξανά έβαλαν 
Η ανακοίνωσης αυτή αποτελεί πλήρη ξεφτίλα τηυς διοίκησης της ενώσεως 
Η μη χρησιμοποίηση   του Αστερή τρομοκράτησε τους άλλους  διαιτητές. Αλλά έχουμε και συνέχεια. Στον αγώνα  Πέλοπα Κιάτου - Π Α Σ Κλένια περίμενα την αποστολή  κάποιοι αλήτες που είχαν κατέβει με μοτοσακό από τον Άρη αφού καν΄νας δεν τους γνώριζε. Και μάλιστα αν και η αποστολή έφτασε κατά δήλωση των παραγόντων της Κλένια ς στις 12 και 30 κατά την έκθεση του παρατηρητή Αλλά παίρνω ως σωστή την ώρα του παρατηρητή Και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να είναι στο γήπε3δο μία ώρα και τριάντα λεπτά στο γήπεδο νωρίτερα ο πρόεδρος του Πέλοπα ο Γενικός Γραμματέας της ένωσης και πρώην πρόεδρος του Πέλοπα. Αλλά και ο παρατηρητής του αγώνα και αυτός στο πόστο του. Σαν να περίμεναν τους Αρειανούς για να δουν το πανηγύρι που είχε ως αποτέλεσμα το σπάσιμο του κεφαλιού του γυμναστή τον τραυματισμό του προπονητή και τα σπάσιμο του παρμπρίζ του πούλμαν . Και κανένας δεν πήρε ούτε έναν αριθμό από τα μοτοσακό γιατί δεν ήξεραν να διαβάσουν τις πινακίδες από τον Άρη. Και όταν κάποιος από την αποστολή είπε να φύγουμε ακούστηκε η φωνή του γενικού αν φύγετε θα μηδενιστείτε. Και έμειναν και έγιναν όργια στο γήπεδο. Και ο διαιτητής πήρε ιστορική απόφαση Και στο 88 λεπτό άδειασε το γήπεδο ενώ το σκορ ήταν 2--0 υπέρ του γηπεδούχου Τιμωρήθηκε ο Πέλοπας με τέσσερις αγωνιστικές που οι δυο ήταν χωρίς αντίκρισμα αφού οι ομάδες είχαν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα 
Έγιναν και άλλα πολλά με αποτέλεσμα να μη περνάει ούτε έξω από το γήπεδο ο Πίπελος ο Πρόεδρος του Π Α Σ Κλένια που από την αηδία διέλυσε την ομάδα 
Υπάρχουν και άλλα πολλά .