Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Άγιοι Θεόδωροι -Άρης Βοχαϊκού ο πρόεδρος του Άρη στο Νοσκομείο με χτύπημα στο κεφάλι!!!

Από την Φιέστα βοήθα Παναγιά με τον 
πρόεδρο του Άρη  Βοχαϊκού στο νοσοκομείο 

Διαβάζω :
Η ομάδα μας σήμερα αντιμετώπισε την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων στην έδρα τους. Ξεκίνησε ο αγώνας με σκορ πρώτου ημιχρόνου 2-1. Στην διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου ή ομάδα μας ισοφάρισε και στο τελευταίο λεπτό δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι και το παιχνίδι έληξε με σκορ 3-2.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο διαιτητής ήταν προκλητικός και δημιούργησε ένταση μεταξύ των παικτών.
Μετά το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκαν έντονα επεισόδια με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Προέδρου της ομάδας μας κ. Θωμά Κεφοκέρη που δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι και νοσηλεύεται με διάσειση στο νοσοκομείο της Κορίνθου.
Το Δ.Σ της ομάδας μας θεωρεί ηθικό αυτουργό τον διαιτητή του αγώνα κ. Πυργάκη καθώς επίσης και τη διοίκηση της ομάδας των Αγίων Θεοδώρων, οι οποίοι δεν προστάτευσαν την αποστολή της ομάδας μας αφήνοντας τους φιλάθλους να εισέλθουν σε χώρο του γηπέδου όπου δεν επιτρεπόταν.
Έχει ήδη ενημερωθεί η Ε.Π.Σ Κορινθίας και από σήμερα έχουν κινηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες.
 Η ομάδα μας καταδικάζει κάθε τέτοιου είδους ενέργειες κάτι το οποίο αποδεικνύει σε κάθε αγώνα που γίνεται στην έδρα μας.

Σχολιάζει  ο Νικηφόρος 

Λυπάμαι που όλα αυτά τα είχα προβλέψει και ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή Και ο κ. πρόεδρος του Άρη Βοχαϊκού ευρισκόμενος  δίπλα στην ανίκανη ένωση αποδοκίμασε τα γραπτά μου. 
Θα ήθελα να γνώριζα στην διοίκηση του Άρη Βοχαϊκού  ότι αν υπάρχουν φίλαθλοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο ή στα αποδυτήρια ουδεμία ευθύνη φέρει ο διαιτητής αλλά ο παρατηρητής τάξεως που είναι εδώ μέλος του Δ Σ της ένωσης και η διοίκηση του Άρη Βοχαϊκού έβγαλε εν γνώσει της λευκή περιστερά τον κ. Γεροβασίλη που για μια ακόμη φορά απέτυχε στα καθήκοντα του.
Τώρα για την διαιτησία του . Πυργάκη και κάθε Πυργάκη και γι αυτούς έχω γράψει ότι είναι σε υπηρεσία από την μια και από την άλλη από ανικανότητα έχουν μετατρέψει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο σε παιδική χαρά αλλά επικίνδυνη. 
Και είδατε που χτύπησαν τον κ. πρόεδρο Στο κεφάλι που σημαίνει δολοφονικό χτύπημα.Τα πράγματα είναι ανεξέλεγκτα 
Ανδρέα Ντούλη και αυτή την περίπτωση στην αφεντιά σου την χρεώνουν μια και οι φίλαθλοι και όχι οι οπαδοί γνωρίζουν ότι κάτι θετικό μόνο από εσένα περιμένουν.