Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Επίθεση Παοκτσήδων σε σύνδεσμο του Αρη - Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες Εκτύπωση E-mail


Kάποιοι κάφροι δεν λένε να βάλουν με τίποτα μυαλό.

Αγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Αρη σημειώθηκε χτες τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ομάδα περίπου 15 ατόμων που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και κρατούσαν σιδηρολοστούς και ρόπαλα επιτέθηκαν και χτύπησαν τρία άτομα που ήταν έξω από σύνδεσμο οπαδών του Αρη στα Νέα Μουδανιά.

Μετά την επίθεση οι τρεις τραυματίες ηλικίας 21, 22 και 29 ετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της περιοχής ενώ τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Βρέθηκε ένας άνθρωπος και έδωσε τα εκατομμύρια του για να μη έχει υποχρεώσεις ο Π Α Ο Κ προς το δημόσιο και αυτοί για να τον ευχαριστήσουν άρχισαν τα επεισόδια. Είναι αδιανόητο κάποιοι να εκμεταλλεύονται ιστορικά σωματεία για να κάνουν τον ...μάγκα. Μα εδώ την αποκλειστική ευθύνη έχει η πολιτεία η οποία μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα αμέσως. Να ψηφιστεί νόμος ο οποίος να αναφέρει " ...όλα τα σωματεία είναι υπεύθυνα για τις πράξεις και παραλείψεις των συλλόγων των αφού αυτοί θα έχουν το δικαίωμα να δίδουν την άδεια γι την ίδρυση των " Αλλά για ψηφιστεί αυτός ο νόμος χρειάζεται λεβεντιά και να μη υπολογίζεις το πολιτικό κόστος