Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Οι εκλογές όταν γίνουν στην ένωση το μόνο βέβαιο είναι ότι θα συνταξιοδοτήσουν τον ευαίσθητο πρόεδρο

Διαβάζω :

Ετοιμάζει εκλογικό αιφνιδιασμό ο Μιχάλης Τσιχριτζής!


Σύμφωνα με διαρροές απο την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας την Δευτέρα ο κ.Μιχάλης Τσιχριτζής θα κάνει ανακοινώσεις.
Ανακοινώσεις που πάλι με τις ίδιες πηγές θα αφορούν τον ορισμό της ημερομηνίας των εκλογών για νέα διοίκηση της ΕΠΣ Κορινθίας.
Ο απερχόμενος πρόεδρος εκτιμά ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να τρέξει τις εκλογές με δεδομένη την πολυφωνία και τις πολλές υποψηφιόητες που διακινούνται στον αντιπολιτευμόμενο χώρο.
Κοινώς θέλει να τους πιάσει απροετοίμαστους και στον ύπνο.!
Κανονικά οι εκλογές θα γίνουν το καλοκαίρι, μπορεί όμως η διοίκηση να τις κάνει με σχετικές προυποθέσεις νωρίτερα.
Οσο είναι σκορποχώρι η αντιπολίτευση έχει πολλές πιθανότητες ο κ.Τσιχριτζής να κερδίσει την Ενωση.Για αυτό και πρέπει να βιαστεί.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Κατά καιρούς έχω γράψει τόσα πολλά για τον πρόεδρο ειδικό για τα εικονικά 
( ψεύτικα  ) τιμολόγια και έχω κάνει τόσους χαρακτηρισμούς . Μα πουθενά δεν τον χαρακτήρισα αφελή η ονειροπόλο Αντίθετα ο άνθρωπος είναι αλεπού Αφού πήρε την ομάδα του Π Α Σ από την Γενική Συνέλευση με ένα λαμόγιο που κατέθεσε επιταγή άγνωστης τράπεζας. και με αυτή κέρδισε τις εκλογές Όταν ανακαλύφθηκε η απάτη ( γιατί περί απάτης επρόκειτο ) ο κ. Τσιχριτζής  δεν γύρισε πίσω την εντολή που πήρε από την γενική συνέλευση . Αντίθετα πήγε και βρήκε τον Σωτήρη Γρανιτσιώτη και του πήρε τα 100.000 ευρώ που είχε  καταθέσει στην Ένωση ως πρώτα του έξοδα όταν θα γινόταν πρόεδρος του Π Α Σ Μια και αυτός ήταν υποψήφιος και αποκλείστηκε γιατί δεν ήταν μέλος Και τα έδωσε ο Γρανιτσιώτης με την υπόσχεση ότι θα ήταν διάδοχος του κυρ Μιχάλη υπόσχεση που δεν τήρησε Και μετά έχουμε το χάσιμο του πρωταθλήματος από την μπάρτσα ( μηδενισμός) την παραχώρηση της δεύτερης θέσης στην Ηλιούπολη Την παράνομη παραχώρηση της ομάδας στον Παντελή Μπιτούνη Και η κορυφαία πράξη του κ. Τσιχριτζή το εικονικό τιμολόγιο Που το ΣΔΟΕ τον έπιασε με μια στάνη αρνιά στην ευρύχωρη πλάτη του 
Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος θα μπορέσει να κάνει εκλογές τώρα όταν δεν θα τον καταψηφίσουν μόνο τα σωματεία αλλά και τα αποδυτήρια των ομάδων Μέσα σε έξη μήνες δεν γνωρίζει κανένας τι τον περιμένει.
Βέβαια ένας σπουδαίος λόγος που πρέπει να παραμείνει στη θέση του ο κυρ Μιχάλης για να καμαρώσει πρωταθλητή τον ΠΑΣ Βέβαια οι πιθανότητες είναι ελάχιστες και μηδενίζονται όταν οι παράγοντες της Κορινθίας τον στείλουν του ευαίσθητο πρόεδρο για διαρκή παραθερισμό. 
Την Δευτέρα μη περιμένετε να αναγγείλει εκλογές ο κ. πρόεδρος της ένωσης που μας έγινε στο ποδόσφαιρο και οικονομολόγος. ειδικός στα επί των ψεύτικων τιμολογίων