Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός ο Ισθμιακός και ο Αστέρας Δερβενίου να κάνουν την επανάσταση στο αρρωστημένο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.


Αν και το κρύο ήταν τσουχτερό αποφάσισα να πάω να παρακολουθήσω τον αγώνα του Ισθμιακού με την ομάδα του Αστέρα Δερβενίου.θα γινόταν στο γήπεδο που έχει το όνομα του Γιάννη του Στέφα  μια μεγάσλης δόξας του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν μπορώ να υποστηρίξω ότι ο αγώνας ήταν από τους καλύτερους που παρακολούθησα και θα έφευγα αν δεν είχα δυο ενδιαφέρουσες συναντήσεις 
Και έγραφα την Παρασκευή μια μέρα πριν από τον αγώνα :Μια ομάδα που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας να έχει την θρασύτητα να πάρει το πρωτάθλημα και της πρώτης κατηγορίας Και έτσι άρχισαν οι εκκαθαρίσεις 
Οι αποβολές και το χάσιμο των βαθμών Και σήμερα να έχει 28 βαθμούς που ερμηνεύονται σε οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες Επίτευγμα πολύ μεγάλο από μια ομάδα που κανένας εκτός του Νικηφόρου δεν την υπολόγιζαν Και ήρθαν οι διαιτητές και έκοψαν την φόρα που είχε πάρει η ομάδα του Παντελή Κολλιάκου 
Και ερχόμαστε στην ομάδα του Αστέρα Δερβενίου που εδώ έχουμε να κάνουμε για περίπτωση αφού αυτοί που διοικούν την ομάδα το γλεντάνε και μάλιστα κατά τον καλύτερο τρόπο. Με 19 βαθμούς ( πέντε νίκες  τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες ) μας λέει ότι δεν ασχολούμαστε με τους διαιτητές που έχουν την δική τους αποστολή Εμάς το μόνο που μας απασχολεί είναι το ποδόσφαιρο που σημαίνει παιχνίδι και αφήνουμε σ άλλους τις διαμαρτυρίες"

Περίμενα λοιπόν να παρακολουθήσω έναν αγώνα συναρπαστικό και απογοητεύτηκα γιατί δεν περίμενα να δω τόσο αδύναμο τον Ισθμιακό μια ομάδα που αποτελεί προσωπικά για μένα μια ομάδα πρότυπο.Και έφτασε στο σημείο οι άλλοτε παίκτες της ομάδας να μη βλέπονται. Ίσως να έχουν πιστέψει ότι οι ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή νικούν μόνο με την8 φανέλα Θα καταλάβουν ότι έχουν κάνει λάθος.

Και από την άλλη να υπάρχει ο Αστέρας του Δερβενίου που εδώ έχουμε για την σημερινή μας εποχή μια μικρή για άλλους ανωμαλία. Η διοίκηση αλλά και οι  παίκτες γνωρίζουν να παίζουν ποδόσφαιρο και αυτό είναι τρομερά επικίνδυνο γι αυτούς που διεκδικούν τίτλους. Και έτσι έχουμε τον Αστέρα ρυθμιστή καταστάσεων Και εδώ πρέπει να τονίσω ότι είναι γίδα που δεν ψήνεται .

Αλήθεια γιατί το Κορινθιακό ποδόσφαιρο να μη έχει πολλές ομάδες σαν τον Ισθμιακό και τον Αστέρα Δερβενίου. Θα είχαμε ένα πρωτάθλημα συναρπαστικό που θα το παρακολουθούν φίλαθλοι και όχι οπαδοί που διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα..