Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Τάκης Βράκας ένας από τους πρωταγωνιστές της οπισθοδρόμησης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου

Αυτά έγραφα τον Μάρτη του 2012 χωρίς να είμαι προφήτης  :

Το σπάσιμο του κεφαλιού του γυμναστή  έγινε παρουσία του κ. Βράκα από δέκα αλήτες που είχαν κατέβει από τον Άρη με κάτι μοτοσακό 

Τάκης Βράκας : έχω να παρουσιάσω έργο στο ποδόσφαιρο         

Όταν οι ιδέες αποτυγχάνουν οι λέξεις έρχονται πολύ βολικές.
                                         Johan Wolfgang Von Goethe

Παρακαλώ θα ήθελα μαζί να μελετήσουμε  γιατί μόνο με ομαδικό διάβασμα μπορούμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα που θα είναι μια τρύπα στο νερό και αυτό  Τι να μελετήσουμε λοιπόν από αυτά που είπε ο κ. Γενικός που μόνο ως χιουμοριστικά ακαταλαβίστικα μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε  που σημαίνουν άρες  μάρες … κουκουνάρες.
Παρακαλώ ας κρατήσουμε αυτές τις δηλώσεις που είναι ιστορικές.
«Η πολύχρονη προσφορά μου στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο είναι γνωστή μέσα από έργα και όχι αφιερώσεις » δήλωσε ο κ. Βράκας .
Τι σημαίνει κ. γενικέ προσφορά διαβάζοντας το σημείο της δήλωσης σας δεν μπορώ να το καταλάβω. Επειδή διοικήσατε τον Πέλοπα που ήταν ένα  ασανσέρ στις διάφορες κατηγορίες προσφέρατε έργο στο ποδόσφαιρο;
Ύμνους για τον Νίκα

Όταν δηλώνατε  στην εφημερίδα Σήμερα  στις 3 Αυγούστου του 2003  « Εγώ μίλησα  για τα πεπραγμένα της ένωσης γιατί αυτά πιστεύω. Έχω μάθει μια ζωή να λέω την αλήθεια. Δεν δέχομαι να δώσω  στον κ. Σκούρτη καμία συνέντευξη γιατί   στα είκοσι πέντε χρόνια πορείας μέσα στο ποδόσφαιρο μπορώ να κρίνω το σωστό και το λάθος και μπορώ να γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα το ήθος και την αξία του προέδρου κ. Νίκα» Μπορείτε να μας πείτε τι εννοούσατε;

Ύβρεις για τον κ. Μιχάλη

Και στο γήπεδο της Πουλίτσας ο κ Βράκας μη μπορώντας να έρθει σε επαφή με τον κ. Τσιχριτζή για να τον δείρει (αφού ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο κ πρόεδρος  ) μαζί με τους αγανακτισμένους φιλάθλους του Πέλοπα ( σκηνή που μου θύμιζε ότι έγινε τώρα τελευταία με τον αγώνα της Κλένιας ) περιορίστηκε σε ένα υβρεολόγιο που θα ζήλευε κάθε  άσσος στο είδος του. Που είμαι βέβαιος ότι αν έγραφα αυτά που είπε  ο στόμας του ( να θυμηθούμε και λίγο Γεωργία Βασιλειάδου)   θα κοκκίνιζε το χαρτί της εφημερίδας.
 Και όμως πρόδωσε τον ηθικό κ. Νίκα και συνεργάστηκε με τον άνθρωπο που τον κατηγόρησε ότι ο Πέλοπας αντιμετώπισε τον Αστέρα Τριπόλεως με τα χέρια κάτω.,.
Αυτό το πέρασμα το θεωρείτε σωστό ή ολέθριο; Και εσείς κ. γενικέ συνεργάζεστε  με κάποιον που σας  χαρακτήρισε πρόεδρο που η ομάδα σου έκατσε και έχασε. Αυτά ως προς την πορεία

Αλλά έχουμε και άλλα που είναι και πολύ νόστιμα

Και ερχόμαστε στην λέξη κλειδί που είναι η αφιέρωσης που σημαίνει χαρίζω κάτι σε κάποιον Μέχρι εδώ τα πράγματα είναι ομαλά που κανέναν δεν παραξενεύουν.. Αλλά όμως όταν ο κ. Βράκας με την ιδιότητα του γενικού γραμματέα παρακολούθησε να δέρνονται οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες της Κλένιας και να τραυματίζεται ο γυμναστής της ομάδας και να μη μπορεί τίποτα  να κάνει ή δεν ήθελε να κάνει αρχίζει κάτι που δεν είναι σύνηθες . Και έρχεται στην κατάλληλη στιγμή και σώζει τον Πέλοπα  ο κ. Τάκης  όχι από μηδενισμό αλλά για επανάληψη του αγώνα μια και η Κλένια θα αποχωρούσε επειδή δεν μπορούσε να αγωνιστεί για ψυχολογικούς λόγους. Και επειδή υπήρχε ακόμα και περίπτωση  να μηδενιστεί ο Πέλοπας ήρθε και την κατάλληλη στιγμή και εκφοβίζει  την ομάδα  της Κλένιας  με μηδενισμό ο κ Βράκας που δεν μπόρεσε να κάνει απολύτως τίποτα για να αντιμετωπίσει δέκα αλήτες.
Τόσους τους ανεβάζει ο παρατηρητής κ. Λουκάς Βλάχος  που είναι και δικαστής και καθηγητής της Ελληνικής γλώσσας.  .  
Να γιατί κ. Βράκα ο προπονητής σας χάρισε την νίκη με τον ΠΑΟ Λουτράκι. Γιατί θα ήταν προκλητική η αφιέρωση αν γινότανε στο γήπεδο του Κιάτου. Έχουμε λοιπόν μια αφιέρωση με αναδρομική ισχύ που δεν έγινε στις 29 Ιανουαρίου αλλά 11  του Φλεβάρη  Και από κάποιον που δεν είναι ένα κοινός προπονητής που έγινε επειδή έπαιξε ποδόσφαιρο. Αλλά ένας επιστήμονας γυμναστής που δεν έχει καμία δικαιολογία.