Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Και πάλι χτύπησε ο λαλίστατος Βιομήχανος --Πολιτικός και παράγων του ποδοσφαίρου


Μέχρι σήμερα ήξερα για την αρπαγή της ωραίας Ελένης που να φανταστώ ότι έχουμε και αρπαγή του  Ποδοσφαιριστή ...Γάλα  και  δεν είναι περίοδος της κατοχής που ήταν δυσεύρετο 

                               galas


Διαβάζω :


¨ΑΡΠΑΓΗ¨ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΙΜΙΣΗ 

0 CommentsΤέλος στα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στα αθλητικά πηγαδάκια έβαλε σήμερα ο Μεγαλομέτοχος του ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ και Περιφερειακός Σύμβουλος Θάνος Πισιμίσης.
Τα σενάρια αυτά λοιπόν αφορούν τον 29χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της super league Νίκο Γάλα.
Πότε το ένα δημοσίευμα τον έστελνε στην Κόρινθο 2006
Πότε το άλλο με παρέμβαση ΠΙΣΙΜΙΣΗ στον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ.
Να υπενθυμίσουμε πως ο Νίκος Γάλας από το καλοκαίρι για προσωπικούς του λόγους έχει μετακομίσει στην Κόρινθο και για να βρίσκεται σε φόρμα και σε καλή κατάσταση προπονείτε με την ομάδα ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006.
Για αυτό μια μεταγραφή του στην πρωτοπόρο της Α΄Κατηγορίας Κορινθίας θεωρούνταν ποιο πιθανή
Εμείς επικοινωνήσαμε σήμερα με τον κ. Θάνο Πισιμίση για να μας εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει.
Ο Έμπειρος αθλητικός παράγοντας μας επιβεβαίωσε τις επαφές του με τον Νίκο Γάλα και μας γνωστοποίησε ότι έχουν δώσει μάλιστα και τα χέρια ώστε ο ποδοσφαιριστής στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να αγωνιστεί με την φανέλα του Ζευγολατιού και όχι με αυτά του ΠΑΣ Κόρινθος όπως δημοσιεύεται σήμερα, γιατί ο ποδοσφαιριστής με την πορεία που έχει στην καριέρα του δεν θέλει να αγωνιστεί στο Τοπικό όπως μας είπε.
Η προσπάθειά μας να επικοινωνήσουμε με τον ποδοσφαιριστή δεν κατέστη δυνατή λόγω της απουσίας του από την περιοχή μας λόγω εορτών.

Σίγουρα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία αυτή του κ. Πισιμίση να πείσει τελικά τον ποδοσφαιριστή να απαρνηθεί την πρόταση του ΄06 και να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας της Βόχας.
Ο Νίκος Γάλας γεννήθηκε 7 Μαρτίου 1986 στην Μυτιλήνη αγωνίζεται στο χώρο του Κέντρου.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Δεν νοιάζομαι αν έγινε ή δεν έγινε η αρπαγή ( αν την κρίνουμε την πράξη μόνο από τον τίτλο που έδωσε ο επαγγελματίας δημοσιογράφος -- βγάζουμε το συμπέρασμα ότι δεν είναι κάτι το σωστό. Και μετά παρεξηγήθηκε ο κ. Βιομήχανος γιατί πήγε ο πρόεδρος της Κόρινθος 06 με φουσκωτούς στο γήπεδο του Ζευγολατιού Μα εδώ έχουμε να κάνουμε με ειδικούς στις αρπαγές 

Στέκομαι σ αυτό που γράφει ο επαγγελματίας δημοσιογράφος Ο Έμπειρος αθλητικός παράγοντας μας επιβεβαίωσε τις επαφές του με τον Νίκο Γάλα 
Έμπειρος είναι αυτός που έχει πείρα Μέσα σε τέσσερα χρόνια όχι πείρα ποδοσφαιρική δεν αποκτάς αλλά μοιάζεις με ποδηλάτη που έχει κάνει τα πρώτα μέτρα και όλοι περιμένουν πότε θα σωριαστεί για να πνιγούν στα γέλια. Βέβαια οι λογικοί ποδηλάτες παίρνουν ποδήλατο με βοηθητικές ρόδες Μα ο κ. πολιτικός ήθελε να εντυπωσιάσει και δεν χρησιμοποίησε ποτέ βοηθητικές Και αυτός είναι ο λόγος που πολλές φορές έπεσε αλλά βρέθηκαν δυνατοί και τον σήκωσαν και συνέχισε και έκοψε πρώτος το νήμα. 
Εδώ είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω ότι δεν θα εντυπωσιασθώ  ότι και να κάνει ο κ.Βιομήχανος --Πολιτικός -- και παράγων του ποδοσφαίρου.